Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Glass-M Shield 9H ochranné tvrzené sklo na displej pro LG L65 a LG L70

Kat. číslo: 6127084
Výrobce: Glass-M
Dostupnost: -----
Nekompromisní skleněná ochrana Glass-M Shield 9H pro displej Vašeho chytrého mobilního telefonu LG L65 nebo LG L70. Fólie Glass-M Shield 9H je vyrobena pro co nejlepší ochranu a zároveň pro dokonalý pocit při ovládání dotykového displeje. Fólie Glass-M Shield 9H je složena z pevného tvrzeného skla o tloušťce pouhých 0,3mm a ze speciální silikonové protiskluzové vrstvy, která dokonale přilne k dotykovému displeji. Tato konstrukce Vám zaručí z jedné strany vysokou pevnost a z druhé strany dokonalou instalaci, která nezanechá jedinou bublinku ani například odstávající část fólie nebo její roh. Fólie Glass-M Shield 9H z tvrzeného skla se chlubí dostatečnou tvrdostí až 9H, jenž zabezpečí povrch před jakýmkoliv poškrábáním. Tvrzené sklo Glass-M Shield 9H je potaženo oleofobním povlakem proti ulpívání otisků prstů na povrchu, takže je vždy čisté a průzračné. Celková konstrukce fólie Glass-M Shield 9H vykazuje vysoce houževnaté a odolné parametry i proti samotnému prasknutí s Anti-Shock vlastností, což je rozložení a ztlumení případného nárazu. Díky fólii Glass-M Shield 9H zůstane displej mobilního telefonu LG L65 nebo LG L70 při nechtěném nárazu naprosto nepoškozen, zatímco samotná fólie absorbuje veškerou energii pádu, neroztříští se a buď vydrží vůbec neprasknout anebo vytvoří pavučinu podobně například jako automobilové sklo. Díky prémiovému tvrzenému sklu a materiálům pocházejícím z Japonska máte s fólií Glass-M Shield 9H vždy stejný nebo lepší pocit při ovládání dotykového displeje mobilního telefonu LG L65 nebo LG L70. Navíc dochází k ultra vysoké propustnosti světla a tím i k rozjasnění celkového pohledu na displej a i k lepšímu podání kontrastu. Dokonalá ochrana displeje v podobě tvrzeného skla Glass-M Shield 9H pro dokonalý smartphone LG L65 nebo LG L70.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Nekompromisní skleněná ochrana Glass-M Shield 9H pro displej Vašeho chytrého mobilního telefonu LG L65 nebo LG L70.

Fólie Glass-M Shield 9H je vyrobena pro co nejlepší ochranu a zároveň pro dokonalý pocit při ovládání dotykového displeje. Fólie Glass-M Shield 9H je složena z pevného tvrzeného skla o tloušťce pouhých 0,3mm a ze speciální silikonové protiskluzové vrstvy, která dokonale přilne k dotykovému displeji. Tato konstrukce Vám zaručí z jedné strany vysokou pevnost a z druhé strany dokonalou instalaci, která nezanechá jedinou bublinku ani například odstávající část fólie nebo její roh.

Fólie Glass-M Shield 9H z tvrzeného skla se chlubí dostatečnou tvrdostí až 9H, jenž zabezpečí povrch před jakýmkoliv poškrábáním. Tvrzené sklo Glass-M Shield 9H je potaženo oleofobním povlakem proti ulpívání otisků prstů na povrchu, takže je vždy čisté a průzračné.

Celková konstrukce fólie Glass-M Shield 9H vykazuje vysoce houževnaté a odolné parametry i proti samotnému prasknutí s Anti-Shock vlastností, což je rozložení a ztlumení případného nárazu. Díky fólii Glass-M Shield 9H zůstane displej mobilního telefonu LG L65 nebo LG L70 při nechtěném nárazu naprosto nepoškozen, zatímco samotná fólie absorbuje veškerou energii pádu, neroztříští se a buď vydrží vůbec neprasknout anebo vytvoří pavučinu podobně například jako automobilové sklo.

Díky prémiovému tvrzenému sklu a materiálům pocházejícím z Japonska máte s fólií Glass-M Shield 9H vždy stejný nebo lepší pocit při ovládání dotykového displeje mobilního telefonu LG L65 nebo LG L70. Navíc dochází k ultra vysoké propustnosti světla a tím i k rozjasnění celkového pohledu na displej a i k lepšímu podání kontrastu.

Dokonalá ochrana displeje v podobě tvrzeného skla Glass-M Shield 9H pro dokonalý smartphone LG L65 nebo LG L70.

Vlastnosti ochranného tvrzeného skla Glass-M Shield 9H:
  • Fólie se skládá z 0,3mm tvrzeného skla pro pevnost a z 0,1mm silikonové vrsty pro přilnavost k displeji.
  • Instalace bez bublin a odstávání. Oleofobní povlak navíc zabrání ulpívání otisků prstů na povrchu skla.
  • Pevnost skla dosahuje hodnoty až 9H, která zabraňuje nejen poškrábání, ale i prasknutí displeje.
  • Rozprostření energie při případném pádu ochrání displej a sklo buď nepraskne vůbec nebo se neroztříští.
  • Precizní technologie a materiály z Japonska přesně pro mobilní telefony LG L65 nebo LG L70.

  • Obsah balení: ochranné tvrzené sklo Glass-M Shield 9H pro mobilní telefony LG D280n L65 / LG D320n L70, 1x vlhčený hadřík pro vyčištění displeje, 1x hadřík z mikrovlákna pro vyleštění displeje, 1x elektrostatická fólie pro odstranění prachu.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web