Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Rock New Naked Shell pevný ochranný kryt pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A bílá (white)

Rock New Naked Shell Samsung Galaxy S4 white   Rock New Naked Shell Samsung Galaxy S4 zezadu   Rock New Naked Shell Samsung Galaxy S4 zboku   Rock New Naked Shell Samsung Galaxy S4 zboku 2  
Kat. číslo: 6095788
Výrobce: Rock
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Kvalitní ochranný kryt Rock New Naked Shell pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Ochranný kryt Rock New Naked Shell je vyroben z extrémně odolného polykarbonátu, který zabrání poškrábání Vašeho smartphonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a zamezí i menším rázům. Celý kryt Rock New Naked Shell má jemnou perleťovou povrchovou úpravu pro mnohem působivější vzhled, doplněný o zdokonalené technické vlastnosti. Zadní kryt Rock New Naked Shell tak doslova ladí s krásnými liniemi mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Ochranný kryt Rock New Naked Shell obsahuje veškeré otvory a výřezy pro konektory, ovládací prvky, kameru s bleskem, díky čemuž nemusíte smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A vůbec vytahovat z krytu ven. Ba naopak, máte k dispozici celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A včetně rozměrného dotykového displeje. Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A do krytu je navíc naprosto jednoduchá, stačí kryt Rock New Naked Shell pouze tzv. nacvaknout na smartphone a vše je rázem hotovo. Precizní ochranný kryt Rock New Naked Shell je designově doplněn o logo a slogan výrobce Rock.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kvalitní ochranný kryt Rock New Naked Shell pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Ochranný kryt Rock New Naked Shell je vyroben z extrémně odolného polykarbonátu, který zabrání poškrábání Vašeho smartphonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a zamezí i menším rázům. Celý kryt Rock New Naked Shell má jemnou perleťovou povrchovou úpravu pro mnohem působivější vzhled, doplněný o zdokonalené technické vlastnosti. Zadní kryt Rock New Naked Shell tak doslova ladí s krásnými liniemi mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Ochranný kryt Rock New Naked Shell obsahuje veškeré otvory a výřezy pro konektory, ovládací prvky, kameru s bleskem, díky čemuž nemusíte smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A vůbec vytahovat z krytu ven. Ba naopak, máte k dispozici celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A včetně rozměrného dotykového displeje. Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A do krytu je navíc naprosto jednoduchá, stačí kryt Rock New Naked Shell pouze tzv. nacvaknout na smartphone a vše je rázem hotovo.

Precizní ochranný kryt Rock New Naked Shell je designově doplněn o logo a slogan výrobce Rock.

Vlastnosti zadního ochranného krytu Rock New Naked Shell:
  • Kryt z extrémně odolného polykarbonátu s nádhernou perleťovou úpravou povrchu.
  • Ochranný kryt obsahuje výřezy a otvory pro konektory, ovládácí prvky, kameru apod.
  • Odolá poškrábání, menším rázům, chraní boky a zadní část smartphonu a zpřístupňuje displej.
  • Je vyroben z tenkého profilu, krásně tak ladí s celkovým vzhledem mobilního telefonu.
  • Polykarbonátový kryt je vyroben pro smartphone Samsung Galaxy S4 a Samsung Galaxy S4 LTE-A.

  • Obsah balení: ochranný kryt Rock New Naked Shell pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web