Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Fontastic Fancy textilně opletený USB kabel s microUSB konektorem zelená (green)

Fontastic Fancy textilně opletený USB kabel s microUSB konektorem green   Fontastic Fancy textilně opletený USB kabel s microUSB konektorem detail  
Kat. číslo: 9012043
Výrobce: Fontastic
Barva: zelená (green)
Dostupnost: -----
Netradiční USB kabel Fontastic Fancy s univerzálním microUSB konektorem se rozhodně nedrží průměrné šedi běžných kabelů. USB kabel Fontastic Fancy je specifický hned na první pohled. Na vnější část samotného kabelu byl použit jako materiál elegantní textilní oplet, takže si USB kabel Fontastic Fancy rozhodně nespletete s žádným jiným. Jedna strana kabelu Fontastic Fancy obsahuje klasický USB konektor, který je určen k zapojení do USB portu počítače nebo nabíječky. Druhá strana pak obsahuje již zmíněný klasický microUSB konektor, který slouží k propojení mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu. Vzhled USB kabelu Fontastic Fancy je natolik specifický, že jej budete vždy s radostí používat pro nabíjení nebo synchronizaci dat.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Netradiční USB kabel Fontastic Fancy s univerzálním microUSB konektorem se rozhodně nedrží průměrné šedi běžných kabelů.

USB kabel Fontastic Fancy je specifický hned na první pohled. Na vnější část samotného kabelu byl použit jako materiál elegantní textilní oplet, takže si USB kabel Fontastic Fancy rozhodně nespletete s žádným jiným.

Jedna strana kabelu Fontastic Fancy obsahuje klasický USB konektor, který je určen k zapojení do USB portu počítače nebo nabíječky. Druhá strana pak obsahuje již zmíněný klasický microUSB konektor, který slouží k propojení mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu.

Vzhled USB kabelu Fontastic Fancy je natolik specifický, že jej budete vždy s radostí používat pro nabíjení nebo synchronizaci dat.

Vlastnosti USB kabelu Fontastic Fancy:
  • Na jedné straně kabelu klasický USB konektor do klasického USB portu.
  • Na druhé straně kabelu dnes již standardizovaný microUSB konektor.
  • Netradiční textilní oplet z nylonu pro stylový vzhled s délkou 1 metr.
  • USB kabel je vhodný jak k synchronizaci dat, tak i k nabíjení i náročnějších zařízení.
  • Precizní USB kabel Fontastic Fancy se vyznačuje nadmíru kvalitním provedením.

  • Kompatibilita: Textilní USB kabel Fontastic Fancy je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety s microUSB konektorem. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LexiBook, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Wooky, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: textileně opletený USB kabel Fontastic Fancy s microUSB konektorem. (part no. 237324-7)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web