Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nokia DC-50 - Přenosná bezdrátová nabíjecí podložka se záložním zdrojem, powerbanka 2400mAh červená (red)

Nokia DC-50 - Přenosná bezdrátová nabíjecí podložka se záložním zdrojem, powerbanka 2400mAh červená (red)   Nokia DC-50 - Přenosná bezdrátová nabíjecí podložka se záložním zdrojem, powerbanka 2400mAh červená (red)   Nokia DC-50 - Přenosná bezdrátová nabíjecí podložka se záložním zdrojem, powerbanka 2400mAh červená (red)   Nokia DC-50 - Přenosná bezdrátová nabíjecí podložka se záložním zdrojem, powerbanka 2400mAh červená (red)   Nokia DC-50 - Přenosná bezdrátová nabíjecí podložka se záložním zdrojem, powerbanka 2400mAh červená (red)   Nokia DC-50 - Přenosná bezdrátová nabíjecí podložka se záložním zdrojem, powerbanka 2400mAh červená (red)   Nokia DC-50 - Přenosná bezdrátová nabíjecí podložka se záložním zdrojem, powerbanka 2400mAh červená (red)  
Kat. číslo: 5033071
Výrobce: Nokia
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Pohodlně přenosná bezdrátová nabíjecí podložka Nokia DC-50 slouží k pokročilémů bezdrátovému nabíjení na bázi Qi technologie. Podložka Nokia DC-50 by možná byla obyčejná základna bezdrátového nabíjení, nebýt jedné podstatné inovace a tou je zabudovaná interní baterie LiIon o kapacitě 2400mAh. Ano Nokia DC-50 slouží zároveň jako pohotovostní záložní zdroj nebo-li Vaše bezdrátová powerbanka. Paradoxem je, že samotné nabíjení základny Nokia DC-50 a její interní baterie je možné jak přes zabudovaný microUSB konektor, tak dokonce i bezdrátově pomocí Qi technologie. Stačí základnu Nokia DC-50 položit na jinou bezdrátovou nabíječku a můžete směle nabíjet. Samotná základna Nokia DC-50 je díky svým rozměrům jednoduše přenosná a obsahuje z boční strany tlačítko a LED indikaci stavu nabití interní baterie. Samozřejmě můžete podložku Nokia DC-50 používat klasicky, jako klasickou bezdrátovou nabíječku, stačí zapojit do podložky nabíječku a vše je hotovo. Samotné nabíjení Vašeho mobilního telefonu nebo tabletu s bezdrátovou technologí nabíjení, započně pouhým položením na plochu podložky Nokia DC-50. Nemusíte hledat kabely, nabíječky a ani netrpí nabíjecí konektor u Vašeho zařízení. Základna bezdrátového nabíjení Nokia DC-50 představuje vskutku originální a inovativní řešení z dílny společnosti Nokia.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Pohodlně přenosná bezdrátová nabíjecí podložka Nokia DC-50 slouží k pokročilémů bezdrátovému nabíjení na bázi Qi technologie.

Podložka Nokia DC-50 by možná byla obyčejná základna bezdrátového nabíjení, nebýt jedné podstatné inovace a tou je zabudovaná interní baterie LiIon o kapacitě 2400mAh. Ano Nokia DC-50 slouží zároveň jako pohotovostní záložní zdroj nebo-li Vaše bezdrátová powerbanka.

Paradoxem je, že samotné nabíjení základny Nokia DC-50 a její interní baterie je možné jak přes zabudovaný microUSB konektor, tak dokonce i bezdrátově pomocí Qi technologie. Stačí základnu Nokia DC-50 položit na jinou bezdrátovou nabíječku a můžete směle nabíjet.

Samotná základna Nokia DC-50 je díky svým rozměrům jednoduše přenosná a obsahuje z boční strany tlačítko a LED indikaci stavu nabití interní baterie. Samozřejmě můžete podložku Nokia DC-50 používat klasicky, jako klasickou bezdrátovou nabíječku, stačí zapojit do podložky nabíječku a vše je hotovo.

Samotné nabíjení Vašeho mobilního telefonu nebo tabletu s bezdrátovou technologí nabíjení, započně pouhým položením na plochu podložky Nokia DC-50. Nemusíte hledat kabely, nabíječky a ani netrpí nabíjecí konektor u Vašeho zařízení.

Základna bezdrátového nabíjení Nokia DC-50 představuje vskutku originální a inovativní řešení z dílny společnosti Nokia.

Vlastnosti nabíjecí základny Nokia DC-50:
  • Bezdrátové nabíjení na bázi technologie Qi. Stačí položi zařízení na plochu.
  • Zabudovaná interní baterie LiIon 2400mAh, slouží jako záložní zdroj tzv. powerbank.
  • Dobíjení vnitřní bateire přes microUSB konektor nebo bezdrátově přes Qi standard.
  • Tlačítko a LED indikacu stavu nabití baterie. Další LED indikace zapnutí podložky.
  • Kompatní rozměry a snadná přenostielnost nabíjecí bezdrátové základny.

  • Technická specifikace podložky Nokia DC-50:
  • Interní baterie LiIon 2400mAh / 3,7V.
  • Doba nabíjení 150 minut, až několik hodin zálohy.
  • Vstup DC 5V / 1,5A. Výstup 5W.
  • Bezdrátový indukční standard nabíjení Qi.
  • Tlačítko indikace, LED indikace sta vu baterie a zapnutí.

  • Rozměry: 134 x 69 x 12 mm
    Hmotnost: 150 g

    Kompatibilita:
    Chytré mobilní telefony Nokia Lumia 720 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 735 (se speciálním krytem umožňující bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 820 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 830 (se speciálním krytem umožňující bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 925 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 930, Nokia Lumia 1020 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 1520.

    Vzhledem k tomu, že se jedná o powerbanku s bezdrátovým nabíjením, lze díky univerzální technologii Qi, použt Nokia DC-50 i s ostatními značkami mobilních telefonů podporujících bezdrátové nabíjení. Jsou to například modely Caterpillar CAT S50, LG D821 Google Nexus 5, D855 G3, E960 Google Nexus 4, Samsung i9300 Galaxy S III, i9300 Galaxy S3 (se speciálním adaptérem bezdrátového nabíjení pod krytem), Samsung i9500 Galaxy S IV, i9505 Galaxy S4 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), i9506 Galaxy S4 LTE-A (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-G850 Galaxy Alpha (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-G900 Galaxy S5 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-G920F Galaxy S6, Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge, Samsung N7100 Galaxy Note II, N7100 Galaxy Note2 (se speciálním adaptérem bezdrátového nabíjení pod krytem), Samsung N9005 Galaxy Note3 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-N910 Galaxy Note4 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Sony Xperia Z3 D6603 (se speciálním pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Sony Xperia Z3 Dual D6633 (se speciálním pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Sony Xperia Z3+ E6553 (se speciálním pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), tablet Google Nexus 7 II a další modely s Qi standardem bezdrátového nabíjení.

    Obsah balení: přenosná bezdrátová nabíjecí základna Nokia DC-50, USB kabel s microUSB konektorem, nabíječka do sítě Nokia AC-60E s USB výstupem, manuál. (part no. 02739Q2 / model Nokia Portable Wireless Charging Plate)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    11.12.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobry den, mela bych zajem o tuto nabijecku ale v bile ci cerne barve. Dostanete do Vanoc?. A je kompatibilni s Nokii Lumia 830 a 930?. Dekuji Hartmannova
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, v černé barvě aktuálně není v nabídce, tudíž do Vánoc určitě nebude. Všechny bezdrátové nabíječky pracují na stejném principu, tudíž lze použít jakoukoliv.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web