Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony SBH60 Stereo Bluetooth Headset černá (black)

Sony SBH60 black   Sony SBH60 z boku   Sony SBH60 zepředu   Sony SBH60 detail   Sony SBH60 krabička   Sony SBH60 použití  
Kat. číslo: 6017573
Výrobce: Sony
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Značková Bluetooth Stereo sluchátka Sony SBH60 s bezdrátovým poslechem hudby, ale i možností vyřizovat hovory. Sluchátka Sony SBH60 jsou kvalitně vyrobena s pohodlným hlavovým mostem a posuvnými mušlemi na uši. Jak z názvu plyne, tak sluchátka Sony SBH60 využívají bezdrátovou technologii Bluetooth, takže fungují s jakýmkoliv mobilním zařízením podporujícím tento přenos. Pokud je Váš smartphone nebo tablet vybaven dotykovou technologií NFC, tak pak se stačí jen dotknout sluchátek Sony SBH60 a párování se provede automaticky. To ale není vše, stereo headset Sony SBH60 mají navíc audio výstup 3,5mm a v balení propojovací audio kabel Jack 3,5/3,5mm, takže můžete sluchátka využívat jako klasická drátová s jakýmkoliv hudebním zařízením vybaveným audio konektorem 3,5mm. Samozřejmostí je kvalitní reprodukce hudby, hlavně díky spičkovým technickým parametrům. Kvalita hovoru si taktéž nezadá, jelikož je podpořena funkcí HD Voice, která redukuje hluk a ozvěnu v pozadí. Precizní zpracování sluchátek Sony SBH60 bylo zmíněno již na začátku, takže není divu že si můžete třmen i naušní mušle nastavit jak potřebujete. Samotná ergonomie ovládání je zredukována na ovládací prvky po levé straně sluchátek Sony SBH60, nemusíte tak složitě tápat nebo něco hledat. Zabudovaná interní baterie udrží sluchátka Sony SBH60 až 24 dní v pohotovostním režimu. Nabíjení je pak zajištěno přes decentně umístěný microUSB konektor. Sluchátka Sony SBH60 svou kvalitou krásně doplní nejeden mobilní telefon nebo tablet.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Značková Bluetooth Stereo sluchátka Sony SBH60 s bezdrátovým poslechem hudby, ale i možností vyřizovat hovory.

Sluchátka Sony SBH60 jsou kvalitně vyrobena s pohodlným hlavovým mostem a posuvnými mušlemi na uši. Jak z názvu plyne, tak sluchátka Sony SBH60 využívají bezdrátovou technologii Bluetooth, takže fungují s jakýmkoliv mobilním zařízením podporujícím tento přenos. Pokud je Váš smartphone nebo tablet vybaven dotykovou technologií NFC, tak pak se stačí jen dotknout sluchátek Sony SBH60 a párování se provede automaticky.

To ale není vše, stereo headset Sony SBH60 mají navíc audio výstup 3,5mm a v balení propojovací audio kabel Jack 3,5/3,5mm, takže můžete sluchátka využívat jako klasická drátová s jakýmkoliv hudebním zařízením vybaveným audio konektorem 3,5mm.

Samozřejmostí je kvalitní reprodukce hudby, hlavně díky spičkovým technickým parametrům. Kvalita hovoru si taktéž nezadá, jelikož je podpořena funkcí HD Voice, která redukuje hluk a ozvěnu v pozadí. Precizní zpracování sluchátek Sony SBH60 bylo zmíněno již na začátku, takže není divu že si můžete třmen i naušní mušle nastavit jak potřebujete.

Samotná ergonomie ovládání je zredukována na ovládací prvky po levé straně sluchátek Sony SBH60, nemusíte tak složitě tápat nebo něco hledat. Zabudovaná interní baterie udrží sluchátka Sony SBH60 až 24 dní v pohotovostním režimu. Nabíjení je pak zajištěno přes decentně umístěný microUSB konektor.

Sluchátka Sony SBH60 svou kvalitou krásně doplní nejeden mobilní telefon nebo tablet.

Vlastnosti bezdrátových sluchátek Sony SBH60:
  • Bluetooth verze 3.0, Class 2, dosah 10 metrů, profily A2DP, AVRCP, HFP, HSP.
  • Připojení bezdrátově přes Bluetooth anebo také dátově přes audio kabelu Jack 3,5mm.
  • Párování klasicky jak pomocí Bluetooth, tak i pomocí dotyku pomocí NFC technologie.
  • Přijmutí/ukončení hovoru, Přehrávání/pauza hudby, Další/předchozí skladba, Hlasitost nahoru/dolů.
  • Nabíjení microUSB konektorem, 580 hodin provozu, 13 hodin přehrávání, kapacita baterie 225mAh.
  • Poslech hudby, ale i možnost vyřizování hovorů v nejvyšší možné kvalitě HD Voice bez hluku.
  • Reproduktor 30mm dynamický, frekvence 30Hz - 18000Hz, citlivost 1000dBA SPL /mW při 1kHz.

  • Rozměry: cca 160 mm x 160 mm x průměr náušníku 60 mm
    Hmotnost: 125 g

    Obsah balení: Bluetooth bezdrátový stereo headset Sony SBH60, USB kabel s microUSB konektorem, audio kabel Jack 3,5mm/3,5mm, popis funkce Sony SBH60. (part no. 1286-8186.2)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web