Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Blun XR flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A zlatá (gold)

Blun XR flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A zlatá (gold)   Blun XR flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A zlatá (gold) zezadu   Blun XR flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A zlatá (gold) otevřené   Blun XR flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A zlatá (gold) stojánek  
Kat. číslo: 6099192
Výrobce: Blun
Barva: zlatá (gold)
Dostupnost: -----
Poutavé flipové pouzdro Blun XR skvěle se hodící pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Kvalitně zpracované pouzdro Blun XR disponuje populární flipovou konstrukcí, u které se přední flip otevírá do boku stejně jako kniha. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A se vkládá do odolné plastové vaničky, která tvoří vnitřní část pouzdra Blun XR. Pouzdro Blun XR obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory pro ovládací prvky, včetně kamery s bleskem, tak abyste mohli Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A plně obsluhovat bez nutnosti vyjmutí z pouzdra ven. Celou vnější i vnitřní část pouzdra Blun XR tvoří kvalitní umělá kůže, která plynule přechází ze zadní části v přední flip. Povrch pouzdro Blun XR je ozvláštněn vzory a dokonalým perleťovým efektem. Flip pouzdra Blun XR dokonale chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a drží dokonale na svém místě svou vlastní vahou. Díky sofistikované konstrukci pouzdra Blun XR můžete otevřením flipu a natočením vaničky vytvořit jednoduchý, ale o to praktičtější stojánek. Přední část pouzdra Blun XR je doplněna o průhledné okénko s chromovým rámečkem S-View zakryté slídou, které slouží k zobrazení důležitých informací a notifikací z displeje, ale také k ovládání příchozích nebo odchozích hovorů. Při běžném používání mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A nemusíte pouzdro Blun XR ani otevírat. Vynikající pouzdro Blun XR je praktický a elegantní doplněk pro Váš smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Poutavé flipové pouzdro Blun XR skvěle se hodící pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Kvalitně zpracované pouzdro Blun XR disponuje populární flipovou konstrukcí, u které se přední flip otevírá do boku stejně jako kniha. Samotný mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A se vkládá do odolné plastové vaničky, která tvoří vnitřní část pouzdra Blun XR.

Pouzdro Blun XR obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory pro ovládací prvky, včetně kamery s bleskem, tak abyste mohli Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A plně obsluhovat bez nutnosti vyjmutí z pouzdra ven. Celou vnější i vnitřní část pouzdra Blun XR tvoří kvalitní umělá kůže, která plynule přechází ze zadní části v přední flip. Povrch pouzdro Blun XR je ozvláštněn vzory a dokonalým perleťovým efektem.

Flip pouzdra Blun XR dokonale chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a drží dokonale na svém místě svou vlastní vahou. Díky sofistikované konstrukci pouzdra Blun XR můžete otevřením flipu a natočením vaničky vytvořit jednoduchý, ale o to praktičtější stojánek.

Přední část pouzdra Blun XR je doplněna o průhledné okénko s chromovým rámečkem S-View zakryté slídou, které slouží k zobrazení důležitých informací a notifikací z displeje, ale také k ovládání příchozích nebo odchozích hovorů. Při běžném používání mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A nemusíte pouzdro Blun XR ani otevírat.

Vynikající pouzdro Blun XR je praktický a elegantní doplněk pro Váš smartphone Samsung Galaxy S4 nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Vlastnosti flipového pouzdra Blun XR:
  • Flipové pouzdro z umělé kůže s jednoduchým otevíráním flipu do boku stejně jako je tomu u knihy.
  • Vnitřní plastová vanička chrání dokonale mobilní telefon a zároveň jej jednoduše fixuje na svém místě.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro ovládací prvky, reproduktor, ale hlavně pro kameru s bleskem.
  • Otevřením předního flipu a natočením vaničky vznikne jednoduchý, ale o to praktičtější stolní stojánek.
  • Flip drží na přední části smartphonu svou vlastní vahou a obsahuje navíc okénko S-View s chromovým rámečkem.
  • Pouzdro je aktivní, tzn. že otevřením flipu se displej odemkne, zatímco zavřením flipu se naopak zamkne.
  • Eleganci pouzdru dodává nejen jeho provedení, ale i vzor a přední chromové a zadní vyražené logo Blun.
  • Precizní až dokonalé provedení přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S IV a Galaxy S IV LTE-A.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Blun XR pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web