Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Sony SBH70 Stereo Bluetooth Headset modrá (blue)

Sony SBH70 Stereo Bluetooth Headset   Sony SBH70 Stereo Bluetooth Headset   Sony SBH70 Stereo Bluetooth Headset   Sony SBH70 Stereo Bluetooth Headset   Sony SBH70 Stereo Bluetooth Headset   Sony SBH70 Stereo Bluetooth Headset  
Kat. číslo: 6017596
Výrobce: Sony
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
Bezdrátový Bluetooth Stereo headset Sony SBH70 je náhlavní souprava určená pro aktivitu s vaším mobilním telefonem nebo smartphonem. Bluetooth Stereo headset Sony SBH70 je v prvé řadě vodotěsný dle standardu IP57 což zaručuje, že jej lze používat za každého počasí. Se Sony SBH70 tak můžete sportovat za deště, při sněžení anebo jej můžete jednoduše umýt pod tekoucí vodou. Tvar a konstrukce Sony SBH70 jej předurčuje pro aktivní odpočinek. Nákrčník drží celou náhlavní soupravu dokonale na svém místě, zatímco extrémně pohodlná sluchátka s ergonomickými špunty padnou dokonale do vašich uší. Bluetooth Stereo headset Sony SBH70 můžete nosit celý den, aniž byste pociťovali nějaký diskomfort. Můžete běhat, jít na procházku, nebo jen tak lenošit, ale vždy budete moci bezdrátově poslouchat dokonalou hudbu v HD kvalitě. S náhlavní soupravou Sony SBH70 se navíc mohou vyřizovat i běžné telefonní hovory, přeruší se poslech hudby a hovor je během okamžiku vyřízen. Jednoduché hlasové příkazy usnadní celkové ovládání Bluetooth Stereo headsetu Sony SBH70, včetně možnosti přidat další zvukovou záložku Lifelog. Samotné klasické ovládání se nachází na vnitřní straně nákrčníku, v podobě multifunkčního tlačítka play, pause, hovor, tlačítka zapnutí a vypnutí, LED indikace stavu baterie, ale také jednoduché párování dotykem díky technologii NFC. Tlačítko ovládání hlasitosti se pak nachází na druhé straně. Pokročilost Bluetooth Stereo headsetu Sony SBH70 dokazuje i několik vlastností navíc, kterými jsou například vibrace, jenž vás diskrétně upozorní například na příchozí hovor anebo možnost spojení dvou zařízení současně v jeden okamžik pomocí funkce Multipoint. Integrovaná 125mAh baterie je dobíjena klasicky přes microUSB konektor a díky ní vydrží náhlavní souprava Sony SBH70 přehrávat muziku nepřetržitě až 6 hodin. Bluetooth Stereo headset Sony SBH70 charakterizuje velký zvuk a velká míra pohodlí, vše vyladěno pro váš aktivní život.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Bezdrátový Bluetooth Stereo headset Sony SBH70 je náhlavní souprava určená pro aktivitu s vaším mobilním telefonem nebo smartphonem.

Bluetooth Stereo headset Sony SBH70 je v prvé řadě vodotěsný dle standardu IP57 což zaručuje, že jej lze používat za každého počasí. Se Sony SBH70 tak můžete sportovat za deště, při sněžení anebo jej můžete jednoduše umýt pod tekoucí vodou. Tvar a konstrukce Sony SBH70 jej předurčuje pro aktivní odpočinek.

Nákrčník drží celou náhlavní soupravu dokonale na svém místě, zatímco extrémně pohodlná sluchátka s ergonomickými špunty padnou dokonale do vašich uší. Bluetooth Stereo headset Sony SBH70 můžete nosit celý den, aniž byste pociťovali nějaký diskomfort. Můžete běhat, jít na procházku, nebo jen tak lenošit, ale vždy budete moci bezdrátově poslouchat dokonalou hudbu v HD kvalitě.

S náhlavní soupravou Sony SBH70 se navíc mohou vyřizovat i běžné telefonní hovory, přeruší se poslech hudby a hovor je během okamžiku vyřízen. Jednoduché hlasové příkazy usnadní celkové ovládání Bluetooth Stereo headsetu Sony SBH70, včetně možnosti přidat další zvukovou záložku Lifelog.

Samotné klasické ovládání se nachází na vnitřní straně nákrčníku, v podobě multifunkčního tlačítka play, pause, hovor, tlačítka zapnutí a vypnutí, LED indikace stavu baterie, ale také jednoduché párování dotykem díky technologii NFC. Tlačítko ovládání hlasitosti se pak nachází na druhé straně.

Pokročilost Bluetooth Stereo headsetu Sony SBH70 dokazuje i několik vlastností navíc, kterými jsou například vibrace, jenž vás diskrétně upozorní například na příchozí hovor anebo možnost spojení dvou zařízení současně v jeden okamžik pomocí funkce Multipoint. Integrovaná 125mAh baterie je dobíjena klasicky přes microUSB konektor a díky ní vydrží náhlavní souprava Sony SBH70 přehrávat muziku nepřetržitě až 6 hodin.

Bluetooth Stereo headset Sony SBH70 charakterizuje velký zvuk a velká míra pohodlí, vše vyladěno pro váš aktivní život.

Vlastnosti bezdrátových sluchátek Sony SBH70:
  • Bluetooth verze 3.0, Class 2, dosah 10 metrů, profily A2DP, AVRCP, HFP, HSP.
  • Připojení bezdrátově přes Bluetooth s klasickým párování nebo dotykem přes NFC.
  • Vodotěsná konstrukce ve standardu IP57, pohodlný nákrčník s výsuvnými sluchátky.
  • Přijmutí/ukončení hovoru a Přehrávání/pauza hudby, Hlasitost nahoru/dolů, Zapnutí/Vypnutí.
  • Nabíjení microUSB konektorem, 650 hodin provozu, 6 hodin přehrávání, kapacita baterie 125mAh.
  • Poslech hudby, ale i možnost vyřizování hovorů v nejvyšší možné kvalitě HD Voice bez hluku.
  • Zvukové příkazy včetně Lifelog záložek, vibrační upozornění a Multipoint vícenásobné spojení.
  • Reproduktor 14mm dynamický, frekvence 35Hz - 18000Hz, citlivost 100dBA SPL /mW při 1kHz.

  • Rozměry: 134 mm x 70 mm x délka kabelu 210 mm
    Hmotnost: 25,7 g

    Obsah balení: Bluetooth bezdrátový stereo headset Sony SBH70, USB kabel s microUSB konektorem, stručná uživatelská příručka pro Sony SBH70. (part no. 1293-9540.1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web