Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Adidas Hard Case Moulded ochranný kryt pro Apple iPhone 6 (S46353) bílo černá (white black)

didas Hard Case Moulded ochranný kryt pro Apple iPhone 6 white black   didas Hard Case Moulded ochranný kryt pro Apple iPhone 6 z boku   didas Hard Case Moulded ochranný kryt pro Apple iPhone 6 zepředu  
Kat. číslo: 6172851
Výrobce: Adidas
Barva: bílo černá (white black)
Dostupnost: -----
Značkový ochranný zadní kryt Adidas Hard Case Moulded je efektivní a efektní ochrana Vašeho špičkového chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 6. Ochranný kryt Adidas Hard Case Moulded je celý vyroben jako pevná plastová vanička, která ochraňuje boky a zadní část Vašeho mobilního telefonu. Instalace krytu Adidas Hard Case Moulded je naprosto jednoduchá, stačí jej pouze nacvaknout na Váš smartphone a je vše hotové. Kryt je celý vyveden z polykarbonátu s pogumovaným povrchem, který dokonale kopíruje křivky mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak aby nezanikl celkově perfektní vzhled. Ochranný kryt Adidas Hard Case Moulded obsahuje výřezy pro kameru s bleskem, pro tlačítka a další ovládací prvky, takže Apple iPhone 6 nemusíte z krytu vytahovat vůbec ven. Kryt Adidas Hard Case Moulded je zajímavý především koženou zadní stěnou a vnitřním jemným semišem s nezaměnitelnými znaky společnosti Adidas. Je to logo s nápisem Adidas umístěné uvnitř i vně krytu, ale i charakteristické tři pruhy, tolik známý prvek této sportovní značky. Nezaměnitelný vzhled a precizní zpracování krytu Adidas Hard Case Moulded jej přímo předurčují jako špičkový doplněk pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Značkový ochranný zadní kryt Adidas Hard Case Moulded je efektivní a efektní ochrana Vašeho špičkového chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Ochranný kryt Adidas Hard Case Moulded je celý vyroben jako pevná plastová vanička, která ochraňuje boky a zadní část Vašeho mobilního telefonu. Instalace krytu Adidas Hard Case Moulded je naprosto jednoduchá, stačí jej pouze nacvaknout na Váš smartphone a je vše hotové.

Kryt je celý vyveden z polykarbonátu s pogumovaným povrchem, který dokonale kopíruje křivky mobilního telefonu Apple iPhone 6, tak aby nezanikl celkově perfektní vzhled. Ochranný kryt Adidas Hard Case Moulded obsahuje výřezy pro kameru s bleskem, pro tlačítka a další ovládací prvky, takže Apple iPhone 6 nemusíte z krytu vytahovat vůbec ven.

Kryt Adidas Hard Case Moulded je zajímavý především koženou zadní stěnou a vnitřním jemným semišem s nezaměnitelnými znaky společnosti Adidas. Je to logo s nápisem Adidas umístěné uvnitř i vně krytu, ale i charakteristické tři pruhy, tolik známý prvek této sportovní značky.

Nezaměnitelný vzhled a precizní zpracování krytu Adidas Hard Case Moulded jej přímo předurčují jako špičkový doplněk pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6.

Vlastnosti ochranného krytu Adidas Hard Case Moulded:
  • Vanička provedená z kvalitního pevného a odolného plastového materiálu, polykarbonátu.
  • Praktický pogumovaný povrch krytu se zadní koženou stěnou a vnitřním jemným semišem.
  • Dokonalý ochranný kryt je vyroben přesně pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.
  • Kvalitní a precizní zpracování s charakteristickými prvky sportovní značky Adidas.

  • Obsah balení: zadní ochranný kryt Adidas Hard Case Moulded pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. 18262, model S46353)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web