Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Kalaideng Drive ochranný kryt s magnetickým držákem do auta pro Apple iPhone 5, iPhone 5S černo bílá (main black)

Kalaideng Drive ochranný kryt s magnetickým držákem do auta pro Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S main black   Kalaideng Drive ochranný kryt s magnetickým držákem do auta pro Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S kryt   Kalaideng Drive ochranný kryt s magnetickým držákem do auta pro Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S kryt   Kalaideng Drive ochranný kryt s magnetickým držákem do auta pro Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S zepředu   Kalaideng Drive ochranný kryt s magnetickým držákem do auta pro Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S držák   Kalaideng Drive ochranný kryt s magnetickým držákem do auta pro Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S použití  
Kat. číslo: 6172904
Výrobce: Kalaideng
Barva: černo bílá (main black)
Dostupnost: -----
Sofistikovaný ochranný kryt Kalaideng Drive spolu s magnetickým držákem do auta tvoří jeden celek pro ochranu a stabilitu Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S na cestách automobilem. Samotný Kalaideng Drive je velmi pěkný a dokonale účinný ochranný kryt. Vnější plocha krytu Kalaideng Drive je vyvedena z umělé kůže s náznakem jemné perforace, zatímco vnitřek má příjemně měkčený pogumovaný povrch, tudíž nemůže dojít k poškrábání smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Kryt Kalaideng Drive chrání celou zadní stěnu, ale i boční hrany a samozřejmě že obsahuje veškeré výřezy pro ovládací prvky, konektory, reproduktor, ale hlavně pro kameru s bleskem. Na zadní straně kromě chromového loga značky Kalaideng najdete navíc kulatou magnetickou plošku, která slouží k uchycení krytu Kalaideng Drive. Ano, v balení krytu Kalaideng Drive najdete navíc i držák do větrací mřížky automobilu nebo kamionu, který obsahuje magnet, jenž dokonale drží již zmíněný kryt. Nemusí tak využívat žádný nevzhledný univerzální držák anebo držím na míru, do kterého zase nevložíte svůj Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S s krytem. Sada krytu a držáku Kalaideng Drive Vám pohodlně řeší cestování autem včetně uchycení mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S s notnou dávkou elegance.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Sofistikovaný ochranný kryt Kalaideng Drive spolu s magnetickým držákem do auta tvoří jeden celek pro ochranu a stabilitu Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S na cestách automobilem.

Samotný Kalaideng Drive je velmi pěkný a dokonale účinný ochranný kryt. Vnější plocha krytu Kalaideng Drive je vyvedena z umělé kůže s náznakem jemné perforace, zatímco vnitřek má příjemně měkčený pogumovaný povrch, tudíž nemůže dojít k poškrábání smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Kryt Kalaideng Drive chrání celou zadní stěnu, ale i boční hrany a samozřejmě že obsahuje veškeré výřezy pro ovládací prvky, konektory, reproduktor, ale hlavně pro kameru s bleskem.

Na zadní straně kromě chromového loga značky Kalaideng najdete navíc kulatou magnetickou plošku, která slouží k uchycení krytu Kalaideng Drive. Ano, v balení krytu Kalaideng Drive najdete navíc i držák do větrací mřížky automobilu nebo kamionu, který obsahuje magnet, jenž dokonale drží již zmíněný kryt. Nemusí tak využívat žádný nevzhledný univerzální držák anebo držím na míru, do kterého zase nevložíte svůj Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S s krytem.

Sada krytu a držáku Kalaideng Drive Vám pohodlně řeší cestování autem včetně uchycení mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S s notnou dávkou elegance.

Vlastnosti ochranného krytu Kalaideng Drive:
  • Ochranný kryt z polykarbonátu s vnější umělou kůží a vnitřním pogumovaným povrchem proti poškrábání.
  • Ochranný kryt obsahuje veškeré výřezy pro ovládací prvky, konektory, ale hlavně pro kameru s bleskem.
  • Mobilní telefon se nemusí z ochranného krytu vytahovat ven, stačí jej zacvaknout a můžete jej plně používat.
  • Zadní stěna krytu obsahuje chromové logo výrobce Kalaideng, ale také magnetickou plošku pro uchycení.
  • V balení najdete držák v podobě svorky do větrací mřížky automobilu s magnetickým uchycením krytu.
  • Sofistikované řešení ochrany a uchycení při cestování automobilem s Apple iPhone 5 a iPhone 5S.

  • Obsah balení: ochranný kryt Kalaideng Drive Series Cover Case KLD pro mobilní telefony Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S, držák do větrací mřížky v automobilu s magnetickou plochou.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web