Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Apple MD819ZM/A originální USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod - délka 2 metry bílá (white)

Akce
Apple MD819ZM/A originální USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod - délka 2 metry bílá (white)   Apple MD819ZM/A originální USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod - délka 2 metry bílá (white) konektory   Apple MD819ZM/A originální USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod - délka 2 metry bílá (white) komplet   Apple MD819ZM/A originální USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod - délka 2 metry bílá (white) konektory detail   Apple MD819ZM/A originální USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod - délka 2 metry bílá (white) 2 metry délka   Apple MD819ZM/A originální USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod - délka 2 metry bílá (white) s telefonem  
Kat. číslo: 5214010
Výrobce: Apple
Barva: bílá (white)
Dostupnost:
SKLADEM NA PRODEJNĚ (2 ks)
  • Originální USB kabel Apple MD819ZM/A s pokročilým Lightning konektorem.
  • Tělo kabelu je vyvedeno v klasickém kulatém profilu s délkou 2 metry.
  • USB kabel Apple MD819 slouží nejen k dobíjení, ale i k případné synchronizaci vašich dat.
  • Kabel je vhodný pro Apple iPhone, Apple iPad, nebo Apple iPod.
  • 295 Kč

       

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Originální USB kabel Apple MD819 umožňuje připojení mobilního telefonu Apple iPhone, tabletu Apple iPad, nebo přehrávače Apple iPod k nabíječce nebo počítači.

    USB kabel Apple MD819ZM/A se vyznačuje originálním provedením a dokonalým stíněním pro bezproblémové nabíjení, nebo synchronizaci dat. Profil kabelu Apple MD819ZMA je klasicky kulatý s prodlouženou délkou 2 metry. Na jedné straně USB kabelu Apple MD819ZM/A najdete klasický USB konektor, na straně druhé je oboustranný Lightning konektor. Oba konektory jsou pevně a kvalitně zataveny.

    Netrapte se s neoriginálními kabely, mnohdy nefunkčními, nebo nepodporovanými, a pořiďte si originální USB kabel Apple MD819 pro špičkové spojení s vaším Apple iPhone, Apple iPad, nebo Apple iPod.

    Vlastnosti originálního USB kabelu Apple MD819ZMA:

    • Na jedné straně kabelu klasický USB konektor se standardním profilem do USB portu.
    • Na druhé straně kabelu inovativní Lightning konektor v oboustranném provedení.
    • Klasický kulatý profil kabelu s prodlouženou délkou 2 metry, dosáhne tam, kam je třeba.
    • Pevně zatavené konektory, vhodné pro Apple iPhone, Apple iPad, nebo Apple iPod.

     

    Kompatibilita: Originální USB kabel Apple MD819ZM/A je kompatibilní s telefony, smartphony, tablety, nebo přehrávači s Lightning konektorem. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 4,7 palce, iPhone 6 Plus 5,5 palce, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, tablety Apple iPad 4. generace s Retina displejem, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, přehrávače Apple iPod Nano 7. generace, Touch 5. generace, Touch 6. generace a další.

    Obsah balení: originální USB kabel Apple MD819 s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod. (part no. MD819ZM/A)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web