Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Aligator Book Window flipové pouzdro s okénkem pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (black)

Aligator Book Window flipové pouzdro s okénkem pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (black)   Aligator Book Window flipové pouzdro s okénkem pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (black) šikmo zezadu   Aligator Book Window flipové pouzdro s okénkem pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (black) zepředu   Aligator Book Window flipové pouzdro s okénkem pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (black) zezadu   Aligator Book Window flipové pouzdro s okénkem pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (black) otevřené zepředu   Aligator Book Window flipové pouzdro s okénkem pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (black) otevřené zezadu   Aligator Book Window flipové pouzdro s okénkem pro Samsung Galaxy S III, Galaxy S3 Neo černá (black) otevřené s telefonem  
Kat. číslo: 6099423
Výrobce: Aligator
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Praktické flipové pouzdro Aligator Book Window pro neméně praktický a oblíbený chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo. Flipové pouzdro Aligator Book Window je vyrobeno, v dnes již klasické, flipové konstrukci s otevíráním předního flipu do boku, stejně jako je tomu u běžné knížky. Samotný flip je ve své horní části obohacen o průhledné okénko zakryté slídou, jenž zobrazuje stavové informace a část dotykového displeje Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo. Vidíte například kdo Vám volá a pomocí výřezu pro reproduktor, můžete telefonovat aniž byste pouzdro Aligator Book Window museli otevřít. Flipová část pouzdra Aligator Book Window přechází plynule v zadní plastový kryt, do kterého pasuje přesně smartphone Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo. Vnější materiál flipu tvoří umělá kůže s krásně hrubým povrchem, zatímco plastový kryt je vyroben v kombinaci zadní hrubé stěny a hladkých bočních hran, což dodává pouzdru Aligator Book Window zajímavý vzhled. Vnitřek je potažen látkou z mikrovlákna a to včetně vnitřku plastové vaničky, to proto aby se mobilní telefon Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo nepoškrábal. Samozřejmě, že ochranný kryt pouzdra Aligator Book Window obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor, ale hlavně pro kameru s bleskem. Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo tak nemusíte za žádných okolností vytahovat ven z pouzdra Aligator Book Window. Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S3, nebo Samsung Galaxy S III Neo do pouzdra Aligator Book Window je snadná, stačí pouze zadní kryt nacvaknout na mobilní telefon a vše je během chvilky hotovo. Na závěr lze zmínit, že flip pouzdra Aligator Book Window je opatřen magnetem, tudíž drží vždy dokonale na svém místě a neotevírá se. Praktické řešení flipového pouzdra Aligator Book Window krásně ladí s elegancí smartphonu Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Praktické flipové pouzdro Aligator Book Window pro neméně praktický a oblíbený chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo.

Flipové pouzdro Aligator Book Window je vyrobeno, v dnes již klasické, flipové konstrukci s otevíráním předního flipu do boku, stejně jako je tomu u běžné knížky. Samotný flip je ve své horní části obohacen o průhledné okénko zakryté slídou, jenž zobrazuje stavové informace a část dotykového displeje Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo. Vidíte například kdo Vám volá a pomocí výřezu pro reproduktor, můžete telefonovat aniž byste pouzdro Aligator Book Window museli otevřít.

Flipová část pouzdra Aligator Book Window přechází plynule v zadní plastový kryt, do kterého pasuje přesně smartphone Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo. Vnější materiál flipu tvoří umělá kůže s krásně hrubým povrchem, zatímco plastový kryt je vyroben v kombinaci zadní hrubé stěny a hladkých bočních hran, což dodává pouzdru Aligator Book Window zajímavý vzhled. Vnitřek je potažen látkou z mikrovlákna a to včetně vnitřku plastové vaničky, to proto aby se mobilní telefon Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo nepoškrábal.

Samozřejmě, že ochranný kryt pouzdra Aligator Book Window obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor, ale hlavně pro kameru s bleskem. Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo tak nemusíte za žádných okolností vytahovat ven z pouzdra Aligator Book Window. Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S3, nebo Samsung Galaxy S III Neo do pouzdra Aligator Book Window je snadná, stačí pouze zadní kryt nacvaknout na mobilní telefon a vše je během chvilky hotovo. Na závěr lze zmínit, že flip pouzdra Aligator Book Window je opatřen magnetem, tudíž drží vždy dokonale na svém místě a neotevírá se.

Praktické řešení flipového pouzdra Aligator Book Window krásně ladí s elegancí smartphonu Samsung Galaxy S III, nebo Samsung Galaxy S3 Neo.

Vlastnosti flipového pouzdra Aligator Book Window:
  • Vnější část flipu tvoří kvalitní umělá kůže s hrubozrným povrchem, zatímco vnitřek je potažen látkou z mikrovlákna.
  • Flip přechází plynule v zadní plastový kryt, který má hrubou zadní stěnu, hladké boční hrany a vnitřek z mikrovlákna.
  • Zadní ochranný kryt obsahuje všechny potřebné výřezy, pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem.
  • Flip se otevírá do boku, jako běžná kniha, chrání celou přední část smartphonu a drží na svém místě pomocí magnetu.
  • Flip je ve své horní části obohacen o průhledné okénko, které je zakryté slídou a zobrazuje stavový pruh a část displeje.
  • Praktické flipové pouzdro je praktickou ochranou pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S3 a Galaxy S III Neo.

  • Upozornění: Flipové pouzdro Aligator Book Window není aktivní, otevírání a zavírání flipu, neodemkne ani nezamkne displej, a neosabuje ani S-View funkce! Za to ale do pouzdra pasuje naprosto přesně i model Samsung Galaxy S3 Neo.

    Obsah balení: flipové pouzdro Aligator Book Window pro mobilní telefon Samsung i9300 Galaxy S III / Samsung i9301 Galaxy S3 Neo. (part no. PWI9300B)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web