Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Remax RM-610D sluchátka s mikrofonem a ovladačem černá (dark gray)

Remax RM-610D sluchátka s mikrofonem a ovladačem dark gray   Remax RM-610D sluchátka s mikrofonem a ovladačem komplet   Remax RM-610D sluchátka s mikrofonem a ovladačem použití  
Kat. číslo: 1222153
Výrobce: Remax
Barva: černá (dark gray)
Dostupnost: -----
Další kvalitní sluchátka Remax RM-610D pro co možná nejlepší poslech muziky, ale i pro vyřizování hovorů s Vaším mobilním telefonem, smartphonem nebo tabletem. Sluchátka Remax RM-610D zaujmou nejen skvělou reprodukcí muziky nebo hovorů, ale i svým krásným vzhledem a vyspělým technickým řešením. Design je podpořen elegantními liniemi sluchátek s jemně matnou, až metalickou barvou, ale i patentovanými ergonomickými špunty do uší, které jsou natolik pohodlné, že můžete sluchátka Remax RM-610D nosit a poslouchat klidně celý den i noc. Samotný audio kabel sluchátek Remax RM-610D je v plochém provedení, tudíž se nezamotá a je zakončen pozlaceným audio konektorem Jack 3,5mm. Na kabelu se nachází i praktický ovladač s tlačítkem hlasitosti (+/-) a tlačítkem přijmutí hovoru, jenž slouží i k ovládání přehrávané hudby. Ano, jak již bylo zmíněno na začátku se sluchátky Remax RM-610D můžete nejen poslouchat hudbu, ale zároveň i vyřizovat své hovory a to za pomocí integrovaného mikrofonu. Zajímavostí sluchátek Remax RM-610D je i dvoucestný přepínač, umístěný na zadní straně ovladače. Ten slouží k přepnutí plné funkčnosti tlačítek, hlavně hlasitosti, pro operační systém Android anebo pro iOS prezentovaný značkou Apple. Fascinující vzhled a bytelná konstrukce sluchátek Remax RM-610D je podpořena i neméně kvalitními technickými parametry, které umožní krystalicky čisté výšky, podmanivé středy a dunivé basů. Balení sluchátek Remax RM-610D je obohaceno o kvalitní pouzdro z umělé kůže, díky kterému budou sluchátka uložena vždy jako v bavlnce. Doplňte svůj mobilní telefon, smartphone nebo tablet o vynikající sluchátka Remax RM-610D, která zaujmou designem, cenou i funkčností.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Další kvalitní sluchátka Remax RM-610D pro co možná nejlepší poslech muziky, ale i pro vyřizování hovorů s Vaším mobilním telefonem, smartphonem nebo tabletem.

Sluchátka Remax RM-610D zaujmou nejen skvělou reprodukcí muziky nebo hovorů, ale i svým krásným vzhledem a vyspělým technickým řešením. Design je podpořen elegantními liniemi sluchátek s jemně matnou, až metalickou barvou, ale i patentovanými ergonomickými špunty do uší, které jsou natolik pohodlné, že můžete sluchátka Remax RM-610D nosit a poslouchat klidně celý den i noc.

Samotný audio kabel sluchátek Remax RM-610D je v plochém provedení, tudíž se nezamotá a je zakončen pozlaceným audio konektorem Jack 3,5mm. Na kabelu se nachází i praktický ovladač s tlačítkem hlasitosti (+/-) a tlačítkem přijmutí hovoru, jenž slouží i k ovládání přehrávané hudby.

Ano, jak již bylo zmíněno na začátku se sluchátky Remax RM-610D můžete nejen poslouchat hudbu, ale zároveň i vyřizovat své hovory a to za pomocí integrovaného mikrofonu. Zajímavostí sluchátek Remax RM-610D je i dvoucestný přepínač, umístěný na zadní straně ovladače. Ten slouží k přepnutí plné funkčnosti tlačítek, hlavně hlasitosti, pro operační systém Android anebo pro iOS prezentovaný značkou Apple.

Fascinující vzhled a bytelná konstrukce sluchátek Remax RM-610D je podpořena i neméně kvalitními technickými parametry, které umožní krystalicky čisté výšky, podmanivé středy a dunivé basů. Balení sluchátek Remax RM-610D je obohaceno o kvalitní pouzdro z umělé kůže, díky kterému budou sluchátka uložena vždy jako v bavlnce.

Doplňte svůj mobilní telefon, smartphone nebo tablet o vynikající sluchátka Remax RM-610D, která zaujmou designem, cenou i funkčností.

Vlastnosti sluchátek Remax RM-610D:
  • Elegantní vzhled a vynikající technické parametry se skvělou zvukovou izolací okolního ruchu a šumu.
  • Výměnné špunty do uší, součásti balení jsou dva páry, dlouhý plochý audio kabel, který se nikdy nezamotá.
  • Univerzální pozlacený audio konektor 3,5mm Jack, vhodný pro mobilní telefony, tablety, smartphone apod.
  • Sluchátka mají na audio kabelu integrovaný mikrofon s tlačítky ovládání hovorů, muziky a hlasitosti.
  • Na zadní straně ovladače se nachází dvoucestný přepínač pro plnou funkčnost OS Android nebo iOS.

  • Technická specifikace sluchátek Remax RM-610D:
  • Dynamické reproduktory s průměrem 10mm.
  • Frekvenční rozsah 20Hz až 20000Hz.
  • Citlivost 95dB / 1kHz.
  • Impedance 32 ohmů.
  • Maximální zatížení 100mW.
  • Citlivost mikrofonu 40 +/- 3dB.
  • Délka audio kabelu 1,2 metru.

  • Kompatibilita ovladače sluchátek Remax RM-610D:
  • Samotná sluchátka bez použití ovladače hovorů jsou plně kompatibilní se všemi přehrávači, mobilními telefony, tablety, smartphony s klasický audio konektorem 3,5mm.
  • S Apple iPhone, iPad, iPod jsou sluchátka plně kompatibilní včetně tlačítka ovládání hovorů (příjem/zavěšení), hlasitosti (+/-) a mikrofonu. Jedno stisknutí tlačítka pauza a přehrávání, dvě stisknutí následující skladba, tři stisknutí předchozí skladba, delší podržení vyvolá Siri.
  • S mobilními telefony a tablety Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Asus, Archos, Avus, Caterpillar CAT, Colorovo, Cube1, Doogee, Easypix, Emgeton, Energy Sistem, EVGA, Evolveo, Gigabyte Gsmart, GoClever, GoGen, Google, Honor, HTC, Huawei, iGet, iNew, Kazam, Kruger & Matz, Lenovo, LG, LTLM, Media-Tech, Meizu, Motorola, MyPhone, MyTab, Navon, Nodis, OnePlus One, OverMax, Point of View, Prestigio, Samsung Galaxy, Sencor, Sony Xperia, Sony Ericsson, Sweex, Technaxx, THL, Tracer, Umax, Vonino, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE jsou sluchátka od verze operačního systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich a výše taktéž plně kompatibilní, tedy včetně tlačítka ovládání hovorů (příjem/zavěšení), hlasitosti (+/-)a mikrofonu. Jedno stisknutí tlačítka pauza a přehrávání, dvě i tři stisknutí následující skladba, delší podržení vyvolá hlasové povely.
  • S operačním systémem WindowsPhone prezentovaným především chytrými mobilními telefony Nokia nebo Microsoft, jsou sluchátka částečně kompatibilní, funkční tlačítko ovládání hovorů (příjem/zavěšení) a mikrofonu. Jedno stisknutí tlačítka pauza a přehrávání. Nefunkční ovládání hlasitosti.
  • S ostatními telefony a jejich systémy by ovladač hovorů (příjem/zavěšení) i mikrofon měl taktéž fungovat, jedná se například o značky BlackBerry, CPA Halo, Emporia, Swissvoice apod. Jedno stisknutí tlačítka pauza a přehrávání. Nefunkční ovládání hlasitosti.

  • Obsah balení: stereo sluchátka do uší Remax RM-610D s mikrofonem a ovladačem, dva páry špuntů do uší, pouzdro z umělé kůže. (model no. RM610D)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web