Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Huawei Folio Flip originální flipové pouzdro pro Huawei P8 Lite červená (red)

Huawei Folio Flip originální flipové pouzdro pro Huawei P8 Lite   Huawei Folio Flip originální flipové pouzdro pro Huawei P8 Lite   Huawei Folio Flip originální flipové pouzdro pro Huawei P8 Lite   Huawei Folio Flip originální flipové pouzdro pro Huawei P8 Lite   Huawei Folio Flip originální flipové pouzdro pro Huawei P8 Lite   Huawei Folio Flip originální flipové pouzdro pro Huawei P8 Lite  
Kat. číslo: 5141071
Výrobce: Huawei
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Huawei Folio Flip pro špičkový chytrý mobilní telefon Huawei P8 Lite. Flipové pouzdro Huawei Folio Flip je vyrobeno v jednoduché, ale o to praktičtější konstrukci, která v sobě zahrnuje odolnou plastovou vaničku a vnější umělou kůži s flipem. Vnitřek pouzdra Huawei je tvořen plastovou vaničkou uzpůsobenou pro mobilní telefon Huawei P8 Lite. Do plastové vaničky se přesně tzv. nacvakne smartphone Huawei P8 Lite a je chráněn jak zezadu, tak i částečně z bočních stran. Vanička obsahuje veškeré otvory jak pro kameru s LED bleskem, tak i výřezy pro konektory, reproduktory a ovládací prvky mobilního telefonu. Smartphone Huawei P8 Lite tak nemusíte za žádných okolností z pouzdra Huawei Folio Flip vytahovat ven. Vnější část pouzdra je tvořena umělou kůží a to jak na vaničce, tak i na předním flipu, který chrání displej mobilního telefonu Huawei P8 Lite před poškozením. Flipové pouzdro Huawei Flip Cover je vyrobeno tak, že z něj lze jednoduchým pohybem vyrobit stojánek pro váš chytrý mobilní telefon Huawei P8 Lite. Exkluzivní originální pouzdro Huawei Folio Flip je doplněno o přední vyražený nápis Huawei. Kvalitní originální flipové pouzdro Huawei Folio Flip je skvělým doplňkem pro špičkový smartphone Huawei P8 Lite.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Huawei Folio Flip pro špičkový chytrý mobilní telefon Huawei P8 Lite. Flipové pouzdro Huawei Folio Flip je vyrobeno v jednoduché, ale o to praktičtější konstrukci, která v sobě zahrnuje odolnou plastovou vaničku a vnější umělou kůži s flipem.

Vnitřek pouzdra Huawei je tvořen plastovou vaničkou uzpůsobenou pro mobilní telefon Huawei P8 Lite. Do plastové vaničky se přesně tzv. nacvakne smartphone Huawei P8 Lite a je chráněn jak zezadu, tak i částečně z bočních stran. Vanička obsahuje veškeré otvory jak pro kameru s LED bleskem, tak i výřezy pro konektory, reproduktory a ovládací prvky mobilního telefonu. Smartphone Huawei P8 Lite tak nemusíte za žádných okolností z pouzdra Huawei Folio Flip vytahovat ven.

Vnější část pouzdra je tvořena umělou kůží a to jak na vaničce, tak i na předním flipu, který chrání displej mobilního telefonu Huawei P8 Lite před poškozením. Flipové pouzdro Huawei Flip Cover je vyrobeno tak, že z něj lze jednoduchým pohybem vyrobit stojánek pro váš chytrý mobilní telefon Huawei P8 Lite. Exkluzivní originální pouzdro Huawei Folio Flip je doplněno o přední vyražený nápis Huawei.

Kvalitní originální flipové pouzdro Huawei Folio Flip je skvělým doplňkem pro špičkový smartphone Huawei P8 Lite.

Vlastnosti originálního flipové pouzdra Huawei Folio Flip Cover:
  • Vanička z odolného polykarbonátu přesně pro špičkový chytrý mobilní telefon Huawei P8 Lite.
  • Zadní kryt obsahuje veškeré otvory a výřezy, mobilní telefon se tak nemusí vyndávat nikdy ven.
  • Vanička je z vnějšku potažena kvalitní umělou kůží, na kterou navazuje přední flipová část.
  • Flip se otevírá do boku jako kniha, drží na svém místě svou vlastní vahou a chrání dotykový displej.
  • Otevřením flipu a mírným natočením vnitřní vaničky vytvoříte jednoduchý, ale praktický stojánek.
  • Originální flipové pouzdro s logem Huawei přesně pro maximálně vybavený smartphone Huawei P8 Lite.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Huawei Flip Cover pro chytrý mobilní telefon Huawei P8 Lite. (part no. 51990921)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web