Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG CFR-100 originální flipové pouzdro s bezdrátovým nabíjením pro LG G4 růžová (pink)

LG CFR-100 originální flipové pouzdro s bezdrátovým nabíjením pro LG G4   LG CFR-100 originální flipové pouzdro s bezdrátovým nabíjením pro LG G4   LG CFR-100 originální flipové pouzdro s bezdrátovým nabíjením pro LG G4   LG CFR-100 originální flipové pouzdro s bezdrátovým nabíjením pro LG G4   LG CFR-100 originální flipové pouzdro s bezdrátovým nabíjením pro LG G4   LG CFR-100 originální flipové pouzdro s bezdrátovým nabíjením pro LG G4  
Kat. číslo: 5102097
Výrobce: LG
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Originální pouzdro s flipem LG CFR-100 je sofistikovaným doplňkem pro špičkový chytrý mobilní telefon LG G4. Pouzdro LG CFR-100 se vyznačuje velmi populární flipovou konstrukcí. Zadní plastová vanička tvoří přímo zadní kryt baterie, tudíž je pouzdro LG CFR-100 v přímou součástí smartphonu LG G4. Na zadní kryt plynule navazuje přední flip, který se otevírá do boku jako kniha a zamezuje poškrábání dotykového displeje mobilního telefonu LG G4. Díky tomuto uspořádání se nemusí mobilní telefon LG G4 při používání vytahovat z pouzdra LG CFR-100 ven. Ochranný kryt obsahuje jak výřezy pro konektory, tak i zadní otvory pro hlavní tlačítko, tlačítko hlasitosti, kameru, duální LED blesk a laserové ostření. Ale hlavně kryt disponuje čtyřmi piny a indukční plochou pro bezdrátové nabíjení technologií Qi, kterou je špičkový model LG G4 vybaven. Přední flip je celý vyroben z umělé kůže s charakteristickou vnější i vnitřní patinou, to vše ve stejném barevném provedení. Přední flip je navíc vybaven kontrolním otvorem QuickCircle pro snazší manipulaci s mobilním telefonem, výřezy pro reproduktor a senzor, ale také spodním nápisem s označením telefonu LG G4. Již výše zmíněné okénko QuickCircle toho zvládne mnohem víc než jste běžně zvyklí, ale působí i jako nádherný estetický prvek. K tomu všemu je pouzdro LG CFR-100 aktivní, takže po otevření se smartphone LG G4 odemkne a po zavření zase naopak zamkne. Vynikající chytrý mobilní telefon LG G4 bude v pouzdře LG CFR-100 dokonale chráněn a obohacen o další pokročilé funkce.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální pouzdro s flipem LG CFR-100 je sofistikovaným doplňkem pro špičkový chytrý mobilní telefon LG G4.

Pouzdro LG CFR-100 se vyznačuje velmi populární flipovou konstrukcí. Zadní plastová vanička tvoří přímo zadní kryt baterie, tudíž je pouzdro LG CFR-100 v přímou součástí smartphonu LG G4. Na zadní kryt plynule navazuje přední flip, který se otevírá do boku jako kniha a zamezuje poškrábání dotykového displeje mobilního telefonu LG G4. Díky tomuto uspořádání se nemusí mobilní telefon LG G4 při používání vytahovat z pouzdra LG CFR-100 ven.

Ochranný kryt obsahuje jak výřezy pro konektory, tak i zadní otvory pro hlavní tlačítko, tlačítko hlasitosti, kameru, duální LED blesk a laserové ostření. Ale hlavně kryt disponuje čtyřmi piny a indukční plochou pro bezdrátové nabíjení technologií Qi, kterou je špičkový model LG G4 vybaven.

Přední flip je celý vyroben z umělé kůže s charakteristickou vnější i vnitřní patinou, to vše ve stejném barevném provedení. Přední flip je navíc vybaven kontrolním otvorem QuickCircle pro snazší manipulaci s mobilním telefonem, výřezy pro reproduktor a senzor, ale také spodním nápisem s označením telefonu LG G4. Již výše zmíněné okénko QuickCircle toho zvládne mnohem víc než jste běžně zvyklí, ale působí i jako nádherný estetický prvek. K tomu všemu je pouzdro LG CFR-100 aktivní, takže po otevření se smartphone LG G4 odemkne a po zavření zase naopak zamkne.

Vynikající chytrý mobilní telefon LG G4 bude v pouzdře LG CFR-100 dokonale chráněn a obohacen o další pokročilé funkce.

Vlastnosti originálního flipového pouzdra LG CFR-100:
  • Zadní plastová vanička, která tvoří kryt baterie a je přímou součástí smartphonu LG G4.
  • Jednoduchá instalace, pouzdro se nacvakne na mobilní telefon místo původního krytu.
  • Obsahuje veškeré otvory a výřezy pro ovládací prvky a konektory mobilního telefonu.
  • Pouzdro je aktivní po otevření se mobilní telefon odemkne a po zavření zase zamkne.
  • Přední okénko QuickCircle pro zobrazení informací bez nutnosti otevření pouzdra.
  • Zadní kryt pouzdra obsahuje čtyři piny a indukční plochu pro bezdrátové nabíjení Qi.
  • Originální provedení s kvalitním a precizním zpracováním přesně pro LG G4.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro LG CFR-100 Quick Circle Case s indukcí pro mobilní telefon LG H815 G4. (part no. CFR-100.AGEUPK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web