Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Poly Source Koala ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)

Poly Source Koala barevné ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)   Poly Source Koala barevné ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)   Poly Source Koala barevné ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)   Poly Source Koala barevné ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)   Poly Source Koala barevné ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)   Poly Source Koala barevné ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)   Poly Source Koala barevné ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)   Poly Source Koala barevné ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)   Poly Source Koala barevné ochranné tvrzené sklo na kompletní zahnutý displej pro Samsung Galaxy S6 Edge bílá (white)  
Kat. číslo: 6097237
Výrobce: Blue Star
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
  • Zahnuté tvrzené sklo Poly Source Koala, jako dokonalá ochrana dotykového displeje.
  • Mimo displej je tvrzené sklo efektně zabarvené a s výřezy pro tlačítka nebo senzory.
  • Tvrzené sklo Poly Source Koala dosahuje pevnosti 9H a má anti šokové vlastnosti.
  • Snadná instalace na zahnutý displej mobilního telefonu Samsung Galaxy S6 Edge.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Precizní skleněná ochrana Poly Source Koala pro zahnutý displej vašeho chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S6 Edge.

    Tvrzená fólie Poly Source Koala je vlastnostmi prakticky identická s klasickým modelem tvrzeného skla, ale navíc přidává další dvě podstatné inovace. První z nich je samotná zahnutá konstrukce skla, čímž chrání kompletně celý zahnutý displej smartphonu Samsung Galaxy S6 Edge. Tvrzené sklo Poly Source Koala je tak naprosto precizně zarovnáno až po okraj celé přední strany mobilního telefonu Samsung Galaxy S6 Edge a to jak včetně zahnutí displeje, tak i včetně spodních tlačítek a horních senzorů.

    Druhá inovace je, že mimo displej není tvrzené sklo Poly Source Koala průhledné, ale naopak barevné. S tvrzeným sklem Poly Source Koala tak můžete nejen navázat na barvu svého smartphonu Samsung Galaxy S6 Edge, ale dokonce můžete i přední barevný odstín změnit, což dodá mobilnímu telefonu opravdu zajímavý vzhled.

    Tvrzená fólie Poly Source Koala je vyrobena pro co nejlepší ochranu a zároveň pro dokonalý pocit při ovládání dotykového displeje. Fólie Poly Source Koala je složena z pevného tvrzeného skla o tloušťce pouhých 0,26mm a ze speciální silikonové protiskluzové vrstvy, která dokonale přilne k dotykovému displeji. Tato konstrukce vám zaručí z jedné strany vysokou pevnost a z druhé strany dokonalou instalaci, která nezanechá jedinou bublinku.

    Fólie Poly Source Koala z tvrzeného skla se chlubí dostatečnou tvrdostí až 9H, jenž zabezpečí povrch před jakýmkoliv poškrábáním. Tvrzené sklo Poly Source Koala je potaženo oleofobním povlakem proti ulpívání otisků prstů na povrchu, takže je vždy čisté a průzračné. Celková konstrukce fólie Poly Source Koala vykazuje vysoce houževnaté a odolné parametry i proti samotnému prasknutí s anti šokovou vlastností, což je rozložení a ztlumení případného nárazu.

    Díky tvrzeném sklu Poly Source Koala zůstane displej mobilního telefonu Samsung Galaxy S6 Edge při nechtěném nárazu naprosto nepoškozen, zatímco samotná fólie absorbuje veškerou energii pádu, neroztříští se a buď vydrží vůbec neprasknout anebo vytvoří pavučinu podobně například jako automobilové sklo. Díky prémiovému tvrzenému sklu a materiálům máte s fólií Poly Source Koala vždy stejný nebo lepší pocit při ovládání dotykového displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S6 Edge. Navíc dochází k ultra vysoké propustnosti světla a tím i k rozjasnění celkového pohledu na displej a k lepšímu podání kontrastu.

    Inovativní ochrana zahnutého displeje smartphonu Samsung Galaxy S6 Edge v podobě tvrzeného skla Poly Source Koala dodává nejen dokonalou ochranu, ale působí i jako designový doplněk.

    Vlastnosti zahnutého ochranného tvrzeného skla Poly Source Koala:
  • Fólie se skládá z 0,26mm tvrzeného skla pro pevnost a z 0,1mm silikonové vrstvy pro přilnavost k displeji.
  • Instalace bez bublin a odstávání. Oleofobní povlak navíc zabrání ulpívání otisků prstů na povrchu skla.
  • Pevnost skla dosahuje hodnoty až 9H, která zabraňuje nejen poškrábání, ale i prasknutí displeje.
  • Chrání celou přední část smartphonu až přesně po okraj a to včetně zahnuté části dotykového displeje.
  • Mimo dotykový displej je tvrzené sklo krásně zabarvené a obsahuje výřezy pro tlačítka a senzory.
  • Rozprostření energie při případném pádu ochrání displej a sklo buď nepraskne vůbec nebo se neroztříští.
  • Precizní a náročná výroba přesně pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6 Edge.

  • Obsah balení: ochranné tvrzené sklo Poly Source Koala pro zahnutý dotykový displej mobilního telefonu Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge včetně barevného přechodu, 1x vlhčený ubrousek pro vyčištění displeje, 1x antistatická fólie proti prachu, 2x pomocná instalační samolepka.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web