Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Remax Nylon textilně opletený USB kabel s microUSB konektorem modrá (blue)

Kat. číslo: 9012053
Výrobce: Remax
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
Textilní USB kabel Remax Nylon disponující microUSB konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet. USB kabel Remax Nylon se vyznačuje unikátním textilním opletením a precizní technologií výroby. Na jedné straně kabelu najdete inovativní USB konektor, který je v oboustranném provedení. Díky tenkému plastovému středu, který má po obou stranách konektory, nezáleží jak zasunete USB konektor do USB portu, vždy je to správně a vždy je USB kabel Remax Nylon plně funkční. Na straně druhé se pak nachází všeobecně standardizovaný microUSB konektor. Provedení obou konektorů je co nejvíce odolné, tudíž jsou konektory pevně zataveny do svých krytek. Charakteristickým prvkem USB kabelu Remax Nylon je jeho unikátní vzhled, kdy vnější část kabelu je opatřena textilním opletením z vysoce odolného nylonu v nadmíru atraktivní barvě. S USB kabelem Remax Nylon je možné mobilní telefon, smartphone nebo tablet nejen nabíjet, ale případně i synchronizovat data. USB kabel Remax Nylon má unikátní a nádherný vzhled, přesně pro Váš mobil, smartphone nebo tablet.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Textilní USB kabel Remax Nylon disponující microUSB konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

USB kabel Remax Nylon se vyznačuje unikátním textilním opletením a precizní technologií výroby. Na jedné straně kabelu najdete inovativní USB konektor, který je v oboustranném provedení. Díky tenkému plastovému středu, který má po obou stranách konektory, nezáleží jak zasunete USB konektor do USB portu, vždy je to správně a vždy je USB kabel Remax Nylon plně funkční. Na straně druhé se pak nachází všeobecně standardizovaný microUSB konektor. Provedení obou konektorů je co nejvíce odolné, tudíž jsou konektory pevně zataveny do svých krytek.

Charakteristickým prvkem USB kabelu Remax Nylon je jeho unikátní vzhled, kdy vnější část kabelu je opatřena textilním opletením z vysoce odolného nylonu v nadmíru atraktivní barvě. S USB kabelem Remax Nylon je možné mobilní telefon, smartphone nebo tablet nejen nabíjet, ale případně i synchronizovat data.

USB kabel Remax Nylon má unikátní a nádherný vzhled, přesně pro Váš mobil, smartphone nebo tablet.

Vlastnosti textilního USB kabelu Remax Nylon:
  • Na jedné straně kabelu oboustranný USB konektor do klasického USB portu.
  • Na druhé straně kabelu vynikající a všeobecně standardizovaný microUSB konektor.
  • Odolný profil kabelu s krásným textilním opletením povrchu barevným nylonem.
  • S USB kabelem lze nabíjet nebo synchronizovat data a to při délce cca 1 metr.
  • Unikátní vzhled i design s precizním provedením, je doplněn znaky Remax.

  • Kompatibilita: Textilní USB kabel Remax Nylon je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety s microUSB konektorem. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LexiBook, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Wooky, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: textilní USB kabel Remax Nylon s microUSB konektorem.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web