Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Dock Station s microUSB konektorem (dokovací stanice) černá (black)

Dock Station s microUSB konektorem (dokovací stanice) black   Dock Station s microUSB konektorem (dokovací stanice) zezadu   Dock Station s microUSB konektorem (dokovací stanice) s telefonem   Dock Station s microUSB konektorem (dokovací stanice) s telefonem   Dock Station s microUSB konektorem (dokovací stanice) s telefonem  
Kat. číslo: 9012047
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Univerzální dokovací stanice se všeobecně standardizovaným microUSB konektorem. Dokovací stanice slouží k ukotvení a nabíjení mobilních telefonů s již zmíněným microUSB konektorem. Ze zadní strany připojíte buď USB kabel nebo nabíječku s microUSB konektorem a v samotném docku je pak umístěn stejný konektor pro připojení Vašeho mobilního telefonu nebo smartphonu. Výhodou této dokovací stanice je i fakt, že můžete svůj mobilní telefon dobíjet a současně jej mít ihned po ruce v ideální vzpřímené poloze.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Univerzální dokovací stanice se všeobecně standardizovaným microUSB konektorem.

Dokovací stanice slouží k ukotvení a nabíjení mobilních telefonů s již zmíněným microUSB konektorem. Ze zadní strany připojíte buď USB kabel nebo nabíječku s microUSB konektorem a v samotném docku je pak umístěn stejný konektor pro připojení Vašeho mobilního telefonu nebo smartphonu.

Výhodou této dokovací stanice je i fakt, že můžete svůj mobilní telefon dobíjet a současně jej mít ihned po ruce v ideální vzpřímené poloze.

Vlastnosti dokovací stanice s microUSB konektorem:
  • Na zadní straně samice microUSB konektoru pro připojení USB kabelu nebo nabíječky.
  • V docku umístěn samec microUSB konektoru pro propojení s mobilním telefonem.
  • Elegantní vzhled, neklouzavá gumová spodní strana, kvalitní technické provedení, dobíjení zařízení.

  • Kompatibilita: Dokovací stanice je vhodná pro mobilní telefony, smartphone a chytré mobilní telefony s microUSB konektorem a rozměry do tloušťky cca 15mm, což je šířka drážky s microUSB konektorem. Jsou to například modely značek Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator, Asus, Archos, Avus, BlackBerry, Colorovo, Cube1, Dell, Doogee, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Microsoft, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, Navon, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sony Ericsson, Sweex, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Rozměry dokovací stanice: 82 x 55 x 21 mm
    Rozměry drážky docku: šířka drážky 15 mm x výška zadní stěny 13 mm, microUSB konektor přesně uprostřed docku
    Hmotnost: 90 g

    Obsah balení: dokovací stanice s microUSB konektorem. (pozn. balení neobsahuje USB kabel ani nabíječku)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    30.12.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, lze usb konektor v této stanici otočit o 180°, nebo máte jinou dokovací stanici pro Asus Zenfone 2, který má širší část micro USB konektoru dopředu ? Předem díky J.Dvořák
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, konektor je napevno, nijak jej natáčet nelze. Variantu, kterou požadujete v nabídce nemáme.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web