Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Bugatti ClipOnCover Premium odolný ochranný kryt pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A bílá (white)

Bugatti ClipOnCover Premium odolný ochranný kryt pro Samsung i9505 Galaxy S4, i9506 Galaxy S4 LTE-A   Bugatti ClipOnCover Premium odolný ochranný kryt pro Samsung i9505 Galaxy S4, i9506 Galaxy S4 LTE-A   Bugatti ClipOnCover Premium odolný ochranný kryt pro Samsung i9505 Galaxy S4, i9506 Galaxy S4 LTE-A   Bugatti ClipOnCover Premium odolný ochranný kryt pro Samsung i9505 Galaxy S4, i9506 Galaxy S4 LTE-A   Bugatti ClipOnCover Premium odolný ochranný kryt pro Samsung i9505 Galaxy S4, i9506 Galaxy S4 LTE-A   Bugatti ClipOnCover Premium odolný ochranný kryt pro Samsung i9505 Galaxy S4, i9506 Galaxy S4 LTE-A  
Kat. číslo: 6099413
Výrobce: Bugatti
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Prestižní ochranný kryt Bugatti ClipOnCover Premium reprezentuje ochranu na nejvyšší úrovni pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Ochranný kryt Bugatti ClipOnCover Premium je charakteristický svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, celý ochranný kryt Bugatti ClipOnCover Premium je vyroben z odolného polykarbonátu, který má uvnitř mírně pogumovaný povrch, zatímco zadní vnější část obsahuje chladný cihlový vzor. Kryt je navíc obohacen o výklopnou podpěru, která z krytu Bugatti ClipOnCover Premium vytvoří stojánek a tím zlepší praktičnost tohoto krytu pro Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Ochranný kryt Bugatti Clip On Cover Premium samozřejmě obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A vytahovat z krytu ven a to za žádných okolností. Samotná instalace ochranného krytu je naprosto jednoduchá, kryt se pouze tzv. nacvakne na mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a vše je hotovo. Kryt Bugatti ClipOnCover Premium je, dnes již trochu netradičně vyráběn přímo v Evropě a je doplněn logy a znaky charakterizující značku Bugatti. Vizuálně i svou kvalitou se ochranný kryt Bugatti ClipOnCover Premium řadí k tomu nejzajímavějšímu pro Váš smartphone Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prestižní ochranný kryt Bugatti ClipOnCover Premium reprezentuje ochranu na nejvyšší úrovni pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Ochranný kryt Bugatti ClipOnCover Premium je charakteristický svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, celý ochranný kryt Bugatti ClipOnCover Premium je vyroben z odolného polykarbonátu, který má uvnitř mírně pogumovaný povrch, zatímco zadní vnější část obsahuje chladný cihlový vzor. Kryt je navíc obohacen o výklopnou podpěru, která z krytu Bugatti ClipOnCover Premium vytvoří stojánek a tím zlepší praktičnost tohoto krytu pro Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Ochranný kryt Bugatti Clip On Cover Premium samozřejmě obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A vytahovat z krytu ven a to za žádných okolností. Samotná instalace ochranného krytu je naprosto jednoduchá, kryt se pouze tzv. nacvakne na mobilní telefon Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a vše je hotovo. Kryt Bugatti ClipOnCover Premium je, dnes již trochu netradičně vyráběn přímo v Evropě a je doplněn logy a znaky charakterizující značku Bugatti.

Vizuálně i svou kvalitou se ochranný kryt Bugatti ClipOnCover Premium řadí k tomu nejzajímavějšímu pro Váš smartphone Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A.

Vlastnosti ochranného krytu Bugatti ClipOnCover Premium:
  • Ochranný kryt je vyroben z polykarbonátu s vnitřním pogumovaným povrchem a vnějším cihlovým vzorem.
  • Zadní strana krytu je obohacena o výklopnou opěrkou, pomocí které vznikne z krytu praktický stojánek.
  • Ochranný kryt obsahuje všechny potřebné výřezy, pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem.
  • Ochranný kryt zlepšuje ergonomii úchopu a zabrání nejen poškrábání, ale i menším rázům například při pádu.
  • Instalace ochranného krytu je jednoduchá, pouze se tzv. nacvakne na Váš mobilní telefon a vše je ihned hotovo.
  • Nekompromisně kvalitně a precizně zpracovaný kryt s charakteristickými prvky Bugatti přesně pro Samsung Galaxy S4 a Galaxy S4 LTE-A.

  • Obsah balení: odolný ochranný kryt Bugatti ClipOnCover Premium pro mobilní telefon Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (model no. bugatti cliponcover premium)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web