Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Super Frosted Shield ochranný kryt pro Honor 6 Plus zlatá (gold)

Nillkin Super Frosted Shield ochranný kryt pro Honor 6 Plus zlatá (gold)   Nillkin Super Frosted Shield ochranný kryt pro Honor 6 Plus zlatá (gold)   Nillkin Super Frosted Shield ochranný kryt pro Honor 6 Plus zlatá (gold)   Nillkin Super Frosted Shield ochranný kryt pro Honor 6 Plus zlatá (gold)   Nillkin Super Frosted Shield ochranný kryt pro Honor 6 Plus zlatá (gold)   Nillkin Super Frosted Shield ochranný kryt pro Honor 6 Plus zlatá (gold)  
Kat. číslo: 6163247
Výrobce: Nillkin
Barva: zlatá (gold)
Dostupnost: -----
Kvalitní ochranný kryt Nillkin Super Frosted Shield pro chytrý mobilní telefon Honor 6 Plus. Ochranný kryt Nillkin Super Frosted Shield je vyroben z odolného plastu, který zabrání poškrábání Vašeho smartphonu Honor 6+ a zamezí i menším rázům. Vnitřní část krytu Nillkin Super Frosted Shield a částečně i vnější hrany mají jemně pogumovanou povrchovou úpravu, zatímco celá vnější zadní část je tvořena povrchem s hrubozrnným vzorkem. Takto upravený povrch krytu Nillkin Super Frosted Shield způsobuje podstatně lepší ergonomii úchopu Honor 6 Plus, takže je držení smartphonu mnohem příjemnější. Samozřejmě, že ochranný kryt Nillkin Super Frosted Shield obsahuje veškeré otvory a výřezy pro konektory, ovládací prvky, kameru s bleskem apod. Díky této konstrukci nemusíte smartphone Honor 6+ z plastového krytu Nillkin Super Frosted Shield vůbec vytahovat ven, naopak máte k dispozici i celý přední dotykový displej. Aby ochrana mobilního telefonu Honor 6 Plus byla kompletní, obsahuje balení krytu Nillkin Super Frosted Shield i kvalitní ochrannou fólii na displej Nillkin, takže zamezíte případnému poškrábání dotykového displeje. Instalace mobilního telefonu Honor 6 Plus do krytu Nillkin Super Frosted Shield je naprosto jednoduchá, stačí kryt v podstatě pouze nacvaknout na smartphone a vše je hotovo. Celkově nádherný vzhled krytu Nillkin Super Frosted Shield je efektně dotvořen v rohu vyraženým logem výrobce Nillkin.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Video produktu

Podrobný popis

Kvalitní ochranný kryt Nillkin Super Frosted Shield pro chytrý mobilní telefon Honor 6 Plus.

Ochranný kryt Nillkin Super Frosted Shield je vyroben z odolného plastu, který zabrání poškrábání Vašeho smartphonu Honor 6+ a zamezí i menším rázům. Vnitřní část krytu Nillkin Super Frosted Shield a částečně i vnější hrany mají jemně pogumovanou povrchovou úpravu, zatímco celá vnější zadní část je tvořena povrchem s hrubozrnným vzorkem.

Takto upravený povrch krytu Nillkin Super Frosted Shield způsobuje podstatně lepší ergonomii úchopu Honor 6 Plus, takže je držení smartphonu mnohem příjemnější.

Samozřejmě, že ochranný kryt Nillkin Super Frosted Shield obsahuje veškeré otvory a výřezy pro konektory, ovládací prvky, kameru s bleskem apod. Díky této konstrukci nemusíte smartphone Honor 6+ z plastového krytu Nillkin Super Frosted Shield vůbec vytahovat ven, naopak máte k dispozici i celý přední dotykový displej.

Aby ochrana mobilního telefonu Honor 6 Plus byla kompletní, obsahuje balení krytu Nillkin Super Frosted Shield i kvalitní ochrannou fólii na displej Nillkin, takže zamezíte případnému poškrábání dotykového displeje. Instalace mobilního telefonu Honor 6 Plus do krytu Nillkin Super Frosted Shield je naprosto jednoduchá, stačí kryt v podstatě pouze nacvaknout na smartphone a vše je hotovo.

Celkově nádherný vzhled krytu Nillkin Super Frosted Shield je efektně dotvořen v rohu vyraženým logem výrobce Nillkin.

Vlastnosti ochranného krytu Nillkin Super Frosted Shield:
  • Kryt z odolného plastu s jemně pogumovaným povrchem na hranách a z vnitřní strany.
  • Hlavní zadní část má nezaměnitelnou hrubozrnnou patinu s vyreženým logem Nillkin.
  • Kryt samozřejmě obsahuje výřezy a otvory pro konektory, ovládácí prvky, kameru apod.
  • Odolá poškrábání, menším rázům, chraní boky a zadní část smartphonu a zpřístupňuje plně displej.
  • V balení krytu se pro kompletní ochranu nachází i ochranná fólie pro dotykový displej.
  • Kryt je vyroben přesně pro vynikající smartphone Honor 6 Plus.

  • Obsah balení: ochranný kryt Nillkin Super Frosted Shield pro mobilní telefon Honor 6+, ochranná fólie na displej Nillkin pro mobilní telefon Honor 6 Plus, hadřík z mikrovlánka, lepící fólie pro odstranění prachu nebo odlepení fólie, stručný popis instalace.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web