Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

UreParts PowerBank Cover ochranný kryt se záložní baterií 4800mAh pro Apple iPhone 6 Plus bílá (white)

UreParts PowerBank Cover ochranný kryt s baterií 4800mAh pro Apple iPhone 6 Plus white   UreParts PowerBank Cover ochranný kryt s baterií 4800mAh pro Apple iPhone 6 Plus zepředu   UreParts PowerBank Cover ochranný kryt s baterií 4800mAh pro Apple iPhone 6 Plus stojánek   UreParts PowerBank Cover ochranný kryt s baterií 4800mAh pro Apple iPhone 6 Plus detail  
Kat. číslo: 6172665
Výrobce: UreParts
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Praktický ochranný kryt UreParts PowerBank Cover je dokonale technicky vyřešen pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus. Ochranný kryt UreParts PowerBank Cover, do kterého se vkládá smartphone Apple iPhone 6 Plus, není jen obyčejným krytem, ale současně i záložní baterií. Ano, smartphone Apple iPhone 6 Plus se do krytu vloží včetně spodního Lightning konektoru, přes který poté může probíhat nouzové nabíjení ze zabudované záložní baterie 4800mAh. Aktivace nabíjení ze záložního powerbanku se provede přes tlačítko, které je umístěné na přední straně krytu UreParts PowerBank Cover. Vedle tlačítka se pak nachází čtveřice LED diod, které Vám dostatečně zřetelně a přesně signalizují stav nabití zabudované baterie. Nabíjení záložní baterie se pak provádí klasicky přes spodní Lightning konektor, který slouží i k propojení mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus pokud je vložen v pouzdře UreParts PowerBank Cover. Samozřejmostí je, že kryt UreParts PowerBank Cover obsahuje všechny otvory a výřezy pro konektory, ovládací prvky, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus se do pouzdra UreParts PowerBank Cover instaluje vysunutím horní části krytu a opětovným zacvaknutím zpět na své místo pro dokonalou aretaci smartphonu uvnitř krytu. Samotná vanička UreParts PowerBank Cover má extra příjemný pogumovaný povrch pro lepší ergonomii úchopu, ale navíc najdete na zadní straně výklopnou opěrkou. Pomocí výklopné nožky můžete z krytu UreParts PowerBank Cover vytvořit praktický stojánek pro Váš smartphone Apple iPhone 6 Plus. Ochranný kryt UreParts PowerBank Cover je vynikající a sofistikované řešení nejen nošení, ale i nouzového dobíjení mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Praktický ochranný kryt UreParts PowerBank Cover je dokonale technicky vyřešen pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

Ochranný kryt UreParts PowerBank Cover, do kterého se vkládá smartphone Apple iPhone 6 Plus, není jen obyčejným krytem, ale současně i záložní baterií. Ano, smartphone Apple iPhone 6 Plus se do krytu vloží včetně spodního Lightning konektoru, přes který poté může probíhat nouzové nabíjení ze zabudované záložní baterie 4800mAh.

Aktivace nabíjení ze záložního powerbanku se provede přes tlačítko, které je umístěné na přední straně krytu UreParts PowerBank Cover. Vedle tlačítka se pak nachází čtveřice LED diod, které Vám dostatečně zřetelně a přesně signalizují stav nabití zabudované baterie. Nabíjení záložní baterie se pak provádí klasicky přes spodní Lightning konektor, který slouží i k propojení mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus pokud je vložen v pouzdře UreParts PowerBank Cover.

Samozřejmostí je, že kryt UreParts PowerBank Cover obsahuje všechny otvory a výřezy pro konektory, ovládací prvky, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus se do pouzdra UreParts PowerBank Cover instaluje vysunutím horní části krytu a opětovným zacvaknutím zpět na své místo pro dokonalou aretaci smartphonu uvnitř krytu.

Samotná vanička UreParts PowerBank Cover má extra příjemný pogumovaný povrch pro lepší ergonomii úchopu, ale navíc najdete na zadní straně výklopnou opěrkou. Pomocí výklopné nožky můžete z krytu UreParts PowerBank Cover vytvořit praktický stojánek pro Váš smartphone Apple iPhone 6 Plus.

Ochranný kryt UreParts PowerBank Cover je vynikající a sofistikované řešení nejen nošení, ale i nouzového dobíjení mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus.

Vlastnosti ochranného krytu UreParts PowerBank Cover:
  • Zadní vanička má příjemně pogumovaný povrch pro lepší ergonomii úchopu a luxusnější vzhled.
  • Uvnitř krytu je zabudována baterie LiIon o kapacitě 4800mAh pro záložní dobíjení mobilního telefonu.
  • Kryt mý vstupní a výstupní konektor Lightning, přední tlačítko aktivace dobíjení a LED indikaci stavu baterie.
  • Navíc se nachází na zadní stěně výklopná opěrka pro vytvoření jednoduchého, ale praktického stojánku.
  • Ochranný kryt je precizně vyrobeno přesně pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

  • Technická specifikace ochranného krytu UreParts PowerBank Cover:
  • LiIon baterie o kapacitě 4800mAh.
  • Vstup přes Lightning DC 5V / 1A.
  • Výstup přes Lightnint DC 5V / 1A.
  • Tloušťka krytu 15mm.
  • Hmotnost krytu je 146 g.

  • Obsah balení: ochranný kryt UreParts Battery Case pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce 16GB, 64GB, 128GB.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web