Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BW Cuori originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A bílá (white)

Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW Cuori Bianca Samsung Galaxy S4 zepředu   Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW Cuori Bianca Samsung Galaxy S4 white   Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW Cuori Bianca Samsung Galaxy S4 zezadu   Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW Cuori Bianca Samsung Galaxy S4 otevřený   Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW Cuori Bianca Samsung Galaxy S4 krabička  
Kat. číslo: 5077279
Výrobce: Samsung
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Samsung Flip Cover Cuori pro výborný chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Flipové pouzdro Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který plynule přechází v přední flip z umělé kůže. Celé pouzdro Samsung Flip Cover Cuori je vyrobeno v jednotném barevném provedení a ochranný přední flip se otevírá do boku stejně jako kniha. Zadní část pouzdra Samsung Flip Cover Cuori obsahuje veškeré otvory pro kameru s bleskem a reproduktorem, ale i výřezy pro konektory a ovládací prvky. Zadní kryt pouzdra Samsung Flip Cover Cuori je přímo krytem baterie a i díky tomu je flipové pouzdro elegantní součástí mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A jako celku. Limitovaná edice originálního pouzdra Samsung Flip Cover Cuori je navíc na zadním krytu potištěna speciálním zamilovaným motivem, který dodává tomuto pouzdro dokonalý punc originality a exkluzivity. Smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A se díky výše zmíněné konstrukci nemusí z pouzdra Samsung Flip Cover Cuori vůbec vytahovat ven, stačí jen odklopit přední flip a můžete mobilní telefon plně ovládat. Skvělé pouzdro Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW je praktický doplněk pro smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Samsung Flip Cover Cuori pro výborný chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Flipové pouzdro Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který plynule přechází v přední flip z umělé kůže. Celé pouzdro Samsung Flip Cover Cuori je vyrobeno v jednotném barevném provedení a ochranný přední flip se otevírá do boku stejně jako kniha. Zadní část pouzdra Samsung Flip Cover Cuori obsahuje veškeré otvory pro kameru s bleskem a reproduktorem, ale i výřezy pro konektory a ovládací prvky.

Zadní kryt pouzdra Samsung Flip Cover Cuori je přímo krytem baterie a i díky tomu je flipové pouzdro elegantní součástí mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A jako celku. Limitovaná edice originálního pouzdra Samsung Flip Cover Cuori je navíc na zadním krytu potištěna speciálním zamilovaným motivem, který dodává tomuto pouzdro dokonalý punc originality a exkluzivity.

Smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A se díky výše zmíněné konstrukci nemusí z pouzdra Samsung Flip Cover Cuori vůbec vytahovat ven, stačí jen odklopit přední flip a můžete mobilní telefon plně ovládat.

Skvělé pouzdro Samsung ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW je praktický doplněk pro smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Vlastnosti flipového pouzdra Samsung Flip Cover Bianca Cuori:
  • Originální flipové pouzdro v kombinaci zadního plastového krytu a flipu z umělé kůže.
  • Všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery jsou plně přístupné i v pouzdře.
  • Zadní kryt je zároveň krytem baterie a je přímou součástí chytrého mobilního telefonu.
  • Limitovaná verze, kde je zadní kryt potištěn zamilovaným motivem se srdíčky různých velikostí.
  • Přední flip chrání celou přední část včetně dotykového displeje a otevírá se do boku jako kniha.
  • Pouzdro je uzpůsobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 a Samsung Galaxy S4 LTE-A.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Samsung Flip Cover Bianca Cuori pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (part no. ENMSVCUORI-EF-FI950BWEGWW / EF-FI950BWC)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web