Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Jeans TPU Case silikonový ochranný kryt pro Apple iPhone 6 (GUMHCP6DEBK2) černá (black)

Kat. číslo: 6172979
Výrobce: Guess
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Značkový zadní ochranný kryt Guess Jeans je určen přesně pro Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Ochranný kryt Guess Jeans je celý vyroben z odolné TPU slitiny s tím, že vnitřní část přesně doléhá na zadní část a boční hrany smartphonu Apple iPhone 6. Kryt Guess Jeans tudíž dokonale zabrání poškrábání nebo poškození Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone 6. Celý kryt Guess Jeans je dokonale tvarovaný a pružný, díky silikonovému materiálu, který tlumí i rázy a ochrání Váš mobilní telefon Apple iPhone 6. Navíc, ale kryt Guess Jeans obsahuje na zadní stěně natisklý motiv džínsů nebo-li riflí, v němž lze rozeznat i exkluzivní trojúhelníkové logo Guess. Ochranný kryt Guess Jeans tak vyniká svou jednoduchostí a čistým designem. Ochranný kryt Guess Jeans je vyroben přesně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 a tomu odpovídá i rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace krytu Guess Jeans je naprosto jednoduchá, stačí jej na smartphone Apple iPhone 6 pouze tzv. nacvaknout a vše je během okamžiku hotovo. Silikonové pouzdro Guess Jeans není jen obyčejný kryt, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu smartphonu Apple iPhone 6 originální a nezaměnitelný riflový vzhled.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Značkový zadní ochranný kryt Guess Jeans je určen přesně pro Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Ochranný kryt Guess Jeans je celý vyroben z odolné TPU slitiny s tím, že vnitřní část přesně doléhá na zadní část a boční hrany smartphonu Apple iPhone 6. Kryt Guess Jeans tudíž dokonale zabrání poškrábání nebo poškození Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Celý kryt Guess Jeans je dokonale tvarovaný a pružný, díky silikonovému materiálu, který tlumí i rázy a ochrání Váš mobilní telefon Apple iPhone 6. Navíc, ale kryt Guess Jeans obsahuje na zadní stěně natisklý motiv džínsů nebo-li riflí, v němž lze rozeznat i exkluzivní trojúhelníkové logo Guess. Ochranný kryt Guess Jeans tak vyniká svou jednoduchostí a čistým designem.

Ochranný kryt Guess Jeans je vyroben přesně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 a tomu odpovídá i rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace krytu Guess Jeans je naprosto jednoduchá, stačí jej na smartphone Apple iPhone 6 pouze tzv. nacvaknout a vše je během okamžiku hotovo.

Silikonové pouzdro Guess Jeans není jen obyčejný kryt, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu smartphonu Apple iPhone 6 originální a nezaměnitelný riflový vzhled.

Vlastnosti ochranného krytu Guess Jeans:
  • Vyrobeno z odolného a pružného silikonu na bázi TPU slitiny s jemně pogumovaným a hladkým povrchem.
  • Zadní stěna obsahuje natisklý motiv džínů nebo-li riflí , který dokonale oživý Váš smartphone.
  • V riflovém motivu lze rozeznat ikonické trojúhleníkové logo Guess Washed Jeans U.S.A.
  • Mobilní telefon lze používat spolu s krytem, všechny ovládací prvky máte k dispozici.
  • Kryt chrání celou zadní část a boční hrany mobilního telefonu před poškrábáním a poškozením.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro špičkový chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: ochranný kryt Guess Black Jeans TPU Case pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. GUMHCP6DEBK2)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web