Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS UC Brilliant plochý USB kabel s microUSB konektorem růžová (pink)

USAMS UC Brilliant plochý USB kabel s microUSB konektorem pink   USAMS UC Brilliant plochý USB kabel s microUSB konektorem použití  
Kat. číslo: 9012046
Výrobce: USAMS
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Kvalitní plochý USB kabel USAMS UC Brilliant umožňuje připojení mobilního telefonu, smartphonu, ale i tabletu s unifikovaným microUSB konektorem. USB kabel USAMS UC Brilliant se vyznačuje precizním provedením a nádherným vzhledem. Vysoce kvalitní měděné jádro zajišťuje jak dostatečně vysokou rychlost přenosu, tak i zkrácení doby nabíjení mobilního zařízení. Plochý profil USB kabelu USAMS UC Brilliant, oproti klasickému kulatému provedení, zajišťuje mnohem kompaktnější skladování, ale navíc se nezamotává sám do sebe. Na jednom konci kabelu USAMS UC Brilliant se nachází klasický USB konektor, zatímco na konci druhém je hojně rozšířený microUSB konektor. Oba konektory jsou pevně zataveny a potaženy kovem pro mnohem lepší ochranu a trvanlivost. USAMS UC Brilliant USB kabel prošel i náročným testováním v tahu a ohybu, ze kterých vyšel naprosto dokonale. Netoxické materiály a měkká textura zajišťují, že USB kabel USAMS UC Brilliant pamatuje i na ochranu životního prostředí. USB kabel USAMS UC Brilliant umožňuje jak nabíjení mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu, tak i synchronizaci. Vzhled a design USB kabelu USAMS UC Brilliant je doplněn vyraženým logem U a nápisem USAMS.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kvalitní plochý USB kabel USAMS UC Brilliant umožňuje připojení mobilního telefonu, smartphonu, ale i tabletu s unifikovaným microUSB konektorem.

USB kabel USAMS UC Brilliant se vyznačuje precizním provedením a nádherným vzhledem. Vysoce kvalitní měděné jádro zajišťuje jak dostatečně vysokou rychlost přenosu, tak i zkrácení doby nabíjení mobilního zařízení. Plochý profil USB kabelu USAMS UC Brilliant, oproti klasickému kulatému provedení, zajišťuje mnohem kompaktnější skladování, ale navíc se nezamotává sám do sebe.

Na jednom konci kabelu USAMS UC Brilliant se nachází klasický USB konektor, zatímco na konci druhém je hojně rozšířený microUSB konektor. Oba konektory jsou pevně zataveny a potaženy kovem pro mnohem lepší ochranu a trvanlivost. USAMS UC Brilliant USB kabel prošel i náročným testováním v tahu a ohybu, ze kterých vyšel naprosto dokonale.

Netoxické materiály a měkká textura zajišťují, že USB kabel USAMS UC Brilliant pamatuje i na ochranu životního prostředí. USB kabel USAMS UC Brilliant umožňuje jak nabíjení mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu, tak i synchronizaci.

Vzhled a design USB kabelu USAMS UC Brilliant je doplněn vyraženým logem U a nápisem USAMS.

Vlastnosti precizního USB kabelu USAMS UC Brilliant:
  • Na jedné straně kabelu klasický USB konektor do USB portu.
  • Na druhé straně kabelu standardizovaný microUSB konektor.
  • Plochý profil kabelu proti zamotání s dostatečnou délkou cca 1,2 metru.
  • Pevně zatavené konektory potažené kovem a měděné tělo USB kabelu.
  • Nádherný design s logem a nápisem USAMS a celkové precizní provedení.

  • Kompatibilita: USB kabel USAMS UC Brilliant je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety s microUSB konektorem. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LexiBook, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Wooky, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: plochý USB kabel USAMS UC Brilliant s microUSB konektorem. (part no. MICROUC04)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web