Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Rock Rapid flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 černá (dark grey)

Rock Rapid flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 black   Rock Rapid flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 zezadu   Rock Rapid flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 zepředu   Rock Rapid flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 otevřený   Rock Rapid flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 použití   Rock Rapid flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 technologie  
Kat. číslo: 6172660
Výrobce: Rock
Barva: černá (dark grey)
Dostupnost: -----
Efektní flipové pouzdro Rock Rapid pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 je elegantně i technicky dokonalé. Pouzdro Rock Rapid je vyrobeno v současnosti velmi populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní umělé kůže s příjemně zhrublým povrchem. Samotný mobilní telefon Apple iPhone 6 je umístěn v odolném plastovém krytu, který je zezadu potažen již zmíněnou umělou kůží. Tato kůže přechází plynule v přední část pouzdra Rock Rapid a vytváří tak elegantní uzavíratelný přední flip. Flip je u pouzdra Rock Rapid navíc obohacen o průhledné okénko, které zobrazuje ty nejdůležitější informace z displeje mobilního telefonu Apple iPhone 6. V dolní části předního flipu se nachází osm jakoby tlačítek vybavené magnetickým pruhem, které evokují ovládání. Tento pruh slouží nejen k fixaci předního flipu pouzdra Rock Rapid, ale hlavně lze přes něj ovládat dotykový displej mobilního telefonu Apple iPhone 6. Ne náhodou je tento magnetický pruh umístěn přesně v místě, kde se na displeji dotykem například přijme nebo odmítne hovor. Pouzdro Rock Rapid se nemusí vůbec otevírat, abyste zjistili co se na displeji děje, kdo Vám zrovna volá anebo abyste přijali či odmítli hovor apod. Pouzdro Rock Rapid chrání kompletně celý mobilní telefon Apple iPhone 6. V pouzdře Rock Rapid máte k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru s bleskem, aniž byste museli chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 vytahovat ven. Flipové pouzdro Rock Rapid vyniká dokonalou a precizní ochranou mobilního telefonu Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Efektní flipové pouzdro Rock Rapid pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 je elegantně i technicky dokonalé.

Pouzdro Rock Rapid je vyrobeno v současnosti velmi populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní umělé kůže s příjemně zhrublým povrchem. Samotný mobilní telefon Apple iPhone 6 je umístěn v odolném plastovém krytu, který je zezadu potažen již zmíněnou umělou kůží. Tato kůže přechází plynule v přední část pouzdra Rock Rapid a vytváří tak elegantní uzavíratelný přední flip.

Flip je u pouzdra Rock Rapid navíc obohacen o průhledné okénko, které zobrazuje ty nejdůležitější informace z displeje mobilního telefonu Apple iPhone 6. V dolní části předního flipu se nachází osm jakoby tlačítek vybavené magnetickým pruhem, které evokují ovládání.

Tento pruh slouží nejen k fixaci předního flipu pouzdra Rock Rapid, ale hlavně lze přes něj ovládat dotykový displej mobilního telefonu Apple iPhone 6. Ne náhodou je tento magnetický pruh umístěn přesně v místě, kde se na displeji dotykem například přijme nebo odmítne hovor.

Pouzdro Rock Rapid se nemusí vůbec otevírat, abyste zjistili co se na displeji děje, kdo Vám zrovna volá anebo abyste přijali či odmítli hovor apod. Pouzdro Rock Rapid chrání kompletně celý mobilní telefon Apple iPhone 6. V pouzdře Rock Rapid máte k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru s bleskem, aniž byste museli chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 vytahovat ven.

Flipové pouzdro Rock Rapid vyniká dokonalou a precizní ochranou mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra Rock Rapid:
  • Kombinace odolného polykarbonátového krytu a předního flipu s otevíráním do boku jako kniha.
  • Přední flip obsahuje průhledné okénko se slídou, ve kterém vidíte nejdůležitější informace na displeji.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery.
  • Na předním flipu se nachází magnetický pruh s tmavými doplňky evokující efektní tlačítka.
  • Magentický pruh slouží k fixaci flipu, ale také k ovládání dotykového displeje například při hovoru.
  • Kvalitní dílenské zpracování s technickou dokonalostí přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Rock Rapid pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce 16GB, 64GB, 128GB.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web