Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Puro Booklet Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A bílá (white)

Puro Booklet Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A white   Puro Booklet Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A zepředu   Puro Booklet Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A zezadu   Puro Booklet Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A otevřený   Puro Booklet Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A otevřený   Puro Booklet Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A krabička  
Kat. číslo: 6099119
Výrobce: Puro
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Špičkové flipové pouzdro Puro Booklet Case pro špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Elegantní pouzdro Puro Booklet Case je provedeno v praktické flipové konstrukci s otevíráním předního flipu do boku jako kniha. Zadní část pouzdra Puro Booklet Case tvoří precizně zpracovaná plastová vanička, do které se jednoduše nacvakne mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Plastová vanička pouzdra Puro Booklet Case obsahuje veškeré výřezy a otvory pro pohodlné používání mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Vnější flipovou část pouzdra Puro Booklet Case tvoří kvalitní umělá eko kůže, která zezadu plynule navazuje na zmíněnou plastovou vaničku. Vnitřní část flipu je potažena jemným semišem, to aby nemohlo dojít k poškození displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Navíc je flip pouzdra Puro Booklet Case vybaven i praktickým průhledným S-View okénkem, ve kterém vidíte na displeji ty nejdůležitější informace o stavu Vašeho smartphonu, můžete ovládat hovory, zjišťovat notifikace apod. Pouzdro Puro Booklet Case je aktivní, tzn. že otevřením flipu odemknete displej mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a naopak zavřením flipu jej opětovně zamknete. Smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A tak nemusíte vytahovat ven z pouzdra prakticky za žádné situace, ale dokonce nemusíte ani otevírat flip. Zvolte si pouzdro Puro Booklet Case pro dokonalou ochranu a používání s Vaším mobilním telefonem Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové flipové pouzdro Puro Booklet Case pro špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Elegantní pouzdro Puro Booklet Case je provedeno v praktické flipové konstrukci s otevíráním předního flipu do boku jako kniha. Zadní část pouzdra Puro Booklet Case tvoří precizně zpracovaná plastová vanička, do které se jednoduše nacvakne mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Plastová vanička pouzdra Puro Booklet Case obsahuje veškeré výřezy a otvory pro pohodlné používání mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Vnější flipovou část pouzdra Puro Booklet Case tvoří kvalitní umělá eko kůže, která zezadu plynule navazuje na zmíněnou plastovou vaničku. Vnitřní část flipu je potažena jemným semišem, to aby nemohlo dojít k poškození displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Navíc je flip pouzdra Puro Booklet Case vybaven i praktickým průhledným S-View okénkem, ve kterém vidíte na displeji ty nejdůležitější informace o stavu Vašeho smartphonu, můžete ovládat hovory, zjišťovat notifikace apod.

Pouzdro Puro Booklet Case je aktivní, tzn. že otevřením flipu odemknete displej mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a naopak zavřením flipu jej opětovně zamknete. Smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A tak nemusíte vytahovat ven z pouzdra prakticky za žádné situace, ale dokonce nemusíte ani otevírat flip.

Zvolte si pouzdro Puro Booklet Case pro dokonalou ochranu a používání s Vaším mobilním telefonem Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Vlastnosti flipového pouzdra Puro Booklet Case:
  • Vnější umělá eko kůže, zadní plastová vanička, flipové konstrukce s otevíráním do boku jako kniha.
  • Obsahuje průhledné okénko S-View, umožňující ovládání hovoru a zobrazující informace na displej.
  • Pouzdro je zkonstruováno jako aktivní, otevřením flipu se odemkne displej a zavřením naopak zamkne.
  • Vnitřní jemný semiš na flipu, chromové logo Puro na přední straně pouzdra a kvalitní odolný plast.
  • Plastová vanička obsahuje všechny otvory a výřezy pro kompletní ovládání mobilního telefonu.
  • Pouzdro je exkluzivně vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S4 a Samsung Galaxy S4 LTE-A.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Puro Booklet Case pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (part no. SGS4BOOKVIEWWHI)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web