Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Scarlet Hard Case ochranný kryt pro Apple iPhone 6 Plus (GUHCP6LSCCO) hnědá (cognac)

Kat. číslo: 6172771
Výrobce: Guess
Barva: hnědá (cognac)
Dostupnost: -----
Špičkový zadní ochranný kryt Guess Scarlet je přesně určen pro Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus, tak aby získal punc jedinečnosti. Kryt Guess Scarlet je celý vyroben z pevného a odolného plastu s tím, že vnitřní část přesné doléhá na zadní část a boky smartphonu Apple iPhone 6 Plus a to proto aby dokonale zabránila poškrábání. Vnější část krytu Guess Scarlet je potažena kvalitní umělou kůží s nezaměnitelnými vyraženými znaky Guess, které jsou seřazeny v řadě několikanásobně vedle sebe. Celkový úžasný dojem pak dotváří zlatý nápis Guess. Ochranný kryt Guess Scarlet je vyroben přesně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus a tomu odpovídá i rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace krytu Guess Scarlet je naprosto jednoduchá, stačí jej na smartphone Apple iPhone 6 Plus pouze tzv. nacvaknout a vše je to hotovo. Ochranné pouzdro Guess Scarlet není jen obyčejný kryt, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu smartphonu Apple iPhone 6 Plus originální a nepřehlédnutelný vzhled.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkový zadní ochranný kryt Guess Scarlet je přesně určen pro Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus, tak aby získal punc jedinečnosti.

Kryt Guess Scarlet je celý vyroben z pevného a odolného plastu s tím, že vnitřní část přesné doléhá na zadní část a boky smartphonu Apple iPhone 6 Plus a to proto aby dokonale zabránila poškrábání.

Vnější část krytu Guess Scarlet je potažena kvalitní umělou kůží s nezaměnitelnými vyraženými znaky Guess, které jsou seřazeny v řadě několikanásobně vedle sebe. Celkový úžasný dojem pak dotváří zlatý nápis Guess.

Ochranný kryt Guess Scarlet je vyroben přesně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus a tomu odpovídá i rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace krytu Guess Scarlet je naprosto jednoduchá, stačí jej na smartphone Apple iPhone 6 Plus pouze tzv. nacvaknout a vše je to hotovo.

Ochranné pouzdro Guess Scarlet není jen obyčejný kryt, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu smartphonu Apple iPhone 6 Plus originální a nepřehlédnutelný vzhled.

Vlastnosti ochranného krytu Guess Scarlet:
  • Vyrobeno z odolného a pevného plastu z vnější části je potažený kvalitní umělou kůží.
  • Na povrchu kůže jsou vyraženy znaky Guess a je doplněn zlatým psacím nápisem Guess.
  • Mobilní telefon lze používat spolu s krytem, všechny ovládací prvky máte k dispozici.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefony Apple iPhone 6 Plus.

  • Obsah balení: ochranný kryt Guess Scarlet Hard Case pro mobilní telefony Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce. (part no. GUHCP6LSCCO)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web