Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EP-PN920BW podložka pro bezdrátové nabíjení s podporou rychlonabíjení bílá (white)

Samsung EP-PN920BW podložka pro bezdrátové nabíjení s podporou rychlonabíjení bílá (white)   Samsung EP-PN920BW podložka pro bezdrátové nabíjení s podporou rychlonabíjení bílá (white)   Samsung EP-PN920BW podložka pro bezdrátové nabíjení s podporou rychlonabíjení bílá (white)   Samsung EP-PN920BW podložka pro bezdrátové nabíjení s podporou rychlonabíjení bílá (white)   Samsung EP-PN920BW podložka pro bezdrátové nabíjení s podporou rychlonabíjení bílá (white)   Samsung EP-PN920BW podložka pro bezdrátové nabíjení s podporou rychlonabíjení bílá (white)   Samsung EP-PN920BW podložka pro bezdrátové nabíjení s podporou rychlonabíjení bílá (white)   Samsung EP-PN920BW podložka pro bezdrátové nabíjení s podporou rychlonabíjení bílá (white)  
Kat. číslo: 5073101
Výrobce: Samsung
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
  • Originální podložka Samsung pro bezdrátové nabíjení vašeho mobilního telefonu.
  • Základna využívá tzv. Qi indukční technologii s krásně propracovanou LED indikací.
  • Samsung EP-PN920BWEGWW disponuje navíc i Fast Charge, což je rychlonabíjení.
  • Jednoduše položte mobilní telefon na základnu a začněte nabíjet v krátkém čase.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Originální podložka Samsung Pad Type zajistí, že budete moci bezdrátově nabíjet váš mobilní telefon, smartphone, nebo tablet za pomoci standardu Qi. Tato technologie je certifikována aliancí Wireless Power Consortium a hojně se rozšiřuje napříč portfóliem výrobků.

    Originální podložka Samsung EP-PN920BWEGWW je vyvedena v harmonickém designu připomínajícím UFO a s povrchem evokujícím dokonale skleněný vzhled. Bezdrátový disk Samsung Pad Type byl vylepšen v mnoha ohledech, a nejen ve vzhledu, ale i v použité technologii. Dotyková plocha k samotnému nabíjení obsahuje gumovou vložku proti poškrábání a spodní základna byla vybavena protiskluzovým pogumovaným povrchem, aby dokonale držela na ploše stolu.

    Podložka Samsung Pad Type má na z boku umístěný klasický microUSB konektor pro připojení nabíječky nebo USB kabelu k dobíjení vnitřních indukčních obvodů, které jsou zapotřebí pro úspěšné bezdrátové nabíjení. Intuitivní notifikace v podobě sofistikovaně schované kruhové LED indikace vám naprosto přesně oznámí v jakém stavu se nachází nabíjení vašeho mobilního telefonu, smartphonu, nebo tabletu.

    Samotná instalace mobilního telefonu, smartphonu, nebo tabletu vybaveného bezdrátovým nabíjením v Qi standardu je naprosto jednoduchá, stačí jej pouze položit na podložku Samsung Pad Type a nabíjení se samo spustí. Technologická inovace se nachází uvnitř bezdrátové základny a to v podobě funkce Fast Charge, která umožňuje rychlonabíjení kompatibilních modelů. V současné době to je například Samsung S6 Edge+, nebo Samsung Galaxy Note5 a další novější mobilní telefony.

    Bezdrátová nabíječka Samsung EP-PN920BWEGWW je elegantní forma dobíjení bez nutnosti připojování kabelů a konektorů.

    Vlastnosti podložky bezdrátového dobíjení Samsung EP-PN920:
  • Originální podložka ve tvaru UFO s indukčními obvody pro bezdrátové nabíjení.
  • Podložka je v harmonickém designu připomínající skleněný povrch a materiály.
  • Indikace stavu nabíjení kruhovou LED diodou, bezdrátový standard nabíjení Qi (WPC).
  • Protiskluzový povrch základny s horní kulatou gumovou vložkou proti poškrábání.
  • Fast Charge technologie rychlonabíjení. Vstupní microUSB konektorem, 5V / 2A a 9V / 1,67A.

  • Rozměry: průměr 102 mm x výška 20,8 mm
    Hmotnost: 117 g

    Kompatibilita: Všechny chytré mobilní telefony, smartphone a tablety vybavené standardem Qi pro bezdrátové nabíjení. Pro využití funkce Fast Charge rychlonabíjení je nutné použít modely Samsung SM-G928F Galaxy Edge+, Samsung SM-G930F Galaxy S7, Samsung SM-G935F Galaxy S7 Edge, nebo Samsung SM-N920F Galaxy Note 5 a novější. Ostatní telefony fungují přes klasické bezdrátové dobíjení. Jsou to například modely Samsung i9500 Galaxy S IV a Samsung i9505 Galaxy S4 (oba modely se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A (oba modely se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-G850 Galaxy Alpha (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-G900 Galaxy S5 (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-G920F Galaxy S6, Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge, Samsung N9005 Galaxy Note3 (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-N910 Galaxy Note4 (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge (se speciálním zadním krytem nebo pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení) a další.

    Obsah balení: podložka bezdrátového nabíjení Samsung Wireless Charger Pad Type, rychlý průvodce. (part no. EP-PN920BWEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web