Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Caterpillar CAT Active Urban odolný kryt pro Apple iPhone 6 žlutá (yellow)

Caterpillar CAT Active Urban odolný kryt pro Apple iPhone 6   Caterpillar CAT Active Urban odolný kryt pro Apple iPhone 6   Caterpillar CAT Active Urban odolný kryt pro Apple iPhone 6   Caterpillar CAT Active Urban odolný kryt pro Apple iPhone 6   Caterpillar CAT Active Urban odolný kryt pro Apple iPhone 6   Caterpillar CAT Active Urban odolný kryt pro Apple iPhone 6   Caterpillar CAT Active Urban odolný kryt pro Apple iPhone 6  
Kat. číslo: 6171043
Výrobce: Caterpillar
Barva: žlutá (yellow)
Dostupnost: -----
Extrémně odolný ochranný kryt Caterpillar CAT Active Urban pro Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Konstrukci odolného krytu Caterpillar CAT Active Urban tvoří polykarbonátová kostra s boční hliníkovou výstuhou. Samotný kryt je pak vyroben ze speciálního materiálu SAIF odolného proti nárazům. Materiál SAIF je tzv. aktivní materiál, což znamená jediné: čím je náraz silnější, tím lépe funguje. Odolný kryt Caterpillar CAT Active Urban chrání Váš Apple iPhone 6 při pádu z výšky až 1,8 metru a využívá na maximum již zmíněné vlastnosti materiálu SAIF. Ochranný obal Caterpillar CAT Active Urban je určen především pro aktivní jedince, v maximálně kvalitním zpracování společnosti Caterpillar. S pouzdrem Caterpillar CAT Active Urban se již nemusíte v žádném případě bát o Váš Apple iPhone 6 při jakékoliv aktivitě.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Extrémně odolný ochranný kryt Caterpillar CAT Active Urban pro Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Konstrukci odolného krytu Caterpillar CAT Active Urban tvoří polykarbonátová kostra s boční hliníkovou výstuhou. Samotný kryt je pak vyroben ze speciálního materiálu SAIF odolného proti nárazům. Materiál SAIF je tzv. aktivní materiál, což znamená jediné: čím je náraz silnější, tím lépe funguje.

Odolný kryt Caterpillar CAT Active Urban chrání Váš Apple iPhone 6 při pádu z výšky až 1,8 metru a využívá na maximum již zmíněné vlastnosti materiálu SAIF. Ochranný obal Caterpillar CAT Active Urban je určen především pro aktivní jedince, v maximálně kvalitním zpracování společnosti Caterpillar.

S pouzdrem Caterpillar CAT Active Urban se již nemusíte v žádném případě bát o Váš Apple iPhone 6 při jakékoliv aktivitě.

Vlastnosti odolného zadního krytu Caterpillar CAT Active Urban:
  • Jednodílná skořepina s polykarbonátovou kostrou a jedinečným aktivním materiálem SAIF.
  • Nezaměnitelný outdoor vzhled, boční hliníkové výztuhy se šrouby, efektní logo CAT.
  • Otvor pro kameru a blesk, odolně zakrytá tlačítka, otvory pro konektory a reproduktory.
  • Ochranný kryt je určen přesně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: outdoor odolný kryt Caterpillar CAT Active Urban Rugged Phone Case pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. CUCA-YEBL-I6S-0DW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web