Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Kalaideng Charming ochranný kryt pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černo béžová (black beige)

Kalaideng Charming kryt Samsung Galaxy S3 brown   Kalaideng Charming kryt Samsung Galaxy S3 zepředu   Kalaideng Charming kryt Samsung Galaxy S3 zezadu   Kalaideng Charming kryt Samsung Galaxy S3 stojánek   Kalaideng Charming kryt Samsung Galaxy S3 stojánek 2   Kalaideng Charming kryt Samsung Galaxy S3 stojánek 3   Kalaideng Charming kryt Samsung Galaxy S3 použití   Kalaideng Charming kryt Samsung Galaxy S3 balení  
Kat. číslo: 6095790
Výrobce: Kalaideng
Barva: černo béžová (black beige)
Dostupnost: -----
Netradičně provedený ochranný kryt Kalaideng Charming pro populární mobilní telefon Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo. Ochranný kryt Kalaideng Charming je vyveden z umělé kůže na bočních stranách s jemnou perforaci, zatímco zadní pevnější stěna je vroubkovaná. Pouzdro Kalaideng Charming je kontrastně dvoubarevné a vnitřek je pak potažen jemným semišem. Zajímavostí pouzdra Kalaideng Charming je, že mobilní telefon Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo se do něj vkládá vsunutím seshora a kožený povrch tak částečně chrání i přední část smartphonu. Samozřejmostí u krytu Kalaideng Charming je, že obsahuje veškeré otvory a výřezy pro konektory, kameru s bleskem, reproduktor, ale navíc chrání i boční ovládací tlačítka, která jsou efektně potažena kůží. Jako vítaný bonus má pouzdro pravém boku otvor pro zavěšení na šňůrku anebo pro přichycení přiloženého luxusního leštítka na displej, který slouží i jako módní doplněk pouzdra. V balení krytu Kalaideng Charming navíc najdete i kompaktní stojánek pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo. Pomocí ochranného krytu Kalaideng Charming bude Váš smartphone Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo vždy efektně a elegantně chráněn.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Netradičně provedený ochranný kryt Kalaideng Charming pro populární mobilní telefon Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo.

Ochranný kryt Kalaideng Charming je vyveden z umělé kůže na bočních stranách s jemnou perforaci, zatímco zadní pevnější stěna je vroubkovaná. Pouzdro Kalaideng Charming je kontrastně dvoubarevné a vnitřek je pak potažen jemným semišem.

Zajímavostí pouzdra Kalaideng Charming je, že mobilní telefon Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo se do něj vkládá vsunutím seshora a kožený povrch tak částečně chrání i přední část smartphonu. Samozřejmostí u krytu Kalaideng Charming je, že obsahuje veškeré otvory a výřezy pro konektory, kameru s bleskem, reproduktor, ale navíc chrání i boční ovládací tlačítka, která jsou efektně potažena kůží.

Jako vítaný bonus má pouzdro pravém boku otvor pro zavěšení na šňůrku anebo pro přichycení přiloženého luxusního leštítka na displej, který slouží i jako módní doplněk pouzdra. V balení krytu Kalaideng Charming navíc najdete i kompaktní stojánek pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo.

Pomocí ochranného krytu Kalaideng Charming bude Váš smartphone Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo vždy efektně a elegantně chráněn.

Vlastnosti koženého ochranného krytu Kalaideng Charming1:

  • Kryt z vnější umělé kůže s boční perforací, zadním vroubkovaným povrchem a vnitřním semišem.
  • Kryt obsahuje otvory pro konektory, kameru s bleskem, reproduktor a má zakryté boční tlačítka kůží.
  • Odolá poškrábání, chraní zadní část, boční hrany a částečně i přední stranu, navíc zpřístupňuje displej.
  • Mobilní telefon se do krytu vkládá vsunutím ze shora směrem dolů a je tak fixován uvnitř pouzdra.
  • Boční otvor pro zavěšení leštítka na displej, které je v balení, spolu s praktickým stojánkem na Váš stůl.
  • Kožený ochranný kryt je vyroben pro populární smartphone Samsung Galaxy S3 a Samsung Galaxy S III Neo.

  • Obsah balení: ochranný kryt Kalaideng CharmingI series pro mobilní telefony Samsung i9300 Galaxy S III / Samsung i9301 Galaxy S3 Neo. (part no. CH1GS3BL)

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web