Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Touch flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note4 zlatá (gold)

USAMS Touch flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note 4 obrazovky   USAMS Touch flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note4 gold   USAMS Touch flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note4 z boku   USAMS Touch flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note4 z boku 2   USAMS Touch flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note4 stojánek   USAMS Touch flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note4 zepředu   USAMS Touch flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note4 zezadu  
Kat. číslo: 6095871
Výrobce: USAMS
Barva: zlatá (gold)
Dostupnost: -----
Kožené pouzdro USAMS Touch pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note4 je navrženo tak, aby co nejméně narušilo krásný vzhled mobilního telefonu, ale zároveň bylo dostatečně praktické. Proto byla u pouzdra USAMS Touch zvolena dnes tolik populární konstrukce se zadním ochranným krytem a předním uzavíratelným flipem. Pouzdro USAMS Touch je ale specifické tím, že přední flip obsahuje velkou průhlednou část, zakrytou plastem, díky které vidíte na celý displej, včetně tlačítek. Tímto řešením bylo dosaženo to, že máte nejen dokonalý přehled o dění na displeji smartphonu, ale také můžete Váš Samsung Galaxy Note4 plně ovládat aniž byste otvírali přední flip. Jako obvykle byla na zadní plasový kryt aplikována kvalitní umělá kůže, která plynule přechází v přední flip. Vnitřní část pouzdra USAMS Touch je vystlána jemnou semišovou vystýlkou a vnitřní kryt je plastový, což zaručí dostatečnou pevnost. Díky zmíněné konstrukci pouzdra USAMS Touch máte k dispozici všechny konektory, ovládácí prvky, kameru i případný blesk. Přední flipová část pak dokonale chrání displej, který bývá náchylný k poškrábání. Mobilní telefon Samsung Galaxy Note 4 se vůbec nemusí z pouzdra USAMS Touch vytahovat ven, můžete tak plně využívat vymoženosti moderního smartphonu. Pouzdro USAMS Touch je navíc aktivní, tudíž pouhým otevřením flipu aktivujete displej a naopak zavřením jej zamknete. Pouzdro USAMS Touch nemá úplně klasické S-View funkce. Musíte si totiž nainstalovat USAMS APP aplikaci Smart Sleep pro Android z USAMS serveru a po zadání přiloženého sériového čísla jí aktivujete. Poté můžete nastavovat chování Vašeho S-View okénka na pouzdru USAMS Touch. To, ale ještě není vše. Pouzdro USAMS Touch je navíc doplněno o jednoduchý stojánek. Stačí pouzdro USAMS Touch otevřít, vaničku naklonit a stojánek pro Samsung Galaxy Note4 je hotov. Pouzdro USAMS Touch se vyznačuje i velice kvalitním dílenským zpracováním s opravdu nezaměnitelným provedením.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené pouzdro USAMS Touch pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note4 je navrženo tak, aby co nejméně narušilo krásný vzhled mobilního telefonu, ale zároveň bylo dostatečně praktické. Proto byla u pouzdra USAMS Touch zvolena dnes tolik populární konstrukce se zadním ochranným krytem a předním uzavíratelným flipem.

Pouzdro USAMS Touch je ale specifické tím, že přední flip obsahuje velkou průhlednou část, zakrytou plastem, díky které vidíte na celý displej, včetně tlačítek. Tímto řešením bylo dosaženo to, že máte nejen dokonalý přehled o dění na displeji smartphonu, ale také můžete Váš Samsung Galaxy Note4 plně ovládat aniž byste otvírali přední flip.

Jako obvykle byla na zadní plasový kryt aplikována kvalitní umělá kůže, která plynule přechází v přední flip. Vnitřní část pouzdra USAMS Touch je vystlána jemnou semišovou vystýlkou a vnitřní kryt je plastový, což zaručí dostatečnou pevnost. Díky zmíněné konstrukci pouzdra USAMS Touch máte k dispozici všechny konektory, ovládácí prvky, kameru i případný blesk. Přední flipová část pak dokonale chrání displej, který bývá náchylný k poškrábání.

Mobilní telefon Samsung Galaxy Note 4 se vůbec nemusí z pouzdra USAMS Touch vytahovat ven, můžete tak plně využívat vymoženosti moderního smartphonu. Pouzdro USAMS Touch je navíc aktivní, tudíž pouhým otevřením flipu aktivujete displej a naopak zavřením jej zamknete.

Pouzdro USAMS Touch nemá úplně klasické S-View funkce. Musíte si totiž nainstalovat USAMS APP aplikaci Smart Sleep pro Android z USAMS serveru a po zadání přiloženého sériového čísla jí aktivujete. Poté můžete nastavovat chování Vašeho S-View okénka na pouzdru USAMS Touch.

To, ale ještě není vše. Pouzdro USAMS Touch je navíc doplněno o jednoduchý stojánek. Stačí pouzdro USAMS Touch otevřít, vaničku naklonit a stojánek pro Samsung Galaxy Note4 je hotov.

Pouzdro USAMS Touch se vyznačuje i velice kvalitním dílenským zpracováním s opravdu nezaměnitelným provedením.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra USAMS Touch:
  • Kombinace zadního ochranného krytu a předního flipu s otvíráním do boku jako kniha.
  • Vanička potažená kvalitní eko kůží s vnitřním jemným semišem a polykarbonátovým krytem.
  • Pouzdro obsahuje na předním flipu průhlednou část sloužící k ovládání mobilního telefonu.
  • V aplikaci Smart Sleep od USAMS APP si nastavíte speciální S-View funkci a chování pouzdra.
  • Kvalitní dílenské zpracování, přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note4.

  • Obsah balení: flipové pouzdro USAMS Touch series S-View pro mobilní telefon Samsung SM-N910 Galaxy Note 4, , aktivační karta se sériovým číslem pro Android aplikaci USAMS APP. (part no. NOTE4CD04)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web