Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jekod UltraThin PP Case ochranný kryt s fólií na displej pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo oranžová (orange)

Jekod UltraThin PP Case ochranný kryt s fólií na displej pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo oranžová (orange)   Jekod UltraThin PP Case ochranný kryt s fólií na displej pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo oranžová (orange) zepředu  
Kat. číslo: 6095988
Výrobce: Jekod
Barva: oranžová (orange)
Dostupnost: -----
Kvalitní ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case poskytuje ideální obranné vlastnosti pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Pouzdro Jekod UltraThin PP Case je vyvedeno v jednoduchém stylu ochranného krytu, který chrání nejen zadní část mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, ale i jeho boční hrany. Ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case je vyroben v extra tenkém profilu, pouhých 0,3mm tloušťky. Jako materiál pro výrobu krytu Jekod posloužila dostatečně pevná a odolná slitina z polypropylenu, která i při minimální tloušťce dokonale tlumí nejen případné rázy, ale zabrání i poškrábání Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo do ochranného krytu Jekod UltraThin PP Case je velmi jednoduchá, stačí pouzdro pouze tzv. nacvaknout na smartphone a vše je hotovo. Ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case je navíc proveden tak, že neblokuje žádné tlačítka, nezakrývá jediný konektor a obsahuje všechny otvory a výřezy například pro reproduktor anebo kameru. Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo tak můžete používat, aniž byste jej vytahovali z krytu ven. Snížená tloušťka profilu krytu Jekod UltraThin PP Case má výhodu i v tom, že není narušen skvělý vzhled mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, ale také i proto, že mobilní telefon pasuje do většiny příslušenství rozměrově určené přímo pro tento model. Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod UltraThin PP Case i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej, tím je zaručeno, že nedojde k žádnému poškrábání ani na přední části mobilu. S ochranným krytem Jekod UltraThin PP Case zabráníte poškození Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo při běžném užívaní.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kvalitní ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case poskytuje ideální obranné vlastnosti pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Pouzdro Jekod UltraThin PP Case je vyvedeno v jednoduchém stylu ochranného krytu, který chrání nejen zadní část mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, ale i jeho boční hrany. Ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case je vyroben v extra tenkém profilu, pouhých 0,3mm tloušťky. Jako materiál pro výrobu krytu Jekod posloužila dostatečně pevná a odolná slitina z polypropylenu, která i při minimální tloušťce dokonale tlumí nejen případné rázy, ale zabrání i poškrábání Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo do ochranného krytu Jekod UltraThin PP Case je velmi jednoduchá, stačí pouzdro pouze tzv. nacvaknout na smartphone a vše je hotovo. Ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case je navíc proveden tak, že neblokuje žádné tlačítka, nezakrývá jediný konektor a obsahuje všechny otvory a výřezy například pro reproduktor anebo kameru. Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo tak můžete používat, aniž byste jej vytahovali z krytu ven.

Snížená tloušťka profilu krytu Jekod UltraThin PP Case má výhodu i v tom, že není narušen skvělý vzhled mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, ale také i proto, že mobilní telefon pasuje do většiny příslušenství rozměrově určené přímo pro tento model. Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod UltraThin PP Case i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej, tím je zaručeno, že nedojde k žádnému poškrábání ani na přední části mobilu.

S ochranným krytem Jekod UltraThin PP Case zabráníte poškození Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo při běžném užívaní.

Vlastnosti krytu Jekod UltraThin PP Case:
  • Kryt je vyroben v extra tenkém profilu 0,3mm z extra odolného materiálu na bázi polypropylenu.
  • Pouzdro tlumí případné rázy a chrání celou zadní část, včetně bočních hran před poškrábáním.
  • Mobilní telefon má v krytu plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory a případně i kameru.
  • Mobilní telefon se při používání nemusí vythovat ven z krytu, vše je plně dostupné k ovládání.
  • Součásti balení pouzdra je i kvalitní ochranná fólie na celý přední displej mobilního telefonu.
  • Kryt Jekod představuje stylovou ochranu pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: ochranný kryt Jekod UltraThin PP Case pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo, ochranná fólie Jekod Screen Protector pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo, suchý hadřík Jekod z mikrovlákna.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web