Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Forcell Double Window Flip flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Ace 3 černá (black)

Forcell Double Window Flip flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Ace 3 černá (black)   Forcell Double Window Flip flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Ace 3 černá (black) šikmo zezadu   Forcell Double Window Flip flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Ace 3 černá (black) zepředu   Forcell Double Window Flip flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Ace 3 černá (black) zezadu   Forcell Double Window Flip flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Ace 3 černá (black) otevřené zepředu   Forcell Double Window Flip flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Ace 3 černá (black) otevřené zezadu  
Kat. číslo: 6095903
Výrobce: ForCell
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Zajímavé flipové pouzdro Forcell Double Window Flip je vynikající volbou pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Ace 3. Výborně zpracované pouzdro Forcell Double Window Flip disponuje populární flipovou konstrukcí, u které se přední flip otevírá do boku jak kniha. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy Ace 3 se nikam nevkládá, ale naopak zadní plastová vanička tvoří přímo zadní kryt baterie, takže pouzdro Forcell Double Window Flip je přímou součástí mobilního telefonu. Pouzdro Forcell Double Window Flip obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory, včetně kamery s bleskem, tak abyste mohli Váš mobilní telefon Samsung Galaxy Ace 3 plně obsluhovat. Na zadní část krytu plynule navazuje přední flip z kvalitní vnější umělé kůže a vnitřního jemného semiše. Flip pouzdra Forcell Double Window Flip dokonale chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy Ace 3 a drží na svém místě svou vlastní vahou. Přední část pouzdra Forcell Double Window Flip je doplněna o dvě průhledná okénka. Jedná se o horní obdelníkový otvor, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu a o spodní otvor, který slouží k případnému přijmutí nebo odmítnutí hovoru. Díky této konstrukci nemusíte při tomto běžném používání mobilního telefonu Samsung Galaxy Ace3 pouzdro Forcell Double Window Flip ani otevírat. Kvalitní pouzdro Forcell Double Window Flip je za vcelku nízkou cenu chytré řešení pro mobilní telefon Samsung Galaxy Ace 3.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Zajímavé flipové pouzdro Forcell Double Window Flip je vynikající volbou pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Ace 3.

Výborně zpracované pouzdro Forcell Double Window Flip disponuje populární flipovou konstrukcí, u které se přední flip otevírá do boku jak kniha. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy Ace 3 se nikam nevkládá, ale naopak zadní plastová vanička tvoří přímo zadní kryt baterie, takže pouzdro Forcell Double Window Flip je přímou součástí mobilního telefonu.

Pouzdro Forcell Double Window Flip obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory, včetně kamery s bleskem, tak abyste mohli Váš mobilní telefon Samsung Galaxy Ace 3 plně obsluhovat.

Na zadní část krytu plynule navazuje přední flip z kvalitní vnější umělé kůže a vnitřního jemného semiše. Flip pouzdra Forcell Double Window Flip dokonale chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy Ace 3 a drží na svém místě svou vlastní vahou.

Přední část pouzdra Forcell Double Window Flip je doplněna o dvě průhledná okénka. Jedná se o horní obdelníkový otvor, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu a o spodní otvor, který slouží k případnému přijmutí nebo odmítnutí hovoru. Díky této konstrukci nemusíte při tomto běžném používání mobilního telefonu Samsung Galaxy Ace3 pouzdro Forcell Double Window Flip ani otevírat.

Kvalitní pouzdro Forcell Double Window Flip je za vcelku nízkou cenu chytré řešení pro mobilní telefon Samsung Galaxy Ace 3.

Vlastnosti koženého pouzdra s flipem Forcell Double Window Flip:
  • Kožené pouzdro s otvíráním flipu typu kniha, fixace přední části svou vlastní vahou.
  • Zadní plastová vanička tvoří přímo zadní kryt mobilního telefonu Samsung Galaxy Ace 3.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro kameru, blesk, konektory a další ovládací prvky.
  • Dvě průhledná okénka s důležitými informacemi a možností ovládání hovoru.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Forcell Dual Window Flip pro mobilní telefony Samsung S7275 Galaxy Ace 3. ... Poznámka: Pouzdro není aktivní a nemá S-View funkci.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web