Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Coca Cola City Cab flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 červená (red)

Coca Cola City Cab flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 red   Coca Cola City Cab flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 pootevřený   Coca Cola City Cab flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 otevřený   Coca Cola City Cab flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 zezadu  
Kat. číslo: 6172944
Výrobce: Coca Cola
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Značkové flipové pouzdro Coca Cola City Cab je vyrobeno v originálním vzhledu pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Jak již sám název napovídá, tak pouzdro Coca Cola City Cab je v populární flipové konstrukci s otevíráním flipu do boku, stejně jako se otevírá běžná knížka. Vnitřek pouzdra Coca Cola City Cab tvoří kvalitní polykarbonátový kryt s jemně pogumovaným povrchem, který je uzpůsoben přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6. Na vnitřní vaničku je ze zadní strany uchycena kvalitní umělá kůže, která přechází plynule v přední flip, jenž chrání dotykový displej smartphonu Apple iPhone 6. Vnitřní strana flipu pouzdra Coca Cola City Cab je pak potažena jemnou obrácenou kůží s nesčetným počtem log značky Coca Cola. Fixace předního flipu k přední části mobilního telefonu Apple iPhone 6 je jednoduše pomocí klipu s magnetem. Flipové pouzdro Coca Cola City Cab je zajímavé především originálními prvky společnosti Coca Cola. Je to notoricky známé logo výrobce populárního nápoje Coca Cola umístěné na vnější straně flipu, doplněné o zajímavý motiv charakterizující historii této značky, potažmo nápoje. Samozřejmostí je, že flipové pouzdro Coca Cola City Cab obsahuje výřezy pro ovládací prvky, konektory, ale i pro kameru s bleskem. Nezaměnitelný vzhled a naprosto precizní zpracování flipového pouzdra Coca Cola City Cab jej přímo předurčují jako efektní doplněk ochrany pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Značkové flipové pouzdro Coca Cola City Cab je vyrobeno v originálním vzhledu pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Jak již sám název napovídá, tak pouzdro Coca Cola City Cab je v populární flipové konstrukci s otevíráním flipu do boku, stejně jako se otevírá běžná knížka. Vnitřek pouzdra Coca Cola City Cab tvoří kvalitní polykarbonátový kryt s jemně pogumovaným povrchem, který je uzpůsoben přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6.

Na vnitřní vaničku je ze zadní strany uchycena kvalitní umělá kůže, která přechází plynule v přední flip, jenž chrání dotykový displej smartphonu Apple iPhone 6. Vnitřní strana flipu pouzdra Coca Cola City Cab je pak potažena jemnou obrácenou kůží s nesčetným počtem log značky Coca Cola. Fixace předního flipu k přední části mobilního telefonu Apple iPhone 6 je jednoduše pomocí klipu s magnetem.

Flipové pouzdro Coca Cola City Cab je zajímavé především originálními prvky společnosti Coca Cola. Je to notoricky známé logo výrobce populárního nápoje Coca Cola umístěné na vnější straně flipu, doplněné o zajímavý motiv charakterizující historii této značky, potažmo nápoje. Samozřejmostí je, že flipové pouzdro Coca Cola City Cab obsahuje výřezy pro ovládací prvky, konektory, ale i pro kameru s bleskem.

Nezaměnitelný vzhled a naprosto precizní zpracování flipového pouzdra Coca Cola City Cab jej přímo předurčují jako efektní doplněk ochrany pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6.

Vlastnosti flipového pouzdra Coca Cola City Cab:
  • Flipové pouzdro s vnější umělou kůží, vnitřní obrácenou kůží a otevíráním flipu směrem do boku, jako kniha.
  • Uchycení mobilního telefonu v kvalitní vnitřní plastové vaničce s maximální ochranou proti poškrábání.
  • Ve flipovém pouzdře máte k dispozici veškeré konektory, tlačítka a ovládací prvky mobilního telefonu.
  • Nezaměnitelný a originální vzhled pouzdra s charakteristickými prvky známé značky Coca Cola.
  • Kvalitní a precizní provedení přesně pro dostupný chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Coca Cola Booklet Case City Cab pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. 18326)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web