Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Forcell S Case silikonové pouzdro pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (black)

Kat. číslo: 6095812
Výrobce: ForCell
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Praktické silikonové pouzdro Forcell S Case pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo. Silikonový kryt Forcell S Case je dnes již klasickým řešením ochrany mobilního telefonu před poškrábání anebo případnými rázy. Kryt Forcell S Case je vyroben z odolného, ale zároveň dostatečně pružného silikonu. Díky tomu stačí pouzdro Forcell S Case jednoduše pouze nasadit na smartphone Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo a vše je hotovo. Kryt Forcell S Case chrání zadní část, boční hrany a obsahuje veškeré výřezy pro konektory, ovládací prvky, ale i kameru s bleskem. Provedení pouzdra Forcell S Case zajišťuje, že nemusíte chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo vůbec vytahovat ven a to jak při jakékoliv manipulaci, tak i při samotném ovládání. Silikonové pouzdro Forcell S Case zakrývá dokonce boční tlačítka, takže jsou nejen chráněná, ale lépe se i ovládají. Kryt Forcell S Case má na zadní stěně zřetelný barevný přechod ve tvaru písmene S a boční hrany jsou krásně vroubkované, takže máte podstatně lepší ergonomii úchopu smartphonu Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo. Dokonalá ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo v podobě silikonového pouzdra Forcell S Case je korunována příjemně nízkou cenou.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Praktické silikonové pouzdro Forcell S Case pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo.

Silikonový kryt Forcell S Case je dnes již klasickým řešením ochrany mobilního telefonu před poškrábání anebo případnými rázy. Kryt Forcell S Case je vyroben z odolného, ale zároveň dostatečně pružného silikonu. Díky tomu stačí pouzdro Forcell S Case jednoduše pouze nasadit na smartphone Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo a vše je hotovo.

Kryt Forcell S Case chrání zadní část, boční hrany a obsahuje veškeré výřezy pro konektory, ovládací prvky, ale i kameru s bleskem. Provedení pouzdra Forcell S Case zajišťuje, že nemusíte chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo vůbec vytahovat ven a to jak při jakékoliv manipulaci, tak i při samotném ovládání.

Silikonové pouzdro Forcell S Case zakrývá dokonce boční tlačítka, takže jsou nejen chráněná, ale lépe se i ovládají. Kryt Forcell S Case má na zadní stěně zřetelný barevný přechod ve tvaru písmene S a boční hrany jsou krásně vroubkované, takže máte podstatně lepší ergonomii úchopu smartphonu Samsung Galaxy S3 nebo Samsung Galaxy S III Neo.

Dokonalá ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy S III nebo Samsung Galaxy S3 Neo v podobě silikonového pouzdra Forcell S Case je korunována příjemně nízkou cenou.

Vlastnosti ochranného silikonového krytu Forcell S Case:
  • Kryt ze silikonového materiálu pro ochranu zadní části a boků mobilního telefonu.
  • Kryt má dostupné všechny konektory, kameru, blesk a další potřebné ovládací prvky .
  • Jednoduchá instalace, kdy se kryt pouze nacvakne na mobilní telefon a vše je hotovo.
  • Zadní část má zřetelný přechod barev ve tvaru písmene S a boky jsou vroubkované.
  • Ochranný kryt je vyroben přesně pro populární mobilní telefony Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo.

  • Obsah balení: silikonvý ochranný kryt Forcell S Case pro mobilní telefony Samsung i9300 Galaxy S III / Samsung i9301 Galaxy S3 Neo.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web