Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Denim Jeans Booktype Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus (GUMFLBKP6LDEBK) černá (black)

Guess Denim Jeans Booktype Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus   Guess Denim Jeans Booktype Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus zezadu   Guess Denim Jeans Booktype Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus otevřené   Guess Denim Jeans Booktype Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus otevřené s telefonem  
Kat. číslo: 6171051
Výrobce: Guess
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Exkluzivní flipové pouzdro Guess Denim Jeans s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus. Pouzdro Guess Denim Jeans tvoří vnitřní plastová vanička, která je z vnějšku potažena kvalitní umělou džínovinou, jenž plynule přechází v přední otvírací flip. Vnitřní část vaničky má jemně pogumovaný povrch, aby se mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus nepoškrábal. Samotný flip chrání celou přední část mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus a to včetně dotykového displeje. Flip drží dokonale na svém místě díky klipu s magnetem, který přechází v zadní část pouzdra. Celou vnější část pouzdra Guess Denim Jeans tvoří již výše zmíněná riflovina s charakteristickými motivy značky Guess, doplněné o kvalitní prošití po obvodu pouzdra. Pouzdro Guess Denim Jeans vyniká svou jednoduchostí a čistým designem, to vše ve značkovém provedení od společnosti Guess. Flipové pouzdro Guess Denim Jeans je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace smartphonu do pouzdra Guess Denim Jeans je naprosto jednoduchá, stačí mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus pouze nacvaknout do plastové vaničky a vše je hotové. Vnitřek flip doplňují tři kapsičky o velikosti kreditní karty. Flipové pouzdro Guess Denim Jeans není jen obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který vkusně doplní nádherný vzhled smartphonu Apple iPhone 6 Plus.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Exkluzivní flipové pouzdro Guess Denim Jeans s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

Pouzdro Guess Denim Jeans tvoří vnitřní plastová vanička, která je z vnějšku potažena kvalitní umělou džínovinou, jenž plynule přechází v přední otvírací flip. Vnitřní část vaničky má jemně pogumovaný povrch, aby se mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus nepoškrábal. Samotný flip chrání celou přední část mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus a to včetně dotykového displeje. Flip drží dokonale na svém místě díky klipu s magnetem, který přechází v zadní část pouzdra.

Celou vnější část pouzdra Guess Denim Jeans tvoří již výše zmíněná riflovina s charakteristickými motivy značky Guess, doplněné o kvalitní prošití po obvodu pouzdra. Pouzdro Guess Denim Jeans vyniká svou jednoduchostí a čistým designem, to vše ve značkovém provedení od společnosti Guess. Flipové pouzdro Guess Denim Jeans je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka.

Instalace smartphonu do pouzdra Guess Denim Jeans je naprosto jednoduchá, stačí mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus pouze nacvaknout do plastové vaničky a vše je hotové. Vnitřek flip doplňují tři kapsičky o velikosti kreditní karty.

Flipové pouzdro Guess Denim Jeans není jen obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který vkusně doplní nádherný vzhled smartphonu Apple iPhone 6 Plus.

Vlastnosti flipového pouzdra Guess Denim Jeans:
  • Kombinace plastového vnitřního krytu a džínového flipového pouzdra s otvíráním do boku jako kniha.
  • Elegantní povrch z rifloviny s tradičními prvky značky Guess, fixace předního flipu klipem s magnetem.
  • Mobilní telefon lze používat i v pouzdře, stačí jen odklopit flip a všechny ovládací prvky máte plně k dispozici.
  • Vnitřní strana flipu je obohacena o tři kapsičky velikosti kreditní karty, pro odložení platebních karet a peněz.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

  • Obsah balení: riflové flipové pouzdro Guess Denim Jeans Booktype Case Folio pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce. (part no. GUMFLBKP6LDEBK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web