Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Bugatti BookCover Lausanne kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 černá (black)

Bugatti BookCover Lausanne kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6   Bugatti BookCover Lausanne kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6   Bugatti BookCover Lausanne kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6   Bugatti BookCover Lausanne kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6  
Kat. číslo: 6099576
Výrobce: Bugatti
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Prestižní flipové pouzdro Bugatti BookCover Lausanne reprezentuje ochranu na úrovni pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6. Flipové pouzdro Bugatti BookCover Lausanne je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti BookCover Lausanne je odolná protiskluzová PU kůže, zatímco vnitřek tvoří jemná podšívka z mikrovlákna, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Samsung Galaxy S6. Pouzdro Bugatti BookCover Lausanne je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti. K samotnému provedení pouzdra Bugatti BookCover Lausanne, tak to je vytvořené v známé flipové konstrukci, s otevíráním flipu do boku stejně jako je tomu například u knihy. Vnitřek pak tvoří odolný kryt z polykarbonátu, který má dokonale příjemný pogumovaný povrch evokující samet a do kterého se tzv. nacvakne Samsung Galaxy S6. Samozřejmě, že vnitřní vanička obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S6 vytahovat z pouzdra ven. Stačí odklopit flip, který dokonale drží na přední straně pomocí všitého magnetu do podšívky, a vše včetně dotykového displeje je plně k dispozici. Vnější část flipu pouzdra Bugatti BookCover Lausanne je navíc obohacena o průhledné okénko zakryté slídou, ve kterém vidíte vše podstatné z dotykového displeje Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S6. Ve spodní části flipu je zakrytý výřez pro ovládání dotykového displeje, který je zakryt ztenčenou PU kůží, tak aby fungoval dotyk Vaším prstem. Pouzdro Bugatti BookCover Lausanne tak nemusíte ani otevírat. Praktickou stránku pouzdra Bugatti BookCover Lausanne prezentuje i možnost vytvoření jednoduchého stojánku pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S6. Stačí otevřít flip pouzdra Bugatti BookCover Lausanne, vaničku mírně natočit a stojánek je během okamžiku hotov. Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti BookCover Lausanne je opravdu jedinečné pro Váš smartphone Samsung Galaxy S6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prestižní flipové pouzdro Bugatti BookCover Lausanne reprezentuje ochranu na úrovni pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6.

Flipové pouzdro Bugatti BookCover Lausanne je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti BookCover Lausanne je odolná protiskluzová PU kůže, zatímco vnitřek tvoří jemná podšívka z mikrovlákna, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Samsung Galaxy S6. Pouzdro Bugatti BookCover Lausanne je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti.

K samotnému provedení pouzdra Bugatti BookCover Lausanne, tak to je vytvořené v známé flipové konstrukci, s otevíráním flipu do boku stejně jako je tomu například u knihy. Vnitřek pak tvoří odolný kryt z polykarbonátu, který má dokonale příjemný pogumovaný povrch evokující samet a do kterého se tzv. nacvakne Samsung Galaxy S6.

Samozřejmě, že vnitřní vanička obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S6 vytahovat z pouzdra ven. Stačí odklopit flip, který dokonale drží na přední straně pomocí všitého magnetu do podšívky, a vše včetně dotykového displeje je plně k dispozici.

Vnější část flipu pouzdra Bugatti BookCover Lausanne je navíc obohacena o průhledné okénko zakryté slídou, ve kterém vidíte vše podstatné z dotykového displeje Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S6. Ve spodní části flipu je zakrytý výřez pro ovládání dotykového displeje, který je zakryt ztenčenou PU kůží, tak aby fungoval dotyk Vaším prstem. Pouzdro Bugatti BookCover Lausanne tak nemusíte ani otevírat.

Praktickou stránku pouzdra Bugatti BookCover Lausanne prezentuje i možnost vytvoření jednoduchého stojánku pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S6. Stačí otevřít flip pouzdra Bugatti BookCover Lausanne, vaničku mírně natočit a stojánek je během okamžiku hotov.

Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti BookCover Lausanne je opravdu jedinečné pro Váš smartphone Samsung Galaxy S6.

Vlastnosti koženého flipového pouzdra Bugatti BookCover Lausanne:
  • Celou vnější část tvoří odolná protiskluzová PU kůže, zatímco vnitřní část je potažena mikrovláknem proti poškrábání.
  • Vnitřek pouzdra tvoří kryt z odolného plastu, který má příjemně pogumovaný povrch připomínající samet.
  • Ochranný kryt obsahuje všechny potřebné výřezy, pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem.
  • Flip se otevírá do boku, jako kniha, chrání celou přední část smartphonu a drží na svém místě pomocí klipu s magnetem.
  • Vnější část flipu je obohacena o průhledné okénko na displej zakryté slídou a o zakrytý výřez pro ovládání displeje dotykem.
  • Nekompromisně kvalitně a precizně zpracované pouzdro s charakteristickými prvky Bugatti přesně pro Samsung Galaxy S6.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Bugatti BookCover Lausanne Folio pro mobilní telefon Samsung SM-G920F Galaxy S6. (model no. bugatti bookcover lausanne)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web