Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Bugatti FlipCover Amsterdam kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 světle hnědá (vintage cognac)

Bugatti FlipCover Amsterdam kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6   Bugatti FlipCover Amsterdam kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6   Bugatti FlipCover Amsterdam kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6   Bugatti FlipCover Amsterdam kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6   Bugatti FlipCover Amsterdam kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6   Bugatti FlipCover Amsterdam kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6  
Kat. číslo: 6099475
Výrobce: Bugatti
Barva: světle hnědá (vintage cognac)
Dostupnost: -----
Prestižní flipové pouzdro Bugatti FlipCover Amsterdam reprezentuje ochranu na úrovni pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6. Flipové pouzdro Bugatti FlipCover Amsterdam je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti FlipCover Amsterdam je dokonalá pravá kůže, zatímco vnitřek tvoří extrémně jemný sametový velur, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Samsung Galaxy S6. Pouzdro Bugatti FlipCover Amsterdam je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti. K samotnému provedení pouzdra Bugatti FlipCover Amsterdam, tak to je vytvořené v známé flipové konstrukci, s otevíráním flipu směrem dolů ve vertikální orientaci. Vnitřek pak tvoří odolný kryt z polykarbonátu, který má dokonale příjemný pogumovaný povrch evokující samet a do kterého se tzv. nacvakne Samsung Galaxy S6. Samozřejmě, že vnitřní vanička obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S6 vytahovat z pouzdra ven. Stačí odklopit flip, který dokonale drží na přední straně pomocí klipu s magnetem, a vše včetně dotykového displeje je plně k dispozici. Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti FlipCover Amsterdam je opravdu jedinečné pro Váš smartphone Samsung Galaxy S6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prestižní flipové pouzdro Bugatti FlipCover Amsterdam reprezentuje ochranu na úrovni pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6.

Flipové pouzdro Bugatti FlipCover Amsterdam je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti FlipCover Amsterdam je dokonalá pravá kůže, zatímco vnitřek tvoří extrémně jemný sametový velur, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Samsung Galaxy S6. Pouzdro Bugatti FlipCover Amsterdam je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti.

K samotnému provedení pouzdra Bugatti FlipCover Amsterdam, tak to je vytvořené v známé flipové konstrukci, s otevíráním flipu směrem dolů ve vertikální orientaci. Vnitřek pak tvoří odolný kryt z polykarbonátu, který má dokonale příjemný pogumovaný povrch evokující samet a do kterého se tzv. nacvakne Samsung Galaxy S6.

Samozřejmě, že vnitřní vanička obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S6 vytahovat z pouzdra ven. Stačí odklopit flip, který dokonale drží na přední straně pomocí klipu s magnetem, a vše včetně dotykového displeje je plně k dispozici.

Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti FlipCover Amsterdam je opravdu jedinečné pro Váš smartphone Samsung Galaxy S6.

Vlastnosti koženého flipového pouzdra Bugatti FlipCover Amsterdam:
  • Celou vnější část tvoří dokonalá pravá kůže, zatímco vnitřní část je potaženha sametovým velurem.
  • Vnitřek pouzdra tvoří kryt z odolného plastu, který má příjemně pogumovaný povrch připomínající samet.
  • Ochranný kryt obsahuje všechny potřebné výřezy, pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem.
  • Flip se otevírá dolů, vertikálním směrem, chrání celou přední část smartphonu a drží na svém místě klipem s magnetem.
  • Nekompromisně kvalitně a precizně zpracované pouzdro s charakteristickými prvky Bugatti přesně pro Samsung Galaxy S6.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Bugatti FlipCover Amsterdam pro mobilní telefon Samsung SM-G920F Galaxy S6. (model no. bugatti flipcover amsterdam)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web