Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EF-WG900RK Nicholas Kirkwood originální flipové pouzdro Wallet pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo zelená (green)

Samsung EF-WG900RK Nicholas Kirkwood originální flipové pouzdro Wallet pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo zelená (green)   Samsung EF-WG900RK Nicholas Kirkwood originální flipové pouzdro Wallet pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo zelená (green)   Samsung EF-WG900RK Nicholas Kirkwood originální flipové pouzdro Wallet pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo zelená (green)   Samsung EF-WG900RK Nicholas Kirkwood originální flipové pouzdro Wallet pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo zelená (green)   Samsung EF-WG900RK Nicholas Kirkwood originální flipové pouzdro Wallet pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo zelená (green)   Samsung EF-WG900RK Nicholas Kirkwood originální flipové pouzdro Wallet pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo zelená (green)  
Kat. číslo: 5077422
Výrobce: Samsung
Barva: zelená (green)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Flipové pouzdro Samsung EF-WG900RKEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen umělou kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip. Celé pouzdro Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood je vyrobeno v jednotném barevném provedení a ochranný přední flip se otevírá do boku jako kniha. Zadní část pouzdra obsahuje samozřejmě otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory. Zadní kryt pouzdra Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood je přímo krytem baterie a i díky tomu je pouzdro elegantní součástí mobilního telefonu jako celku. Smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se díky výše zmíněné konstrukci nemusí z pouzdra Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood vůbec vytahovat, stačí jen odklopit přední flip a můžete mobilní telefon plně ovládat. Pouzdro Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood je aktivní, což znamená že při otevření flipu se automaticky odemkne displej a naopak při jeho zavření se zamkne. Zajímavostí pouzdra Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood je kapsička o velikosti kreditní karty umístěná z vnitřní strany flipu, ale také krásným geometrickým zdobením, které narvhl britský designér Nicholas Kirkwood. Špičkové pouzdro Samsung EF-WG900RKEGWW je pro smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo ideálním originálním doplňkem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Flipové pouzdro Samsung EF-WG900RKEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen umělou kůží a tato kůže přechází plynule v přední flip. Celé pouzdro Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood je vyrobeno v jednotném barevném provedení a ochranný přední flip se otevírá do boku jako kniha.

Zadní část pouzdra obsahuje samozřejmě otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory. Zadní kryt pouzdra Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood je přímo krytem baterie a i díky tomu je pouzdro elegantní součástí mobilního telefonu jako celku. Smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se díky výše zmíněné konstrukci nemusí z pouzdra Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood vůbec vytahovat, stačí jen odklopit přední flip a můžete mobilní telefon plně ovládat.

Pouzdro Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood je aktivní, což znamená že při otevření flipu se automaticky odemkne displej a naopak při jeho zavření se zamkne. Zajímavostí pouzdra Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood je kapsička o velikosti kreditní karty umístěná z vnitřní strany flipu, ale také krásným geometrickým zdobením, které narvhl britský designér Nicholas Kirkwood.

Špičkové pouzdro Samsung EF-WG900RKEGWW je pro smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo ideálním originálním doplňkem.

Vlastnosti pouzdra Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood:
  • Originální flipové pouzdro v kombinaci zadního plastu a kvalitní umělé kůže.
  • Všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery jsou plně přístupné i v pouzdře.
  • Zadní kryt je zároveň krytem baterie a je přímou součástí chytrého mobilního telefonu.
  • Přední flip chrání celou přední část včetně dotykového displeje a otevírá se do boku jako kniha.
  • Auto Wake Up funkce, otevřením flipu se aktivuje displej a zavřením flipu se naopak vypne.
  • Kapsička o velikosti kreditní karty na vnitřní straně flipu pro odložení například platební karty.
  • Geometriské zdobení navržené ekluzivně pro Samsung britským designérem Nicholasem Kirkwoodem.
  • Pouzdro je uzpůsobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Samsung Flip Wallet Nicholas Kirkwood pro mobilní telefon Samsung SM-G900 Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. EF-WG900RKEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web