Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Adidas Booklet Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3+ bílo černá (white black)

Adidas Booklet Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3+   Adidas Booklet Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3+ zezadu  
Kat. číslo: 61157800
Výrobce: Adidas
Barva: bílo černá (white black)
Dostupnost: -----
Kožené flipové pouzdro Adidas Booklet Case je vyrobeno v originálním vzhledu pro špičkové chytré mobilní telefony Sony Xperia Z3+. Jak již název napovídá, tak pouzdro Adidas Booklet Case je v populární flipové konstrukci s otevíráním do boku, stejně jako se otevírá knížka. Vnitřek pouzdra Adidas Booklet Case tvoří kvalitní plastová vanička, která je přesně vyrobená pro mobilní telefon Sony Xperia Z3+. Na tuto vaničku je ze zadní strany uchycena kvalitní kůže, která plynule přechází v přední kožený flip. Vnitřní strana flipu pouzdra Adidas Booklet Case je pak potažena jemným semišem s velkým počtem log a nápisů značky Adidas. Fixace předního flipu k přední části mobilního telefonu Sony Xperia Z3+ je jednoduše pouze svou vlastní vahou. Flipové pouzdro Adidas Booklet Case je zajímavé především originálními a nezaměnitelnými motivy značky Adidas. Ať je to velké přední logo s nápisem Adidas anebo charakteristické tři pruhy vedle sebe na přední i zadní části pouzdra Adidas Booklet Case. Samozřejmostí je, že pouzdro Adidas Booklet Case obsahuje všechny výřezy pro kameru s bleskem, reproduktor a dostatečný prostor pro konektory a tlačítka, společně se zadními perforovanými efektními otvory do kůže. Neskutečně kvalitní a neskutečně elegantní, takové je špičkové kožené pouzdro Adidas Booklet Case, které si s jiným pouzdrem jistě nikdo a nikdy nesplete.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené flipové pouzdro Adidas Booklet Case je vyrobeno v originálním vzhledu pro špičkové chytré mobilní telefony Sony Xperia Z3+.

Jak již název napovídá, tak pouzdro Adidas Booklet Case je v populární flipové konstrukci s otevíráním do boku, stejně jako se otevírá knížka. Vnitřek pouzdra Adidas Booklet Case tvoří kvalitní plastová vanička, která je přesně vyrobená pro mobilní telefon Sony Xperia Z3+. Na tuto vaničku je ze zadní strany uchycena kvalitní kůže, která plynule přechází v přední kožený flip.

Vnitřní strana flipu pouzdra Adidas Booklet Case je pak potažena jemným semišem s velkým počtem log a nápisů značky Adidas. Fixace předního flipu k přední části mobilního telefonu Sony Xperia Z3+ je jednoduše pouze svou vlastní vahou.

Flipové pouzdro Adidas Booklet Case je zajímavé především originálními a nezaměnitelnými motivy značky Adidas. Ať je to velké přední logo s nápisem Adidas anebo charakteristické tři pruhy vedle sebe na přední i zadní části pouzdra Adidas Booklet Case. Samozřejmostí je, že pouzdro Adidas Booklet Case obsahuje všechny výřezy pro kameru s bleskem, reproduktor a dostatečný prostor pro konektory a tlačítka, společně se zadními perforovanými efektními otvory do kůže.

Neskutečně kvalitní a neskutečně elegantní, takové je špičkové kožené pouzdro Adidas Booklet Case, které si s jiným pouzdrem jistě nikdo a nikdy nesplete.

Vlastnosti koženého flipového pouzdra Adidas Booklet Case:
  • Flipové pouzdro s vnější umělou kůží, vnitřním jemným semišem a otevíráním flipu směrem do boku.
  • Uchycení mobilního telefonu v kvalitní vnitřní plastové vaničce s maximální ochranou proti poškrábání.
  • Ve flipovém pouzdře máte k dispozici veškeré konektory, tlačítka a ovládací prvky mobilního telefonu.
  • Nezaměnitelný a originální vzhled krytu s charakteristickými prvky známé sportovní značky Adidas.
  • Kvalitní a precizní provedení přesně pro vynikající chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3+.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Adidas Booklet Case pro mobilní telefon Sony Xperia Z3+ E6553. (part no. 20814 / B76943)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web