Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Pudini Sharp Yusi flipové pouzdro pro Huawei Y600 zlatá (gold)

Pudini Sharp Yusi flipové pouzdro pro Huawei Y600 zlatá (gold)   Pudini Sharp Yusi flipové pouzdro pro Huawei Y600 zlatá (gold) zezadu   Pudini Sharp Yusi flipové pouzdro pro Huawei Y600 zlatá (gold) otevřené   Pudini Sharp Yusi flipové pouzdro pro Huawei Y600 zlatá (gold) stojánek  
Kat. číslo: 6163233
Výrobce: Pudini
Barva: zlatá (gold)
Dostupnost: -----
Levné flipové pouzdro Pudini Sharp Yusi je vynikající volbou pro oblíbený chytrý mobilní telefon Huawei Y600. Klasicky zpracované pouzdro Pudini Sharp Yusi disponuje populární flipovou konstrukcí, u které se přední flip otevírá do boku, stejně jako je tomu u běžné knihy. Samotný mobilní telefon Huawei Y600 se vkládá do ochranného plastového krytu, který obsahuje veškeré potřebné výřezy a otvory pro konektory, tlačítka, reproduktor anebo pro kameru s bleskem. Chytrý mobilní telefon Huawei Y600 můžete plně ovládat, aniž byste byli nuceni jej vytahovat z pouzdra Pudini Sharp Yusi ven. Na odolnou plastovou vaničku je zezadu tzv. nalepena umělá kůže, která přechází plynule v přední flip. Vnějším materiálem pouzdra Pudini Sharp Yusi je již zmíněná umělé kůže, zatímco vnitřek je potažen jemným semišem. Flip pouzdra Pudini Sharp Yusi chrání celou přední část mobilního telefonu Huawei Y600 a drží na svém místě pomocí miniaturní vnitřní přísavky. Výrazným plusem pouzdra Pudini Sharp Yusi je fakt, že z něj lze vytvořit jednoduchý stojánek. Stačí otevřít flipovou část, vaničku mírně natočit a stojánek pro váš smartphone Huawei Y600 je během okamžiku hotov. Flipové pouzdro Pudini Sharp Yusi je jistě důstojný doplněk pro váš mobilní telefon Huawei Y600 a to vše za velmi nízkou cenu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Levné flipové pouzdro Pudini Sharp Yusi je vynikající volbou pro oblíbený chytrý mobilní telefon Huawei Y600.

Klasicky zpracované pouzdro Pudini Sharp Yusi disponuje populární flipovou konstrukcí, u které se přední flip otevírá do boku, stejně jako je tomu u běžné knihy. Samotný mobilní telefon Huawei Y600 se vkládá do ochranného plastového krytu, který obsahuje veškeré potřebné výřezy a otvory pro konektory, tlačítka, reproduktor anebo pro kameru s bleskem. Chytrý mobilní telefon Huawei Y600 můžete plně ovládat, aniž byste byli nuceni jej vytahovat z pouzdra Pudini Sharp Yusi ven.

Na odolnou plastovou vaničku je zezadu tzv. nalepena umělá kůže, která přechází plynule v přední flip. Vnějším materiálem pouzdra Pudini Sharp Yusi je již zmíněná umělé kůže, zatímco vnitřek je potažen jemným semišem. Flip pouzdra Pudini Sharp Yusi chrání celou přední část mobilního telefonu Huawei Y600 a drží na svém místě pomocí miniaturní vnitřní přísavky.

Výrazným plusem pouzdra Pudini Sharp Yusi je fakt, že z něj lze vytvořit jednoduchý stojánek. Stačí otevřít flipovou část, vaničku mírně natočit a stojánek pro váš smartphone Huawei Y600 je během okamžiku hotov.

Flipové pouzdro Pudini Sharp Yusi je jistě důstojný doplněk pro váš mobilní telefon Huawei Y600 a to vše za velmi nízkou cenu.

Vlastnosti flipového pouzdra Pudini Sharp Yusi:
  • Celou vnější část tvoří umělá kůže s čárkovaným vzorem, zatímco vnitřní část je potažena lehce semišovým povrchem.
  • Vnitřek, potažmo zadní část pouzdra tvoří kryt z odolného plastu, který je celý vyveden v krásně hladkém designu.
  • Ochranný kryt obsahuje všechny potřebné výřezy, pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem.
  • Flip se otevírá do boku, jako kniha, chrání celou přední část smartphonu a drží na svém místě pomocí malé přísavky.
  • Pouhým odklopením předního flipu a natočením vaničky, lze z flipového pouzdra vytvořit i jednoduchý stojánek.
  • Přesně zpracované flipové pouzdro s předním logem výrobce Pudini pro smartphone Huawei Y600.

  • Poznámka: Pouzdro Pudini Sharp Yusi není aktivní!

    Obsah balení: flipové pouzdro Pudini Sharp Yusi pro mobilní telefon Huawei Y600.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web