Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Remax KingKong Gold plochý USB kabel s microUSB konektorem zlatá (gold)

Remax KingKong Gold plochý USB kabel s microUSB konektorem gold   Remax KingKong Gold plochý USB kabel s microUSB konektorem kabel   Remax KingKong Gold plochý USB kabel s microUSB konektorem USB konektor   Remax KingKong Gold plochý USB kabel s microUSB konektorem použití  
Kat. číslo: 9012050
Výrobce: Remax
Barva: zlatá (gold)
Dostupnost: -----
Plochý USB kabel Remax KingKong Gold s hojně rozšířeným microUSB konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet. USB kabel Remax KingKong Gold je plný unikátních řešení, které nemají na našem trhu obdoby. Prvně je to samotné provedení kabelu Remax KingKong Gold, jehož tělo je v plochém profilu se zvýšenou odolností a nemožností zamotat se sám do sebe. Za druhé je to provedení, jak USB konektoru, tak i microUSB konektoru, které mají kovový kryt s luxusně vyhlížejícím zlatým povrchem. Navíc praktický USB konektor je v oboustranném provedení. Díky tenkému plastovému středu, který má po obou stranách konektory, nezáleží jak zasunete USB konektor kabelu Remax KingKong Gold do USB portu, vždy je to správně a plně funkční. A za třetí charakterizuje USB kabel Remax KingKong Gold opravdu unikátní vzhled a kdy vnější část kabelu je tvořena průhlednou bužírkou, zatímco vnitřní část kabelu je chráněna pletivem ze zlatých vláken. USB kabel Remax KingKong Gold tak působí fascinujícím luxusním dojmem. Nabíjejte, synchronizujte a ohromte své okolí USB kabelem Remax KingKong Gold, k tomu všemu za nízkou cenu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Plochý USB kabel Remax KingKong Gold s hojně rozšířeným microUSB konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

USB kabel Remax KingKong Gold je plný unikátních řešení, které nemají na našem trhu obdoby. Prvně je to samotné provedení kabelu Remax KingKong Gold, jehož tělo je v plochém profilu se zvýšenou odolností a nemožností zamotat se sám do sebe.

Za druhé je to provedení, jak USB konektoru, tak i microUSB konektoru, které mají kovový kryt s luxusně vyhlížejícím zlatým povrchem. Navíc praktický USB konektor je v oboustranném provedení. Díky tenkému plastovému středu, který má po obou stranách konektory, nezáleží jak zasunete USB konektor kabelu Remax KingKong Gold do USB portu, vždy je to správně a plně funkční.

A za třetí charakterizuje USB kabel Remax KingKong Gold opravdu unikátní vzhled a kdy vnější část kabelu je tvořena průhlednou bužírkou, zatímco vnitřní část kabelu je chráněna pletivem ze zlatých vláken. USB kabel Remax KingKong Gold tak působí fascinujícím luxusním dojmem.

Nabíjejte, synchronizujte a ohromte své okolí USB kabelem Remax KingKong Gold, k tomu všemu za nízkou cenu.

Vlastnosti plochého USB kabelu Remax KingKong Gold:
  • Na jedné straně kabelu oboustranný USB konektor do klasického USB portu.
  • Na druhé straně kabelu vynikající, standardizovaný a pozlacený microUSB konektor.
  • Plochý profil kabelu s průhlednou bužírkou a vnitřním zlatým pletivem.
  • Pevně zatavené konektory s kovovým krytem a lesklým zlatým porvchem.
  • Unikátní a precizní USB kabel Remax s dostatečnou délkou cca 1 metr.

  • Kompatibilita: Plochý USB kabel Remax KingKong Gold je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety s microUSB konektorem. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LexiBook, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Wooky, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: plochý USB kabel Remax KingKong Gold s microUSB konektorem pro mobil, mobilní telefon, smartphone a tablet.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web