Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly Wally Unica XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)

Celly Wally Unica XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   Celly Wally Unica XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   Celly Wally Unica XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   Celly Wally Unica XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   Celly Wally Unica XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   Celly Wally Unica XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   Celly Wally Unica XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   Celly Wally Unica XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone  
Kat. číslo: 9018328
Výrobce: Celly
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Univerzální flipové pouzdro Celly Wally Unica je vynikající řešení pro Váš mobilní telefon, chytrý mobil nebo smartphone a jeho nošení. Celly Wally Unica se výborně hodí pro mobilní telefon, pro který není flipové pouzdro vyráběno přesně. Jedná se o chytré univerzální řešení, tudíž flipové pouzdro Celly Wally Unica pokrývá širokou část modelů mobilních telefonů nebo smartphonů. Pouzdro Celly Wally Unica je vyvedeno v notoricky známé konstrukci předního flipu, který se otevírá do boku stejně jako klasická kniha a kryje celou přední část mobilního telefonu včetně dotykového displeje. Celý vnější i vnitřní povrch pouzdra Celly Wally Unica tvoří kvalitní umělá kůže, s tím že přední flip je fixován na svém místě pomocí pásku s magnetem, který přechází ze zadní strany pouzdra v přední flip. Stěžejní univerzální systém se ukrývá uvnitř pouzdra Celly Wally Unica. Jedná se o o posuvnou plošku, která je vybavena samolepicí protiskluzovou podložkou, na kterou upevníte Váš mobilní telefon nebo smartphone. Tuto plošku lze posouvat v kolejnicích nahoru a dolů, s tím že pohyb usnadňuje vestavěný pružný mechanismus. Tento posuv slouží k tomu, abyste mohli u svého mobilního telefonu využívat kameru, aniž byste museli smartphone vytahovat ven z pouzdra. Při focení vysunete mobil nahoru a po focení jej opět zasunete zpět dolů na své místo uvnitř pouzdra Celly Wally Unica. Samotné pouzdro Celly Wally Unica se pyšní precizním provedením s kvalitním prošitím, s tím že na přední straně se nachází i drobná perforace pro reproduktor Vašeho smartphonu. Uvnitř pouzdra Celly Wally Unica se také nachází čtveřice kapes, tři o velikosti kreditní karty pro Vaše platební karty a čtvrtá trochu větší například pro papírové bankovky. Celý styl pouzdra Celly Wally Unica je pak obohacen o loga a znaky výrobce společnosti Celly. Obohaťte svůj mobilní telefon o univerzální pouzdro Celly Wally Unica a mějte jej vždy stylově a dokonale chráněn.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Univerzální flipové pouzdro Celly Wally Unica je vynikající řešení pro Váš mobilní telefon, chytrý mobil nebo smartphone a jeho nošení. Celly Wally Unica se výborně hodí pro mobilní telefon, pro který není flipové pouzdro vyráběno přesně. Jedná se o chytré univerzální řešení, tudíž flipové pouzdro Celly Wally Unica pokrývá širokou část modelů mobilních telefonů nebo smartphonů.

Pouzdro Celly Wally Unica je vyvedeno v notoricky známé konstrukci předního flipu, který se otevírá do boku stejně jako klasická kniha a kryje celou přední část mobilního telefonu včetně dotykového displeje. Celý vnější i vnitřní povrch pouzdra Celly Wally Unica tvoří kvalitní umělá kůže, s tím že přední flip je fixován na svém místě pomocí pásku s magnetem, který přechází ze zadní strany pouzdra v přední flip.

Stěžejní univerzální systém se ukrývá uvnitř pouzdra Celly Wally Unica. Jedná se o o posuvnou plošku, která je vybavena samolepicí protiskluzovou podložkou, na kterou upevníte Váš mobilní telefon nebo smartphone. Tuto plošku lze posouvat v kolejnicích nahoru a dolů, s tím že pohyb usnadňuje vestavěný pružný mechanismus. Tento posuv slouží k tomu, abyste mohli u svého mobilního telefonu využívat kameru, aniž byste museli smartphone vytahovat ven z pouzdra. Při focení vysunete mobil nahoru a po focení jej opět zasunete zpět dolů na své místo uvnitř pouzdra Celly Wally Unica.

Samotné pouzdro Celly Wally Unica se pyšní precizním provedením s kvalitním prošitím, s tím že na přední straně se nachází i drobná perforace pro reproduktor Vašeho smartphonu. Uvnitř pouzdra Celly Wally Unica se také nachází čtveřice kapes, tři o velikosti kreditní karty pro Vaše platební karty a čtvrtá trochu větší například pro papírové bankovky. Celý styl pouzdra Celly Wally Unica je pak obohacen o loga a znaky výrobce společnosti Celly.

Obohaťte svůj mobilní telefon o univerzální pouzdro Celly Wally Unica a mějte jej vždy stylově a dokonale chráněn.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra Celly Wally Unica:
  • Vnější i vnitřní materiál tvoří kvalitní umělá kůže s precizním zpracováním a elegantním prošitím.
  • Flip se otevírá do boku jako klasická kniha, s tím že kryje celou přední část včetně dotykového displeje.
  • Přední flip obsahuje perforaci pro reproduktor, díky kterému lze vyřídit hovor i se zavřeným flipem.
  • Samotný flip je fixován k zadní části pouzdra pomocí pásku s magnetem, který jej drží dokonale na svém místě.
  • Hlavní plus pouzdra se ukrývá uvnitř, kde je nejen čtveřice kapsiček, ale hlavně univerzální posuvný mechanismus.
  • Mechanismus obsahuje posuvnou plochu se samolepicí protiskluzovou podložkou, pro upevnění Vašeho smartphonu.
  • Nehledejte nevzhledná pouzdra, volte univerzální flipové pouzdro Celly Wally Unica pro Váš mobil nebo smartphone.

  • Vnitřní rozměry pouzdra: 145 x 70 x 13 mm

    Kompatibilita pouzdra: Univerzální flipové pouzdro Celly Wally Unica je vhodné pro mobilní telefony, mobily a smartphony o velikosti displeje cca 4,5 až 5 palců s rozměry v rozmezí od 135 x 60 x 5 mm do 145 x 70 x 13 mm. Jsou to například mobilní telefony Acer Liquid E3, Liquid Jade, Liquid Jade S, Alcatel One Touch 6032X Idol Alpha, One Touch 6040D Idol X, One Touch 6043D Idol X+, Aligator S4700 Duo, Allview C6 Quad 4G, W1 I, V1 Viper I, X2 Twin, Apple iPhone 6, Asus Zenfone 4, ZenFone C (ZC451CG), Colorovo Citytone Vision, Evolveo Xtraphone 4.5 Q4, Gigabyte GSmart Aku A1, GSmart Maya M1 v2, Honor 6, HTC Desire 510 (A11) D510n, Desire 601 315n, One (M7) 801n, One M9, One Mini2, Huawei Ascend G525, Ascend G526, Ascend P7, iGet Blackview JK450, Star P450, Star X45, Kazam Tornado 348, Lenovo A706, A820, A6000, A6000 Plus, A6010, S580, S660, S820, Vibe X2, LG D722 G3s, D821 Google Nexus 5, MyPhone Next, S-Line, Nokia Lumia 730 Dual SIM, Lumia 735, Prestigio Grace PSP7557, Multiphone 5453 Duo PSP5453DUO, MultiPhone 8500 Duo PSP8500DUO, Muze A3 PSP3452DUO, Point of View Mobii 5045, Samsung i9250 Galaxy Nexus, i9505 Galaxy S4, i9506 Galaxy S4 LTE-A, SM-A300FU Galaxy A3, SM-A500FU Galaxy A5, SM-G388F Galaxy Xcover3, SM-G925F Galaxy S6 Edge, Sencor Element P451, Element P470, Element P500, Sony Xperia E3 D2203, THL 4000, T5S, T11, Xiaomi Mi4, Redmi 1S, Redmi Note, Yotaphone 2, Zopo ZP580, ZP590, ZP700, ZP980+, ZP1000, ZTE Blade Q, Grand S Flex, Nubia Z5S, Nubia Z5S mini, Nubia Z7 mini, Nubia Z9 mini a další.

    Obsah balení: kožené flipové pouzdro Celly Wally Unica velikosti XL pro mobilní telefon, mobil nebo smartphone. (part no. WALLYUNIXLWH)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    13.01.2017   |   Anonymní uživatel
    Dobry den,jak je celkova velikost pouzdra?Mam Sony Xperia Z1.Dekuji
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    přesná velikost je v popisu.
    Na Sony Xperii Z1 máme oblay přímo zde http://www.1m.cz/pouzdra-pro-mobilni-telefon-sony-xperia-z1-c6903-pouzdro-mobil-smartphone-telefon/ .
    S pozdravem Michal Kos.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web