Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

UreParts PowerBank Case flipové pouzdro se záložní baterií 3200mAh pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo bílá (white)

UreParts PowerBank Case flipové pouzdro s baterií 3200mAh pro Samsung Galaxy S5 white   UreParts PowerBank Case flipové pouzdro s baterií 3200mAh pro Samsung Galaxy S5 zezadu   UreParts PowerBank Case flipové pouzdro s baterií 3200mAh pro Samsung Galaxy S5 otevřený   UreParts PowerBank Case flipové pouzdro s baterií 3200mAh pro Samsung Galaxy S5 stojánek   UreParts PowerBank Case flipové pouzdro s baterií 3200mAh pro Samsung Galaxy S5 dobíjení   UreParts PowerBank Case flipové pouzdro s baterií 3200mAh pro Samsung Galaxy S5 krabička  
Kat. číslo: 6095885
Výrobce: UreParts
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Praktické flipové pouzdro UreParts PowerBank Case je plné dokonalých technických řešení pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Flipové pouzdro UreParts PowerBank Case je v prvé řadě vyvedeno ve velmi populární konstrukci s otevíráním předního flipu do boku stejně jak je tomu u knihy. Přední flip pouzdra UreParts PowerBank Case je z vnějšku potažen jemnou umělou kůží, zatímco na vnitřní straně se nachází jemný samet proti poškrábání displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Zadní kryt, do kterého se vkládá smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, není jen obyčejným krytem, ale současně i záložní baterií. Ano, smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se vloží do pouzdra UreParts PowerBank Case včetně spodního microUSB konektoru, přes který poté může probíhat nouzové nabíjení ze zabudované záložní baterie 3200mAh. Aktivace nabíjení ze záložního powerbanku se provede přes tlačítko, které je umístěné po odklopení flipu na vnitřní části krytu. Vedle tlačítka se pak nachází čtveřice LED diod, které Vám dostatečně zřetelně a přesně signalizují stav nabití zabudované baterie. Nabíjení záložní baterie se pak provádí klasicky přes microUSB 3.0 konektor, který slouží i k propojení mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo pokud je vložen v pouzdře UreParts PowerBank Case. Samozřejmostí je, že pouzdro UreParts PowerBank Case obsahuje všechny otvory a výřezy pro konektory, ovládací prvky, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se do pouzdra UreParts PowerBank Case instaluje vysunutím horní části krytu a opětovným zacvaknutím zpět na své místo pro dokonalou aretaci smartphonu uvnitř krytu. Samotná vanička pouzdra UreParts PowerBank Case má extra příjemný pogumovaný povrch pro lepší ergonomii úchopu, ale navíc najdete na zadní straně výklopnou opěrkou. Pomocí výklopné nožky můžete z pouzdra UreParts PowerBank Case vytvoří praktický stojánek pro Váš smartphone Samsung Galaxy S5. Flipové pouzdro UreParts PowerBank Case je vynikající a sofistikované řešení nejen nošení, ale i nouzového dobíjení mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Praktické flipové pouzdro UreParts PowerBank Case je plné dokonalých technických řešení pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Flipové pouzdro UreParts PowerBank Case je v prvé řadě vyvedeno ve velmi populární konstrukci s otevíráním předního flipu do boku stejně jak je tomu u knihy. Přední flip pouzdra UreParts PowerBank Case je z vnějšku potažen jemnou umělou kůží, zatímco na vnitřní straně se nachází jemný samet proti poškrábání displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Zadní kryt, do kterého se vkládá smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, není jen obyčejným krytem, ale současně i záložní baterií. Ano, smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se vloží do pouzdra UreParts PowerBank Case včetně spodního microUSB konektoru, přes který poté může probíhat nouzové nabíjení ze zabudované záložní baterie 3200mAh.

Aktivace nabíjení ze záložního powerbanku se provede přes tlačítko, které je umístěné po odklopení flipu na vnitřní části krytu. Vedle tlačítka se pak nachází čtveřice LED diod, které Vám dostatečně zřetelně a přesně signalizují stav nabití zabudované baterie. Nabíjení záložní baterie se pak provádí klasicky přes microUSB 3.0 konektor, který slouží i k propojení mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo pokud je vložen v pouzdře UreParts PowerBank Case.

Samozřejmostí je, že pouzdro UreParts PowerBank Case obsahuje všechny otvory a výřezy pro konektory, ovládací prvky, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se do pouzdra UreParts PowerBank Case instaluje vysunutím horní části krytu a opětovným zacvaknutím zpět na své místo pro dokonalou aretaci smartphonu uvnitř krytu.

Samotná vanička pouzdra UreParts PowerBank Case má extra příjemný pogumovaný povrch pro lepší ergonomii úchopu, ale navíc najdete na zadní straně výklopnou opěrkou. Pomocí výklopné nožky můžete z pouzdra UreParts PowerBank Case vytvoří praktický stojánek pro Váš smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Flipové pouzdro UreParts PowerBank Case je vynikající a sofistikované řešení nejen nošení, ale i nouzového dobíjení mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Vlastnosti flipového pouzdra UreParts PowerBank Case:
  • Flip pouzdra je z vnějšku potažen umělou kůží, uvnitř se nachází samet a otevírá se do boku jako kniha.
  • Zadní vanička má příjemně pogumovaný povrch pro lepší ergonomii úchopu a luxusnější vzhled.
  • Uvnitř krytu je zabudována baterie LiIon o kapacitě 3200mAh pro záložní dobíjení mobilního telefonu.
  • Kryt mý vstupní a výstupní konektor microUSB, vnitřní tlačítko aktivace dobíjení a LED indikaci stavu baterie.
  • Navíc se nachází na zadní stěně výklopná opěrka pro vytvoření jednoduchého, ale praktického stojánku.
  • Flipové pouzdro je precizně vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Technická specifikace flipového pouzdra UreParts PowerBank Case:
  • LiIon baterie o kapacitě 3200mAh.
  • Vstup přes microUSB 3.0 DC 5V / 500mA.
  • Výstup přes microUSB DC 5V / 500mA.
  • Tloušťka pouzdra i s flipem 15mm.
  • Hmotnost pouzdra je 97g.

  • Obsah balení: flipové pouzdro UreParts Battery BackUp Case pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web