Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Blue Star Key Chain malý USB kabel s Lightning a microUSB konektorem ve formě přívěšku na klíče černá (black)

Blue Star Key Chain malý USB kabel s Lightning a microUSB konektorem ve formě přívěšku na klíče černá (black)   Blue Star Key Chain malý USB kabel s Lightning a microUSB konektorem ve formě přívěšku na klíče černá (black) zboku   Blue Star Key Chain malý USB kabel s Lightning a microUSB konektorem ve formě přívěšku na klíče černá (black) klíčenka   Blue Star Key Chain malý USB kabel s Lightning a microUSB konektorem ve formě přívěšku na klíče černá (black) kličenka 2   Blue Star Key Chain malý USB kabel s Lightning a microUSB konektorem ve formě přívěšku na klíče černá (black) použití   Blue Star Key Chain malý USB kabel s Lightning a microUSB konektorem ve formě přívěšku na klíče černá (black) použití 2   Blue Star Key Chain malý USB kabel s Lightning a microUSB konektorem ve formě přívěšku na klíče černá (black) použití 3   Blue Star Key Chain malý USB kabel s Lightning a microUSB konektorem ve formě přívěšku na klíče černá (black) použití 4  
Kat. číslo: 6173136
Výrobce: Blue Star
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Miniaturní USB kabel, který je vyveden jako praktický přívěšek na klíče.
  • Kabel obsahuje dva konektory, microUSB a Lightning pro Apple.
  • S USB kabelem můžete nabíjet nebo synchronizovat data.
  • Pevně zatavené konektory s pružným perforovaným tělem kabelu.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Miniaturní USB kabel Blue Star Key Chain disponující hned dvěma konektory, microUSB konektorem pro váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet a Lightning konektorem pro produkty značky Apple.

    Miniaturní konstrukce USB kabelu Blue Star Key Chain upoutá ihned na první pohled. Kabel Blue Star Key Chain je vyveden ve formě přívěšku na klíče, tudíž máte spojení s nabíječkou nebo počítačem vždy u sebe a po ruce. Samotné tělo USB kabelu Blue Star Key Chain je vyvedeno v pružně perforovaném designu s plochým profilem kabelu. Díky tomuto provedení je USB kabel Blue Star Key Chain více odolný, právě při nošení na klíčích. Kabel Blue Star Key Chain je zakončen malým poutkem pro protažení kulatého úchytů vašich klíčů.

    Na jedné straně kabelu Blue Star Key Chain najdete klasický USB konektor a na straně druhé se nachází hned dvojice konektorů. Je jím inovativní oboustranný Lightning konektor a standardizovaný microUSB konektor. Všechny konektory jsou dostatečně pevně zataveny, to aby nedošlo k poškození kabelu Blue Star Key Chain. S USB kabelem Blue Star Key Chain je možné dobíjet nebo synchronizovat data a to jak klasické mobilní telefony, smartphony nebo tablety, tak i mobilní telefon Apple iPhone, tablet Apple iPad, nebo přehrávač Apple iPod.

    USB kabel Blue Star Key Chain má mnoho přidaných hodnot, skvělý vzhled, ale hlavně je neskutečně praktický.

    Vlastnosti USB kabelu na klíče Blue Star Key Chain:
  • Na jedné straně kabelu se nachází klasický USB konektor do běžného USB portu.
  • Na druhé straně je oboustranný Apple Lightning konektor a microUSB konektor.
  • Plochý profil kabelu s pružnou perforací pro vyšší odolnost při nošení na klíčích.
  • Pevně zatavené konektory s praktickým poutkem pro uchycení na vaše klíče.
  • Vzhled i design přizpůsoben svému netradičnímu určení, délka pouhých 80mm.

  • Kompatibilita: Malý USB kabel Blue Star Key Chain je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety značky Apple s Lightning konektorem, včetně iOS 7, iOS 8 a výše. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 4,7 palce, iPhone 6 Plus 5,5 palce, dále pak tablety Apple iPad Retina, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air, iPad Air 2, případně přehrávače Apple iPod nano 7. generace, iPod touch 5. generace a další.

    Malý USB kabel Blue Star Key Chain je dále kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety s microUSB konektorem. Jsou to například modely značek Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger&Matz, Lenovo, LexiBook, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Wooky, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: miniaturní USB kabel Blue Star Key Chain ve formě přívěšku na klíče s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet a Lightning konektorem pro Apple iPhone, Apple iPad, Apple iPod.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web