Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Remax Nylon textilně opletený USB kabel s Apple Lightning konektorem červená (red)

Remax Nylon textilně opletený USB kabel s Apple Lightning konektorem   Remax Nylon textilně opletený USB kabel s Apple Lightning konektorem  
Kat. číslo: 6173110
Výrobce: Remax
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Textilní USB kabel Remax Nylon disponující Lightning konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple. USB kabel Remax Nylon se vyznačuje unikátním textilním opletením a precizní technologií výroby. Na jedné straně kabelu najdete inovativní USB konektor, který je v oboustranném provedení. Díky tenkému plastovému středu, který má po obou stranách konektory, nezáleží jak zasunete USB konektor do USB portu, vždy je to správně a vždy je USB kabel Remax Nylon plně funkční. Na straně druhé se pak nachází vynikající Lightning konektor pro Apple iPhone, iPad nebo iPod. Provedení obou konektorů je co nejvíce odolné, tudíž jsou konektory pevně zataveny do svých krytek. Charakteristickým prvkem USB kabelu Remax Nylon je jeho unikátní vzhled, kdy vnější část kabelu je opatřena textilním opletením z vysoce odolného nylonu v nadmíru atraktivní barvě. S USB kabelem Remax Nylon je možné mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple nejen nabíjet, ale případně i synchronizovat data. USB kabel Remax Nylon má unikátní a nádherný vzhled, přesně pro Váš Apple iPhone, iPad nebo iPod.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Textilní USB kabel Remax Nylon disponující Lightning konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple.

USB kabel Remax Nylon se vyznačuje unikátním textilním opletením a precizní technologií výroby. Na jedné straně kabelu najdete inovativní USB konektor, který je v oboustranném provedení. Díky tenkému plastovému středu, který má po obou stranách konektory, nezáleží jak zasunete USB konektor do USB portu, vždy je to správně a vždy je USB kabel Remax Nylon plně funkční. Na straně druhé se pak nachází vynikající Lightning konektor pro Apple iPhone, iPad nebo iPod. Provedení obou konektorů je co nejvíce odolné, tudíž jsou konektory pevně zataveny do svých krytek.

Charakteristickým prvkem USB kabelu Remax Nylon je jeho unikátní vzhled, kdy vnější část kabelu je opatřena textilním opletením z vysoce odolného nylonu v nadmíru atraktivní barvě. S USB kabelem Remax Nylon je možné mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple nejen nabíjet, ale případně i synchronizovat data.

USB kabel Remax Nylon má unikátní a nádherný vzhled, přesně pro Váš Apple iPhone, iPad nebo iPod.

Vlastnosti textilního USB kabelu Remax Nylon:
  • Na jedné straně kabelu oboustranný USB konektor do klasického USB portu.
  • Na druhé straně kabelu oboustranný Apple Lightning konektor pro iPhone, iPad a iPod.
  • Odolný profil kabelu s krásným textilním opletením povrchu barevným nylonem.
  • S USB kabelem lze nabíjet nebo synchronizovat data a to při délce cca 1 metr.
  • Unikátní vzhled i design s precizním provedením, je doplněn znaky Remax.

  • Kompatibilita: Textilní USB kabel Remax Nylon je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety Apple s Lightning konektorem včetně iOS 7, iOS 8 a výše. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 4,7 palce, iPhone 6 Plus 5,5 palce, dále pak tablety Apple iPad Retina, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air, iPad Air 2, případně přehrávače Apple iPod nano 7. generace, iPod touch 5. generace a další.

    Obsah balení: textilní USB kabel Remax Nylon s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad a iPod.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web