Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Goospery Wow Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4 Mini růžová (pink)

Goospery Wow Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4 Mini růžová (pink)   Goospery Wow Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4 Mini růžová (pink) zezadu   Goospery Wow Window flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4 Mini růžová (pink) otevřené  
Kat. číslo: 6095932
Výrobce: Mercury
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Kvalitní flipové pouzdro Goospery Wow! Window pro neméně kvalitní chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 Mini. Flipové pouzdro Goospery Wow! Window disponuje oblíbeným řešením, u kterého se celý přední flip otevírá do boku stejně jako například kniha. Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 Mini se zadní částí vloží do vyztužené pogumované odolné plastové vaničky, která ochrání jak zmíněný zadní kryt, tak i veškeré hrany po celém obvodu mobilního telefonu. Pouzdro Goospery Wow! Window obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory pro konektory, tlačítka, reproduktor, ale i pro kameru s bleskem. Smartphone Samsung Galaxy S4 Mini nemusíte vytahovat z pouzdra Goospery Wow! Window ven. Na zadní polykarbonátový kryt navazuje plynule přední flip z kvalitní vnější umělé kůže a vnitřního jemného semiše s kapsičkou velikosti kreditní karty. Flip pouzdra Goospery Wow! Window chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 Mini včetně dotykového displeje a drží na svém místě svou vlastní vahou. Přední část pouzdra Goospery Wow! Window je doplněna o horní průhledné okénko, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu. Díky tomuto řešení nemusíte pouzdro Goospery Wow! Window ani otevírat, abyste zjistili co se na mobilní telefonu Samsung Galaxy S4 Mini zrovna děje. Elegantní flipové pouzdro Goospery Wow! Window je precizně vyrobené s jemným zdůrazněním designu společnosti Mercury.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kvalitní flipové pouzdro Goospery Wow! Window pro neméně kvalitní chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 Mini.

Flipové pouzdro Goospery Wow! Window disponuje oblíbeným řešením, u kterého se celý přední flip otevírá do boku stejně jako například kniha. Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 Mini se zadní částí vloží do vyztužené pogumované odolné plastové vaničky, která ochrání jak zmíněný zadní kryt, tak i veškeré hrany po celém obvodu mobilního telefonu.

Pouzdro Goospery Wow! Window obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory pro konektory, tlačítka, reproduktor, ale i pro kameru s bleskem. Smartphone Samsung Galaxy S4 Mini nemusíte vytahovat z pouzdra Goospery Wow! Window ven.

Na zadní polykarbonátový kryt navazuje plynule přední flip z kvalitní vnější umělé kůže a vnitřního jemného semiše s kapsičkou velikosti kreditní karty. Flip pouzdra Goospery Wow! Window chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 Mini včetně dotykového displeje a drží na svém místě svou vlastní vahou.

Přední část pouzdra Goospery Wow! Window je doplněna o horní průhledné okénko, ve kterém vidíte ty nejdůležitější informace co jsou na displeji mobilního telefonu. Díky tomuto řešení nemusíte pouzdro Goospery Wow! Window ani otevírat, abyste zjistili co se na mobilní telefonu Samsung Galaxy S4 Mini zrovna děje.

Elegantní flipové pouzdro Goospery Wow! Window je precizně vyrobené s jemným zdůrazněním designu společnosti Mercury.

Vlastnosti flipového pouzdra Goospery Wow! Window:
  • PU kožené pouzdro s otvíráním flipu do boku jako kniha s fixací přední části svou vlastní vahou.
  • Zadní pogumovaná polykarbonátová vanička, do které se nacvakne mobilní telefon chrání zadní část a veškeré hrany.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem.
  • Průhledné horní okénko zakryté slídou s těmi nejdůležitějšími informacemi o stavu mobilního telefonu.
  • Vnitřní kapsička o velikosti kreditní karty například pro Vaši platební kartu nebo příslušenství.
  • Flipové pouzdro vyrobené přesně pro mobilní telefony Samsung Galaxy S4 Mini.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Goospery Wow! Window Cover designed by Mercury pro mobilní telefony Samsung i9195 Galaxy S4 Mini. ... Poznámka: Pouzdro není aktivní a nemá S-View funkci.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web