Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Kalaideng Charming flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černo béžová (black beige)

Kalaideng Charming flip Samsung Galaxy S4 brown   Kalaideng Charming flip Samsung Galaxy S4 zezadu   Kalaideng Charming flip Samsung Galaxy S4 zezadu 2   Kalaideng Charming flip Samsung Galaxy S4 otevřený  
Kat. číslo: 6095791
Výrobce: Kalaideng
Barva: černo béžová (black beige)
Dostupnost: -----
Zajímavě provedené flipové pouzdro Kalaideng Charming pro populární mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Flipové pouzdro Kalaideng Charming je vyvedeno z umělé kůže na bočních stranách s jemnou perforaci, zatímco vnější část včetně flipu je vroubkovaná. Pouzdro Kalaideng Charming je kontrastně dvoubarevné a vnitřek je pak potažen jemným semišem. Zajímavostí pouzdra Kalaideng Charming je, že mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A se do něj vkládá vsunutím seshora a kožený povrch tak částečně chrání i přední část smartphonu. Samozřejmostí u flipového pouzdra Kalaideng Charming je, že obsahuje veškeré otvory a výřezy pro konektory, kameru s bleskem, reproduktor, ale navíc chrání i boční ovládací tlačítka, která jsou efektně potažena kůží. Jako vítaný bonus má pouzdro magnetickou fixaci flipu, která jej drží pevně na svém místě. Vnitřek pouzdra Kalaideng Charming obsahuje nejen zmíněnou koženou kapsu pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A, ale i praktickou menší kapsičku například pro Vaši kreditní kartu. Pomocí flipového Kalaideng Charming bude Váš smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A vždy efektně a elegantně chráněn.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Zajímavě provedené flipové pouzdro Kalaideng Charming pro populární mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Flipové pouzdro Kalaideng Charming je vyvedeno z umělé kůže na bočních stranách s jemnou perforaci, zatímco vnější část včetně flipu je vroubkovaná. Pouzdro Kalaideng Charming je kontrastně dvoubarevné a vnitřek je pak potažen jemným semišem.

Zajímavostí pouzdra Kalaideng Charming je, že mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A se do něj vkládá vsunutím seshora a kožený povrch tak částečně chrání i přední část smartphonu. Samozřejmostí u flipového pouzdra Kalaideng Charming je, že obsahuje veškeré otvory a výřezy pro konektory, kameru s bleskem, reproduktor, ale navíc chrání i boční ovládací tlačítka, která jsou efektně potažena kůží.

Jako vítaný bonus má pouzdro magnetickou fixaci flipu, která jej drží pevně na svém místě. Vnitřek pouzdra Kalaideng Charming obsahuje nejen zmíněnou koženou kapsu pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A, ale i praktickou menší kapsičku například pro Vaši kreditní kartu.

Pomocí flipového Kalaideng Charming bude Váš smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A vždy efektně a elegantně chráněn.

Vlastnosti koženého flipového pouzdra Kalaideng Charming2:
  • Pouzdro z vnější umělé kůže s boční perforací, vnějším vroubkovaným povrchem a vnitřním semišem.
  • Pouzdro obsahuje otvory pro konektory, kameru s bleskem, reproduktor a má zakryté boční tlačítka kůží.
  • Odolá poškrábání, chraní zadní část, boční hrany a zavřeným flipem i celou přední stranu včetně displeje.
  • Mobilní telefon se do pouzdra vkládá vsunutím ze shora směrem dolů a přední flip se otevírá do boku jako kniha.
  • Fixace flipu k obvodu pouzdra zabudovaným magnetem, vnitřní kapsička o velikosti kreditní karty.
  • Flipové pouzdro je vyroben pro populární smartphone Samsung Galaxy S4 a Samsung Galaxy S4 LTE-A.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Kalaideng CharmingII series pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web