Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Honor 6 Plus béžová (champagne gold)

Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Honor 6 Plus béžová (champagne gold)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Honor 6 Plus béžová (champagne gold)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Honor 6 Plus béžová (champagne gold)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Honor 6 Plus béžová (champagne gold)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Honor 6 Plus béžová (champagne gold)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Honor 6 Plus béžová (champagne gold)  
Kat. číslo: 6163249
Výrobce: Nillkin
Barva: béžová (champagne gold)
Dostupnost: -----
Krásně stylové flipové pouzdro Nillkin Sparkle pro vynikající chytrý mobilní telefon Honor 6 Plus. Flipové pouzdro Nillkin Sparkle se otevírá jednoduše do boku stejně jako klasická kniha. Zadní část pouzdra Nillkin Sparkle tvoří elegantní kryt z tvrdého plastu nebo-li polykarbonátu. Vanička se jednoduše nacvakne na chytrý mobilní telefon Honor 6+ a tím se pouzdro Nillkin Sparkle pevně zafixuje přímo na těle smartphonu. Kryt má všechny potřebné výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, reproduktor, ale hlavně pro kameru s bleskem. Vanička má příjemně hrubý povrch s perleťovým efektem a přechází plynule v přední flip, který je ve stejné barvě a taktéž s krásným perleťovým efektem. Flip pouzdra Nillkin Sparkle zakrývá přední část mobilního telefonu Honor 6 Plus a chrání tak především dotykový displej před poškrábáním. Flip je vyroben z kvalitní umělé kůže a drží dokonale na svém místě pouze svou vlastní vahou. Pouzdro Nillkin Sparkle je aktivní, tzn. že při otevření flipu se displej smartphonu Honor 6 Plus odemkne a naopak zavřením flipu se opětovně zamkne. Flipové pouzdro Nillkin Sparkle je obohaceno o sofistikované průhledné okénko přímo na flipu, které je chráněno průhledným plastem. Otvor slouží k zobrazení nejdůležitějších informací o stavu mobilního telefonu Honor 6 Plus, tudíž nemusíte pouzdro Nillkin Sparkle vůbec otevírat. Díky celkově propracované konstrukci pouzdra Nillkin Sparkle nemusíte chytrý mobilní telefon Honor 6+ ani vytahovat z pouzdra ven. Pouzdro Nillkin Sparkle je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin a sloganem There is no end in pursuing.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Video produktu

Podrobný popis

Krásně stylové flipové pouzdro Nillkin Sparkle pro vynikající chytrý mobilní telefon Honor 6 Plus.

Flipové pouzdro Nillkin Sparkle se otevírá jednoduše do boku stejně jako klasická kniha. Zadní část pouzdra Nillkin Sparkle tvoří elegantní kryt z tvrdého plastu nebo-li polykarbonátu. Vanička se jednoduše nacvakne na chytrý mobilní telefon Honor 6+ a tím se pouzdro Nillkin Sparkle pevně zafixuje přímo na těle smartphonu. Kryt má všechny potřebné výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, reproduktor, ale hlavně pro kameru s bleskem.

Vanička má příjemně hrubý povrch s perleťovým efektem a přechází plynule v přední flip, který je ve stejné barvě a taktéž s krásným perleťovým efektem. Flip pouzdra Nillkin Sparkle zakrývá přední část mobilního telefonu Honor 6 Plus a chrání tak především dotykový displej před poškrábáním. Flip je vyroben z kvalitní umělé kůže a drží dokonale na svém místě pouze svou vlastní vahou.

Pouzdro Nillkin Sparkle je aktivní, tzn. že při otevření flipu se displej smartphonu Honor 6 Plus odemkne a naopak zavřením flipu se opětovně zamkne. Flipové pouzdro Nillkin Sparkle je obohaceno o sofistikované průhledné okénko přímo na flipu, které je chráněno průhledným plastem. Otvor slouží k zobrazení nejdůležitějších informací o stavu mobilního telefonu Honor 6 Plus, tudíž nemusíte pouzdro Nillkin Sparkle vůbec otevírat.

Díky celkově propracované konstrukci pouzdra Nillkin Sparkle nemusíte chytrý mobilní telefon Honor 6+ ani vytahovat z pouzdra ven. Pouzdro Nillkin Sparkle je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin a sloganem There is no end in pursuing.

Vlastnosti flipového pouzdra Nillkin Sparkle:

  • Přední flip je vyroben z kvalitní eko kůže s nádherným perleťovým efektem na povrchu.
  • Flipové pouzdro je vybaveno průhledným okénkem na flipu zobrazujícím informace.
  • Flipové pouzdro je aktivní, otevřením a zavřením flipu, odemknete nebo zamknete displej.
  • Zadní kryt je z tvrdého plastu, polykarbonátu, s příjemně hrubým povrchem a lakován perletí.
  • Ochranný kryt obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory pro ovládací prvky a kameru s bleskem.
  • Flipové pouzdro je precizně vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Honor 6 Plus.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Nillkin Sparkle Folio Flip (Window) pro mobilní telefon Honor 6+.

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web