Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jekod UltraThin PP Case ochranný kryt s fólií na displej pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black)

Jekod UltraThin PP Case ochranný kryt s fólií na displej pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black)   Jekod UltraThin PP Case ochranný kryt s fólií na displej pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black) zepředu  
Kat. číslo: 6095964
Výrobce: Jekod
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Kvalitní ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case poskytuje ideální obranné vlastnosti pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Pouzdro Jekod UltraThin PP Case je vyvedeno v jednoduchém stylu ochranného krytu, který chrání nejen zadní část mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A, ale i jeho boční hrany. Ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case je vyroben v extra tenkém profilu, pouhých 0,3mm tloušťky. Jako materiál pro výrobu krytu Jekod posloužila dostatečně pevná a odolná slitina z polypropylenu, která i při minimální tloušťce dokonale tlumí nejen případné rázy, ale zabrání i poškrábání Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A do ochranného krytu Jekod UltraThin PP Case je velmi jednoduchá, stačí pouzdro pouze tzv. nacvaknout na smartphone a vše je hotovo. Ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case je navíc proveden tak, že neblokuje žádné tlačítka, nezakrývá jediný konektor a obsahuje všechny otvory a výřezy například pro reproduktor anebo kameru. Mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A tak můžete používat, aniž byste jej vytahovali z krytu ven. Snížená tloušťka profilu krytu Jekod UltraThin PP Case má výhodu i v tom, že není narušen skvělý vzhled mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A, ale také i proto, že mobilní telefon pasuje do většiny příslušenství rozměrově určené přímo pro tento model. Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod UltraThin PP Case i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej, tím je zaručeno, že nedojde k žádnému poškrábání ani na přední části mobilu. S ochranným krytem Jekod UltraThin PP Case zabráníte poškození Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A při běžném užívaní.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kvalitní ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case poskytuje ideální obranné vlastnosti pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Pouzdro Jekod UltraThin PP Case je vyvedeno v jednoduchém stylu ochranného krytu, který chrání nejen zadní část mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A, ale i jeho boční hrany. Ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case je vyroben v extra tenkém profilu, pouhých 0,3mm tloušťky. Jako materiál pro výrobu krytu Jekod posloužila dostatečně pevná a odolná slitina z polypropylenu, která i při minimální tloušťce dokonale tlumí nejen případné rázy, ale zabrání i poškrábání Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A do ochranného krytu Jekod UltraThin PP Case je velmi jednoduchá, stačí pouzdro pouze tzv. nacvaknout na smartphone a vše je hotovo. Ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case je navíc proveden tak, že neblokuje žádné tlačítka, nezakrývá jediný konektor a obsahuje všechny otvory a výřezy například pro reproduktor anebo kameru. Mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A tak můžete používat, aniž byste jej vytahovali z krytu ven.

Snížená tloušťka profilu krytu Jekod UltraThin PP Case má výhodu i v tom, že není narušen skvělý vzhled mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A, ale také i proto, že mobilní telefon pasuje do většiny příslušenství rozměrově určené přímo pro tento model. Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod UltraThin PP Case i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej, tím je zaručeno, že nedojde k žádnému poškrábání ani na přední části mobilu.

S ochranným krytem Jekod UltraThin PP Case zabráníte poškození Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A při běžném užívaní.

Vlastnosti krytu Jekod UltraThin PP Case:
  • Kryt je vyroben v extra tenkém profilu 0,3mm z extra odolného materiálu na bázi polypropylenu.
  • Pouzdro tlumí případné rázy a chrání celou zadní část, včetně bočních hran před poškrábáním.
  • Mobilní telefon má v krytu plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory a případně i kameru.
  • Mobilní telefon se při používání nemusí vythovat ven z krytu, vše je plně dostupné k ovládání.
  • Součásti balení pouzdra je i kvalitní ochranná fólie na celý přední displej mobilního telefonu.
  • Kryt Jekod představuje stylovou ochranu pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

  • Obsah balení: ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9500 Galaxy S IV / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A, ochranná fólie Jekod Screen Protector pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9500 Galaxy S IV / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A, suchý hadřík Jekod z mikrovlákna.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web