Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Micro USB Smart nabíječka do auta s USB výstupem modrá (blue)

Kat. číslo: 9014189
Výrobce: Cellularline
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
Stylová CL autonabíječka CellularLine Micro USB Smart v elegantním provedení s univerzálním USB výstupem pro Váš chytrý mobilní telefon a smartphone. Nabíječka CellularLine Micro USB Smart zaujme na první pohled svým neotřelým designem. Miniaturní nabíječka CellularLine Micro USB Smart zapadne prakticky celá do zásuvky autozapalovače a tím vytvoří v podstatě redukci pro Váš USB kabel. Aby vytáhnutí ze zdířky zapalovače bylo jednoduché je nabíječka CellularLine Micro USB Smart vybavena praktickým výklopným úchytem, který zajistí bezpečnou manipulaci. Nabíječka CellularLine Micro USB Smart je vhodná nejen pro klasický automobil, ale i pro velký kamion. Další technickou zajímavostí je i výstupní proud 1A, díky níž lze s CL nabíječkou CellularLine Micro USB Smart dobíjet nejen klasické mobilní telefony, ale i náročnější smartphony. Již zmíněný špičkový design nabíječky CellularLine Micro USB Smart je pak doplněn řadou pestrých barev, spolu se stříbrným středem s USB výstupem a krásným logem výrobce CellularLine. Autonabíječka CellularLine Micro USB Smart je nejen praktické řešení dobíjení, ale i efektní doplněk interiéru vozu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Stylová CL autonabíječka CellularLine Micro USB Smart v elegantním provedení s univerzálním USB výstupem pro Váš chytrý mobilní telefon a smartphone.

Nabíječka CellularLine Micro USB Smart zaujme na první pohled svým neotřelým designem. Miniaturní nabíječka CellularLine Micro USB Smart zapadne prakticky celá do zásuvky autozapalovače a tím vytvoří v podstatě redukci pro Váš USB kabel. Aby vytáhnutí ze zdířky zapalovače bylo jednoduché je nabíječka CellularLine Micro USB Smart vybavena praktickým výklopným úchytem, který zajistí bezpečnou manipulaci.

Nabíječka CellularLine Micro USB Smart je vhodná nejen pro klasický automobil, ale i pro velký kamion. Další technickou zajímavostí je i výstupní proud 1A, díky níž lze s CL nabíječkou CellularLine Micro USB Smart dobíjet nejen klasické mobilní telefony, ale i náročnější smartphony. Již zmíněný špičkový design nabíječky CellularLine Micro USB Smart je pak doplněn řadou pestrých barev, spolu se stříbrným středem s USB výstupem a krásným logem výrobce CellularLine.

Autonabíječka CellularLine Micro USB Smart je nejen praktické řešení dobíjení, ale i efektní doplněk interiéru vozu.

Vlastnosti autonabíječky CellularLine Micro USB Smart:
  • Na jedné straně klasický vstup přes zdířku zapalovače v automobilu nebo kamionu.
  • Na druhé straně USB výstup pro Váš USB kabel se zvýšeným výstupním proudem.
  • Precizní zpracování a elegantní barevný design s logem výrobcem CellularLine.

  • Technická specifikace CellularLine Micro USB Smart:
  • Vstup DC 11 - 24 V / zásuvka autozapalovače
  • Výstup USB port, 5V / 1A

  • Rozměry: 40 x 28 x 22 mm
    Hmotnost: 49 g

    Kompatibilita: Nabíječka do auta CellularLine Micro USB Smart s výstupním proudem 1A je vhodná pro náročnější mobilní telefony, chytré mobilní telefony a smartphone. Jedná se například o značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Amazon Fire Phone, Apple iPhone, Asus, Archos, Avus, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další. Vždy stačí použít pouze ten správný USB kabel s konektorem pro Vaše mobilní zařízení.

    Balení: CL nabíječka do auta CellularLine Micro USB Smart s univerzálním USB výstupem a zvýšeným proudem 1A. (part no. MICROCBRUSBB)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web